Vis kurserforledige.com som: Mobile

Vi afholder en digital MESSE FOR LEDIGE den 19. januar. Skriv dig op her og kom med til messen. 

Viser 1-10 af 10
Viser 1-10 af 10
 

Coachkurser og coachuddannelser

Coaching indebærer, at en coach hjælper en klient med at opfylde hans/hendes mål. Måden det foregår på er ved at stille indgående spørgsmål, der låser motivationen op. Coaching handler ikke om at delegere færdige løsningsmodeller, men derimod om at anspore sin klient til at løse problemerne selv. Coachen hjælper sin klient med at opsætte en plan for at nå sine mål - og hjælper dem herefter med at fuldføre dem.

Coaching bidrager til at mennesker præsterer optimalt - og som følge deraf har det bedre. En coach hjælper andre med at finde deres drivkrafter og med at definere de ønskede resultater, så de udnytter deres fulde potentiale.

Personlig coaching

Termen personlig coaching benyttes ofte indenfor områderne management, lederskab, livscoaching og karrierecoaching - for at adskille disse begreber fra sportcoachingen. Der findes dog flere ligheder mellem dem og de har samme herkomst.

Certificeret coach

Akkreditering og certificering benyttes ofte for at vise, at en person har nået en vis grad af kundskab og kvalitet indenfor et område. Mange coachkurser er derfor diplomerede eller certificerede. Der findes flere organisationer som udbyder certificeringsprogrammer for personlige coaches. Enkelte af disse organisationer akkrediterer desuden coachuddannelsesorganisationer.

Personlig coaching - en proces

Personlig coaching er en proces. En personlig coach kan benytte spørgeteknik, refleksioner, krav og diskussioner til at hjælpe klienten med at identificere sine forretningsmæssige eller personlige forudsætninger og mål. Coachen hjælper desuden med at udvikle strategier, forudsætninger og handlingsplaner for at nå disse mål. En coach følger desuden klientens udvikling og fremskridt.

Kan du ikke finde et kursus, der matcher dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et kursus for ledige, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage i job!

Er du allerede i arbejde? Find en coachuddannelse for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Gavin, deltager på Camp Future i...

”Jeg kun sige fantastiske ting om Camp Future, jeg er ikke kun blevet klogere på mig selv og mine kompetencer, men også udviklet helt nye"

Læs mere
Mathias, deltager på Camp Future...

”Camp Future har givet mig mange flere værktøjer til kassen, et helt andet syn på jobsøgning og værdifuld erfaring igennem praktikken"

Læs mere
Astrid, deltager på Camp Future ...

"Jeg vil anbefale Camp future til alle ledige akademikere"

Læs mere
Stine Holm, Ergoterapeut og kand...

"Jeg har også gennemgået en personlig udvikling og fået opbygget et stærkt netværk til de andre kursister.”

Kundecase