Vis kurserforledige.com som: Mobile

Coaching og konflikthåndtering

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter
Kurser for ledige
6 uger
Sidste ansøgningsfrist: 05-12-2022
Startdato
København
05-12-2022  
Fjernundervisning
05-12-2022  

Kursusbeskrivelse

Fokus på 1:1 coaching og coaching i teams og organisationer

Kurset er til dig, der gerne vil arbejde professionelt med coaching og konflikthåndtering og lære at anvende kognitiv coaching som redskab til at kunne arbejde målrettet med opgaver indenfor: 1:1 coaching, coaching i teams og coaching i organisationer.

Kurset giver dig teori, viden, færdigheder, kompetencer og redskaber indenfor kognitiv teori og metode til at kunne arbejde med kognitiv coaching til opgaver indenfor vejledning, behandling, formidling og undervisning, og du vil lære at bruge de kognitive principper for coaching til konflikthåndtering, således at du vil kunne arbejde målrettet og professionelt med konfliktløsning.

Du bliver uddannet til at kunne anvende kognitiv coaching som en professionel samtalemetode, hvor kognitive principper danner rammen for samtalen mellem dig som coach og din fokusperson, så fokuspersonen selv finder sine egne løsninger på udfordringer og vælger egne veje til at nå sine mål. Du vil opleve, hvordan du, ved at lære at arbejde metodisk, kan skabe positive effekter.

Kursets indhold 

  • Kompetencer i at anvende kognitive principper i coaching, aktiv lytning og sokratisk dialog
  • Færdigheder i samarbejde, anvende assertiv kommunikation, konfliktløsningsmetoder og forebyggelse af konflikter
  • Viden om trivsel og selvomsorg i arbejdslivet
  • Redskaber til at mindske stress og herunder at anvende mindfulness og compassion

Specialiser dig yderligere – Unik mulighed kun hos os!

Udover uddannelsens obligatoriske moduler tilbyder vi endnu flere færdigheder til dit CV som styrker dine professionelle og personlige kompetencer.

-Vi tilbyder gratis deltagelse på vores efterspurgte  2-dages Kognitiv mentorkursus, som udbydes 2 gange årligt – du opnår en kompetencer som kognitiv mentor til at kunne arbejde med mentoropgaver

Undervisning og tilrettelæggelse

Uddannelsen gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder.

Uddannelsen er et heltidsstudie og hører under 6-ugers jobrettet uddannelse og udføres med en særligt tilrettelagt variation af undervisningsdage, workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. 

Målgruppe

Uddannelsen kan både benyttes opkvalificerende eller til at udvide din jobsøgning mod nye brancher i både den private og den offentlige sektor.  De kompetencer du opnår på uddannelsen kan omsættes til mange typer jobprofiler med opgaver inden for f.eks. projektledelse, vejledning, støttefunktioner, undervisning og behandling.

Eksamen og diplom

Eksamen er en individuel, mundtlig prøve, som tager udgangspunkt i en skriftlig opgave. Der udstedes eksamensbevis, og du får 10 ECTS-point ved afslutning af uddannelsen. Kurset udbydes i samarbejde med Copenhagen Business Academy.

Om udbyderen

Uddannelse ved Wattar Gruppen

Brænder du for at rådgive og vejlede andre, samtidig med at du fremmer egen personlig udvikling, og ønsker du teori, viden, kompetencer og redskaber til at skabe forandringer for dig selv og for andre i både dit arbejdsliv og privatliv....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Coaching og konflikthåndtering
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

 Vis telefonnummer
www.wattar-gruppen.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,2

Baseret på 11 evalueringer

Gabi
Wattar Gruppen leverer en god og brugbar uddannelse til alle, der arbejder med mennesker og som ønsker nye redskaber, som kan bruges i alle faggrupper. Underviseren er empatisk og lydhør. Det faglige niveau i top. Kan varmt anbefales.
Ashraf
Redskaber til at arbejde med menneskelige relationer i forhold følelser, tålmodighed og feedback. Uddannelsen førte til nyt job, hvor jeg bruger det jeg lærte på uddannelsen i mit arbejde.
Tina
Rigtig godt Brush Up indenfor det pædagogiske område, gode øvelser, god online undervisning
Få information

Udfyld formularen for mere information om Coaching og konflikthåndtering

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,2)
Baseret på 11 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 449 evalueringer
Se alle evalueringer