Referencer - Hvad siger vores kunder om kurserforledige?

"Jeg har oplevet uovertruffen service i mit møde med Kurserforledige.com. Altid reageres der lynhurtigt og kompetent.

Samtidig har min kontaktperson hjulpet mig med at træffe gode marketingvalg ift. det, der er vores forretning. Jeg føler mig fuldstændig tryg i at min kontaktperson ikke forsøger at sælge mig noget jeg ikke har brug for. Hvis alle tænkte salg, som kurserforledige.com gør det, ville vores oplevele af begrebet af "sælger-agtig-adfærd" være positiv.

Mine varmeste anbefalinger"

Jakob Skov,
Projektleder for 6 ugers selvvalg, Institut for Ledelse og Forvalting,
Professionshøjskolen Metropol, 30/10/13

Professionshøjskolen Metropol - 6 ugers selvvalgt uddannelse"Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Kurserforledige.com.

Servicen har fra dag 1 været topprofessionel, hvilket i vores tilfælde betyder tilgængelig, fleksibel og hurtigt eksekverende. Vi har tydeligt kunnet se at de købte produkter har givet et godt afkast og vi har derfor af flere omgange optrappet vores samarbejde med kurserforledige.com, da det simpelthen er god forretning for os at investere i de udbudte produkter."
 

Thijs van Tilburg, Partner
About Time, 18/02/13

About Time - iværksætterkurser og innovationsuddannelser som selvvalgt uddannelse.


"Itucation er utrolig glade for samarbejdet med kurserforledige.com, hvor alle vores IT kurser er præsenteret og beskrevet. Vi har rigtige gode resultater, da vi får mange nye kursister henvist via deres hjemmeside.

Vi kan klart anbefale at benytte deres service."
 

Tine Faith Madsen, Marketingassistent
Itucation, 6/02/13

Itucation


"Kurserforledige.com giver Connection Management A/S et stort udbytte i forhold til at levere potentielle deltagere til vores uddannelser i salg, ledelse, coaching og kommunikation. De Leads Connection Management får fra kurserforledige.com er yderst tilfredsstillende og de giver ofte også en reserveret plads på en af vores mange spændende uddannelser.
 
Samarbejdet med Kurserforledige.com strækker sig ikke kun til annoncering på den fysiske hjemmeside, vi oplever også en service og hjælpsomhed fra både sælgere og andet personale. Vi får kompetent sparring og hjælp til at lave nye tekster som er søgemaskine optimeret, salgsoptimeret, og snorlige!
 
Vi er hos Connection meget tilfredse med samarbejdet og kan bestemt anbefale denne tjeneste, hvis der er behov for at fyldt hold op, på et uddannelsesforløb som 6 ugers selvvalgt uddannelse."
 

Michall Helmbæk, Marketingansvarlig
Connection Management A/S, 30/01/13

Connection Management


"KEA Center for Efteruddannelse har været samarbejdspartner med Finduddannelse.dk i et par år, og det har givet udslag i rigtig mange henvendelser til KEAs efteruddannelser. Finduddannelse.dk arbejder meget professionelt, og vi er godt tilfredse med samarbejdet."
 
Jette Gynther Nielsen, Markedskoordinator
KEA Center for Efteruddannelse, 9/11/12

KEA Center for Efteruddannelse


"Commitment Lab har gennem vores profil hos kurserforledige.com i 2012 opnået mere trafik og flere interessehenvendelser på vores selvvalgte uddannelser. Medarbejderne hos kurserforledige.com er på samme tid fagskarpe, tålmodige og hjælpsomme. Vi værdsætter de gode råd og tips til SEO og synlighed, men også kurserforledige.com's forståelse for at udarbejde løbende aftaler, der matcher vores specifikke behov. Vi ser frem til et fortsat udbytterigt samarbejde og til stadig styrket indsigt i de lediges søgemønster."
 
Tine Nyholm, direktør
Commitment Lab, 28/10/12

Kurser for ledige i coaching, psykologi og projektledelse


"Avg.dk er ny samarbejdspartner med Finduddannelse Danmark, og jeg har kun positivt at sige om hjemmesiden. AVG/CFU Sjælland har fået mange henvendelser via hjemmesiden, og jeg fornemmer, at de ledige, der har kontaktet os, er rigtig glade for den personlige kontakt og vejledning, de får, når, vi pr. telefon, hurtigt følger op på henvendelserne.
 
Medarbejderne hos Finduddannelse er meget professionelle og meget positive, og de yder en fantastisk god service."

Jette Helms,
Kursusplanlægning og -koordinering, VPC, 4/9/12


6 ugers selvvalgt, AVG


"KursusCenter Vest har samarbejdet med Kurserforledige.com i en årrække. Først med en lille palette af kurser, nu med en endnu større palette.

Vi opnår direkte kontakt til de ledige, der forespørger. Forespørgslerne registreres og trafikken på hjemmesiden måles løbende, hvilket giver os gode indikatorer på interessen for kurserne.

Sidst men ikke mindst, er Kurserforledige.com skarpe, når det gælder om at ligge i Top 10 på Google."

Kirsten Sinding,
Virksomhedskonsulent, KursusCenter Vest, 23/8/12

KursusCenterVest - Kurser for ledige i Esbjerg, Vejen og Aabenraa


"Rybners har siden vi startede vores samarbejde med Finduddannelse haft mange kontakter vedr. uddannelser for ledige.

