Vis kurserforledige.com som: Mobile
Startdato
København
28-02-2022  
25.701 DKK
Fjernundervisning
28-02-2022  
25.701 DKK

Kursusbeskrivelse

Kommunikation i praksis: Fokus på socialfagligt arbejde

Du har et ønske om at arbejde professionelt med kommunikation og kunne at anvende kommunikationsværktøjer indenfor de kognitive teorier og metoder til at kunne varetage kommunikationsopgaver til og med fagprofessionelle, i organisationer og i socialfagligt arbejde. 

Kurset giver dig teori, viden, færdigheder, kompetencer og redskaber indenfor kognitiv teori og metode til at kunne arbejde med faglig formidling, empatisk kommunikation og rammesætning i din kommunikation. Du vil lære at planlægge og producere tekster og tilpasse kommunikationen til forskellige medier. Du vil lære at analysere og planlægge din kommunikation og du vil i din rolle som kommunikator kunne mestre forskellige kommunikationsformer uanset opgavens omfang, budskab og karakter.

Uddannelsens indhold

  • Teoretiske og metodiske kognitive samtaleværktøjer til at målrette din kommunikation
  • Viden om principper og metoder til at styrke din personlige kommunikation og gennemslagskraft
  • Stærke kompetencer i mundtlig formidling, skriftlig kommunikation og dokumentation
  • Redskaber inden for positiv psykologi, nudging, assertiv kommunikation
  • 5 ekstra bonusdage: Styrk dine personlige kompetencer i din professionelle rolle

5 ekstra bonusdage: Styrk dine personlige- og professionelle kompetencer, incl. ”2-dages certificering” som kognitiv mentor

Udover uddannelsens obligatoriske grundmoduler på 7 dage, som er eksamensgivende, får du mulighed for at deltage på 5 ekstra bonusdage ”Styrk dine personlige- og professionelle kompetencer, incl. ”2-dages certificering som kognitiv mentor”, hvor du vil opnå endnu større selvindsigt og viden om, hvordan du styrker din professionelle rolle.

 • Du vil lære grundlæggende færdigheder i at arbejde med anerkendende kommunikation
 • Du vil lære at arbejde med konstruktiv kommunikation – herunder hvordan du både giver og modtager konstruktiv feedback
 • Du vil få skabt bevidsthed omkring din egen faglighed, din egen erfaring, som du har opbygget gennem dit arbejdsliv og til at kunne bruge den i din professionelle rolle
 • Du vil opnå ”2-dages certificering” som kognitiv mentor, som kvalificerer dig til at kunne arbejde med kognitiv mentorering opgaver
 • Du vil igennem motiverende samtaler og kognitiv mentoring lære at anvende egne styrker og ressourcer til at skabe udvikling og forandring i din rolle som mentor
 • Du vil få mulighed for et karrierecheck i forhold til din videre jobsøgning.

De 5 ekstra bonusdage Styrk dine personlige- og professionelle kompetencer, ”2-dages certificering” som kognitiv mentorer IKKE eksamensgivende. Der vil blive udstedt et kursusbevis på, at man har gennemført undervisning og certificering.

Undervisning og tilrettelæggelse

Uddannelsen gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder.

Uddannelsen er et heltidsstudie og hører under 6-ugers jobrettet uddannelse og udføres med en særligt tilrettelagt variation af undervisningsdage, workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. 

Målgruppe

Uddannelsen kan både benyttes opkvalificerende eller til at udvide din jobsøgning mod nye brancher. Uddannelsen har en bred anvendelighed og henvender sig til dig, som ønsker at arbejde med alle former for kommunikation indenfor den offentlige og private sektor.

De kompetencer, du opnår på uddannelsen, kan omsættes til mange typer jobprofiler, som indeholder kommunikationsopgaver, interpersonel kommunikation, relations arbejde, formidling, undervisning m.v.

Eksamen og diplom

Eksamen er en individuel, mundtlig prøve, som tager udgangspunkt i en skriftligt opgave. Der udstedes eksamensbevis, og du får 10 ECTS-point ved afslutning af uddannelsen. Kurset udbydes i samarbejde med Copenhagen Business Academy.

Pris

Der er ingen egenbetaling, når du deltager som ledig på dette kursus og er blevet godkendt af din a-kasse eller dit jobcenter.

25.701,66 kr. inkl. litteratur 

Kommunikation i praksis hører under 6 ugers jobrettet uddannelse og er godkendt på den landsdækkende og de regionale positivlister. Fagets akademikode er 37477.

Om udbyderen

6 ugers jobrettet uddannelse ved Wattar Gruppen

Brænder du for at rådgive og vejlede andre, samtidig med at du fremmer egen personlig udvikling, og ønsker du teori, viden, kompetencer og redskaber til at skabe forandringer for dig selv og for andre i både dit arbejdsliv og privatliv....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kommunikation i praksis
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

 Vis telefonnummer
www.wattar-gruppen.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Kommunikation i praksis

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 403 evalueringer
Se alle evalueringer