Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-16 af 16
Viser 1-16 af 16
 

Coachkurser og coachuddannelser

Coaching indebærer, at en coach hjælper en klient med at opfylde hans/hendes mål. Måden det foregår på er ved at stille indgående spørgsmål, der låser motivationen op. Coaching handler ikke om at delegere færdige løsningsmodeller, men derimod om at anspore sin klient til at løse problemerne selv. Coachen hjælper sin klient med at opsætte en plan for at nå sine mål - og hjælper dem herefter med at fuldføre dem.

Coaching bidrager til at mennesker præsterer optimalt - og som følge deraf har det bedre. En coach hjælper andre med at finde deres drivkrafter og med at definere de ønskede resultater, så de udnytter deres fulde potentiale.

Personlig coaching

Termen personlig coaching benyttes ofte indenfor områderne management, lederskab, livscoaching og karrierecoaching - for at adskille disse begreber fra sportcoachingen. Der findes dog flere ligheder mellem dem og de har samme herkomst.

Certificeret coach

Akkreditering og certificering benyttes ofte for at vise, at en person har nået en vis grad af kundskab og kvalitet indenfor et område. Mange coachkurser er derfor diplomerede eller certificerede. Der findes flere organisationer som udbyder certificeringsprogrammer for personlige coaches. Enkelte af disse organisationer akkrediterer desuden coachuddannelsesorganisationer.

Personlig coaching - en proces

Personlig coaching er en proces. En personlig coach kan benytte spørgeteknik, refleksioner, krav og diskussioner til at hjælpe klienten med at identificere sine forretningsmæssige eller personlige forudsætninger og mål. Coachen hjælper desuden med at udvikle strategier, forudsætninger og handlingsplaner for at nå disse mål. En coach følger desuden klientens udvikling og fremskridt.

Kan du ikke finde et kursus, der matcher dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et kursus for ledige, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage i job!

Er du allerede i arbejde? Find en coachuddannelse for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Katrine Wittrup, tidligere kursi...

"Både mig og selv og en anden kursist blev efter 14 dages praktisk ansat i et års vikariat. Vi er så glade!"

Læs mere
Thomas Sofussen, tidligere kursi...

"I dag er jeg ansat som jobkonsulent i Syddjurs Kommune indenfor sygedagpenge og jobfastholdelse. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger til kurset og Erhvervs Konsulenterne"

Læs mere
Stine Holm, Ergoterapeut og kand...

"Jeg har også gennemgået en personlig udvikling og fået opbygget et stærkt netværk til de andre kursister.”

Kundecase
Søren Johansen, tidligere kursis...

Jeg er sikker på, at kurset ”Bliv Beskæftigelseskonsulent” har været en afgørende faktor for, at jeg i dag har fået drømmejobbet som Job & Uddannelsesrådgiver,

Læs mere