Finduddannelse er altid søde til at vejlede og gøre opmærksom på nye muligheder for at 'blive set'"

Jørgen Clement
Afdelingsleder Rybners, 16/5/12

Kurser for ledige i Esbjerg og Sydvestjylland"Vi er ny samarbejdspartner med Finduddannelse Danmark. Vores indtryk er at vi har fået rigtig mange henvendelser gennem kurserforledige.com. Jeg følger altid op på de interesseanmeldelser som vi modtager fra finduddannelse. Og min er erfaring er, at den personlige kontakt er meget givende for de nye kursister.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med finduddannelse, de er meget imødekommende og servicen er i top. Alt bliver fulgt op med det samme." 

Lizzie Ottesen, Fuldmægtig
VPC – Udviklingcenter for voksenundervisning, 11/5/12

Voksen Pædagogisk Center


"Alimentas har nu annonceret gennem Finduddannelse.dk siden 2009. Vi er yderst tilfredse med Finduddannelse.dk. Samarbejdet med Finduddannelse.dk er både professionelt og seriøst. Har vi et problem/ spørgsmål, så vender konsulenter fra Finduddannelse meget hurtigt retur, klar med en løsning.

Vores indtryk er, at vi gennem siden har fået flere henvendelser fra målgrupper, vi ikke tidligere har haft kontakt til. Vi har gennem Finduddannelse.dk oplevet en stor interesse fra medarbejdere indenfor vores branche for vores kurser og uddannelser.

Vi er glade for at bruge finduddannelse.dk og ser frem til et fortsat succesrigt samarbejde."

Charlotte Bachmann
Alimentas, 22/8/11


Alimentas


"Grafiskekurser.dk har brugt finduddannelse som søgetjeneste på vores grafiske kurser siden juni 2009. Samarbejdet har været perfekt og resultaterne har været rigtige gode. Vi afholder ca. 120 kurser om året indenfor grafisk software. Vi har til dato ikke måtte aflyse et eneste kursus, hvilket vi håber forsætter sådan, ligesom vores samarbejde med finduddannelse. Vi kan ikke afholde så mange kurser, med så stor succes, uden vores kursus information kommer ud til kunderne og her hjælper finduddannelse os ud enormt meget.

 Vi oplever finduddannelse meget seriøse og super dygtige til at skabe online synlighed."

Jesper Køhler
Marketingchef, Grafiskekurser.dk, 20/6/11

Grafiskekurser.dk


"At Work Skolen har samarbejdet med finduddannelse.dk i årevis og deres kunnen har altid stået i forhold til ydelsens pris.

De dokumenterer deres kunnen, arbejder målrettet for at forbedre synligheden, og er altid åben for dialog.

Finduddannelse.dk evner flot at forholde sig til netop vores ydelser, og er altid til at fange telefonisk for en snak og tilpasning, så det bedste resultat opnås for begge parter."

Thomas Gregersen
Adm. direktør, At Work A/S, 25/3/11

At Work


"Vi har nu samarbejdet med Finduddannelse.dk siden august 2010, og vi har absolut fået valuta for pengene. Mit arbejde er blevet nemmere. Vi er meget glade for samarbejdet, der fungerer upåklageligt. Når vi har haft brug for hjælp til det ene eller andet, er den der straks. Vi er også annoncører på kurserforledige.com, og hver gang vi ønsker at ændre en annonce, rettes dette straks.

Jeg kan kun anbefale samarbejdet til andre, der ønsker at få spredt deres budskab ud til mange, til en fornuftig pris."

Kim M. Soelberg Jørgensen
2B1Group, 22/02/11

 

 2B1Group - Resultater med mennesker


"Cadskolen er meget tilfredse med samarbejdet med Finduddannelse, som har en meget høj kundeservice.

Vi har igennem Finduddannelse opnået mange tilmeldinger til vores kurser og høstet stor tilfredshed fra kursisterne.

Vi kan kun anbefale Finduddannelse og håber på fortsat godt samarbejde."

Helle Majgaard
Cadskolen A/S, 26/1/11

Cadskolen


"Gennem vores samarbejde med Finduddannelse, som startede tidligt i 2010 har vi opnået god eksponering og profilering af Bartell + Co og vores ydelser på både finduddannelse.dk og kurserforledige.com.

Kvalitative henvendelser har allerede resulteret i mange tilmeldinger til vores kurser. Vores top eksponering for vores 6 ugers uddannelse på kursusforledige.com fører til mange henvendelser og tilmeldinger.

Statistikmodulet er blevet et vigtigt strategisk værktøj for os - til målrettet og opsøgende salg. Vi glæder os til at bruge dette endnu mere i det nye år.

Fra finduddannelse’s side oplever vi altid top kundeservice med hurtig svartid. Deres opfølgning samt vores opnåede resultater gør at vi netop har udvidet vores samarbejde, så dette fortsætter ind i 2011.

Finduddannelse.dk står for alt det Bartell + Co identificerer os med: top kvalitet, professionalisme, innovation, engagement, inspiration, effektivitet, stærke og langsigtede kunderelationer.

Vi er glade for at bruge finduddannelse.dk og kan kun anbefale dem videre.  Vi ser frem til vores fortsat succesrigt samarbejde i 2011"

Alexandra Palk
Sales & Marketing Manager, Bartell + Co, 16/12/10

Bartell & Co.


"På Niels Brock er vi yderst tilfredse med de ydelser og den synlighed, vi køber hos Finduddannelse.dk

Vi har fået mange kunder gennem Finduddannelse.dk og vores kontaktperson følger op og forklarer - og er altid venlig og servicemindet.

Resultaterne er synlige og dokumenterbare."

Hanne Alsbirk
Mediechef, Niels Brock, 26/10/10

Niels Brock