Vis kurserforledige.com som: Mobile

Coaching og konflikthåndtering

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter
Startdato
København
21-02-2022  
25.701 DKK
Fjernundervisning
21-02-2022  
25.701 DKK

Kursusbeskrivelse

Fokus på 1:1 coaching og coaching i teams og organisationer

Kurset er til dig, der gerne vil arbejde professionelt med coaching og konflikthåndtering og lære at anvende kognitiv coaching som redskab til at kunne arbejde målrettet med opgaver indenfor: 1:1 coaching, coaching i teams og coaching i organisationer.

Kurset giver dig teori, viden, færdigheder, kompetencer og redskaber indenfor kognitiv teori og metode til at kunne arbejde med kognitiv coaching til opgaver indenfor vejledning, behandling, formidling og undervisning, og du vil lære at bruge de kognitive principper for coaching til konflikthåndtering, således at du vil kunne arbejde målrettet og professionelt med konfliktløsning.

Du bliver uddannet til at kunne anvende kognitiv coaching som en professionel samtalemetode, hvor kognitive principper danner rammen for samtalen mellem dig som coach og din fokusperson, så fokuspersonen selv finder sine egne løsninger på udfordringer og vælger egne veje til at nå sine mål. Du vil opleve, hvordan du, ved at lære at arbejde metodisk, kan skabe positive effekter.

Uddannelsens indhold 

  • Kompetencer i at anvende kognitive principper i coaching, aktiv lytning og sokratisk dialog
  • Færdigheder i samarbejde, anvende assertiv kommunikation, konfliktløsningsmetoder og forebyggelse af konflikter
  • Viden om trivsel og selvomsorg i arbejdslivet
  • Redskaber til at mindske stress og herunder at anvende mindfulness og compassion
  • 5 ekstra bonusdage: Styrk dine personlige kompetencer i din professionelle rolle

5 ekstra bonusdage: Styrk dine personlige- og professionelle kompetencer, incl. ”2-dages certificering” som kognitiv mentor

Udover uddannelsens obligatoriske grundmoduler på 7 dage, som er eksamensgivende, får du mulighed for at deltage på 5 ekstra bonusdage ”Styrk dine personlige- og professionelle kompetencer, incl. ”2-dages certificering som kognitiv mentor”, hvor du vil opnå endnu større selvindsigt og viden om, hvordan du styrker din professionelle rolle.

 • Du vil lære grundlæggende færdigheder i at arbejde med anerkendende kommunikation
 • Du vil lære at arbejde med konstruktiv kommunikation – herunder hvordan du både giver og modtager konstruktiv feedback
 • Du vil få skabt bevidsthed omkring din egen faglighed, din egen erfaring, som du har opbygget gennem dit arbejdsliv og til at kunne bruge den i din professionelle rolle
 • Du vil opnå ”2-dages certificering” som kognitiv mentor, som kvalificerer dig til at kunne arbejde med kognitiv mentorering opgaver
 • Du vil igennem motiverende samtaler og kognitiv mentoring lære at anvende egne styrker og ressourcer til at skabe udvikling og forandring i din rolle som mentor
 • Du vil få mulighed for et karrierecheck i forhold til din videre jobsøgning.

De 5 ekstra bonusdage Styrk dine personlige- og professionelle kompetencer, ”2-dages certificering” som kognitiv mentorer IKKE eksamensgivende. Der vil blive udstedt et kursusbevis på, at man har gennemført undervisning og certificering.

Undervisning og tilrettelæggelse

Uddannelsen gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder.

Uddannelsen er et heltidsstudie og hører under 6-ugers jobrettet uddannelse og udføres med en særligt tilrettelagt variation af undervisningsdage, workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. 

Målgruppe

Uddannelsen kan både benyttes opkvalificerende eller til at udvide din jobsøgning mod nye brancher i både den private og den offentlige sektor.  De kompetencer du opnår på uddannelsen kan omsættes til mange typer jobprofiler med opgaver inden for f.eks. projektledelse, vejledning, støttefunktioner, undervisning og behandling.

Eksamen og diplom

Eksamen er en individuel, mundtlig prøve, som tager udgangspunkt i en skriftlig opgave. Der udstedes eksamensbevis, og du får 10 ECTS-point ved afslutning af uddannelsen. Kurset udbydes i samarbejde med Copenhagen Business Academy.

Pris

Der er ingen egenbetaling, når du deltager som ledig på dette kursus og er blevet godkendt af din a-kasse eller dit jobcenter.

25.701,66 kr. inkl. litteratur 

Coaching og konflikthåndtering hører under 6 uger jobrettet uddannelse og er godkendt på den landsdækkende og de regionale positivlister. Fagets akademikode er 8221.

Om udbyderen

6 ugers jobrettet uddannelse ved Wattar Gruppen

Brænder du for at rådgive og vejlede andre, samtidig med at du fremmer egen personlig udvikling, og ønsker du teori, viden, kompetencer og redskaber til at skabe forandringer for dig selv og for andre i både dit arbejdsliv og privatliv....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Coaching og konflikthåndtering
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

 Vis telefonnummer
www.wattar-gruppen.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Coaching og konflikthåndtering

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 403 evalueringer
Se alle evalueringer