Vis kurserforledige.com som: Mobile

Coaching og konflikthåndtering

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter
Kurser for ledige
6 uger
Sidste ansøgningsfrist: 19-09-2022
Startdato
København
19-09-2022  
Fjernundervisning
19-09-2022  

Kursusbeskrivelse

Fokus på 1:1 coaching og coaching i teams og organisationer

Kurset er til dig, der gerne vil arbejde professionelt med coaching og konflikthåndtering og lære at anvende kognitiv coaching som redskab til at kunne arbejde målrettet med opgaver indenfor: 1:1 coaching, coaching i teams og coaching i organisationer.

Kurset giver dig teori, viden, færdigheder, kompetencer og redskaber indenfor kognitiv teori og metode til at kunne arbejde med kognitiv coaching til opgaver indenfor vejledning, behandling, formidling og undervisning, og du vil lære at bruge de kognitive principper for coaching til konflikthåndtering, således at du vil kunne arbejde målrettet og professionelt med konfliktløsning.

Du bliver uddannet til at kunne anvende kognitiv coaching som en professionel samtalemetode, hvor kognitive principper danner rammen for samtalen mellem dig som coach og din fokusperson, så fokuspersonen selv finder sine egne løsninger på udfordringer og vælger egne veje til at nå sine mål. Du vil opleve, hvordan du, ved at lære at arbejde metodisk, kan skabe positive effekter.

Kursets indhold 

  • Kompetencer i at anvende kognitive principper i coaching, aktiv lytning og sokratisk dialog
  • Færdigheder i samarbejde, anvende assertiv kommunikation, konfliktløsningsmetoder og forebyggelse af konflikter
  • Viden om trivsel og selvomsorg i arbejdslivet
  • Redskaber til at mindske stress og herunder at anvende mindfulness og compassion

Specialiser dig yderligere – 2 uddannelser i én

Som en del af uddannelsen hos Wattar Gruppen får du den unikke mulighed for at deltage i 2 dages Kognitiv mentor samt 3 undervisningsdage i at styrke dine professionelle og personlige kompetencer.

På de 5 bonusdage tager vi afsæt i den psykologiske retning i kognitiv teori og metode.

Du opnår certificering som kognitiv mentor, som kvalificerer dig til at arbejde med mentor-, vejlednings- og rådgivningsopgaver

  • Du lærer problemløsning, positiv psykolog og den motivationsskabende samtale
  • Du øger din bevidsthed om din egen faglighed og dine styrker, og hvordan du anvender dine arbejdslivserfaringer i din professionelle rolle
  • Du opnår grundlæggende færdigheder i at arbejde anerkendende og compassion-fokuseret kommunikation
  • Jobsparring med fokus på dine nye kompetencer

De 5 bonusdage ”Styrk dine professionelle og personlige kompetencer” er ikke eksamensgivende, men afsluttes med kursusbevis

Undervisning og tilrettelæggelse

Uddannelsen gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder.

Uddannelsen er et heltidsstudie og hører under 6-ugers jobrettet uddannelse og udføres med en særligt tilrettelagt variation af undervisningsdage, workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. 

Målgruppe

Uddannelsen kan både benyttes opkvalificerende eller til at udvide din jobsøgning mod nye brancher i både den private og den offentlige sektor.  De kompetencer du opnår på uddannelsen kan omsættes til mange typer jobprofiler med opgaver inden for f.eks. projektledelse, vejledning, støttefunktioner, undervisning og behandling.

Eksamen og diplom

Eksamen er en individuel, mundtlig prøve, som tager udgangspunkt i en skriftlig opgave. Der udstedes eksamensbevis, og du får 10 ECTS-point ved afslutning af uddannelsen. Kurset udbydes i samarbejde med Copenhagen Business Academy.

Om udbyderen

6 ugers jobrettet uddannelse ved Wattar Gruppen

Brænder du for at rådgive og vejlede andre, samtidig med at du fremmer egen personlig udvikling, og ønsker du teori, viden, kompetencer og redskaber til at skabe forandringer for dig selv og for andre i både dit arbejdsliv og privatliv....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Coaching og konflikthåndtering
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

 Vis telefonnummer
www.wattar-gruppen.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,1

Baseret på 7 evalueringer

Ashraf
Redskaber til at arbejde med menneskelige relationer i forhold følelser, tålmodighed og feedback. Uddannelsen førte til nyt job, hvor jeg bruger det jeg lærte på uddannelsen i mit arbejde.
Tina
Rigtig godt Brush Up indenfor det pædagogiske område, gode øvelser, god online undervisning
Henny Andersen
Jeg var meget tilfreds med at måtte deltage i denne korte og kompetencegivende uddannelse - det har givet mig et boost og nye meget anvendelige kompetencer - både til jobbet og til privatlivet. Jeg skrev dette kursus på mit CV - hvilket banede vejen til flere jobsamtaler og nyt job.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Coaching og konflikthåndtering

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,1)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 445 evalueringer
Se alle evalueringer