Vis kurserforledige.com som: Mobile

Kommunikation i praksis

Erhvervsakademi Aarhus
6 uger
Heltid/deltid
Kurser for ledige
Århus

Kommunikation i praksis

Kursus for ledige i kommunikation i praksis i Århus

6 ugers jobrettet uddannelse på akademiniveau.

Styrk dine kommunikationskompetencer

Vil du have nye kompetencer, så du kan blive en dygtig, overbevisende og tillidsvækkende kommunikations- og administrationsmedarbejder? Hvis du vil have et job med fokus på kommunikation og administration, vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver typisk variere en del. På denne 6 ugers jobrettede uddannelse bliver du klædt på til at varetage flere forskellige arbejdsopgaver inden for området.

Bliv kommunikations- og administrationsmedarbejder

Med dette fag bliver du undervist i forskellige grene inden for kommunikationsfaget og administrative arbejdsområder. Du får undervisning i både faglig og personlig kommunikation. Formålet er, at du udvikler kompetencer til at varetage et kommunikativt og administrativt job.

Med faget får du både teoretisk og praktisk viden inden for feltet. Du bliver undervist i kommunikation, personlig kommunikation, presse- og konflikthåndtering, planlægnings- og præsentationsprogrammer, sociale medier og meget mere.

Dit udbytte med kurset

 • Lær om anerkendende servicekommunikation og værktøjer til dialogkommunikation og formidlingsteknik
 • Bliv i stand til at koordinere, planlægge og afholde præsentationer, foredrag og events
 • Lær at skrive fængende og informative tekster til både intern og ekstern brug
 • Opnå grundlæggende viden om afsender-/modtagerforhold, som du kan bruge i dit arbejde
 • Bliv i stand til at arbejde struktureret og professionelt med e-mail markedsføring
 • Få værktøjer til at kunne reflektere over din egen personlige kommunikation
 • Bliv i stand til at analysere markedet gennem målgruppe-, markeds- og konkurrentanalyser
 • Lær at nedtrappe og afvikle konflikter, inden de udvikler sig – bliv i stand til at handle proaktivt og håndtere utilfredse kunder
 • Lær at arbejde med PR, sociale medier og offentlig kommunikation

Kursets indhold og undervisningsform

I løbet af kurset kommer du omkring følgende emner: 

 • Servicedesign
 • Planlægningsprogrammer, kampagne- og eventplanlægning
 • Skriv, så du bliver læst
 • Nyhedsbreve, der sælger
 • Personlig og overbevisende kommunikation
 • Målgruppeanalyse og markedsresearch
 • Konflikthåndtering og kommunikationspsykologi
 • PR – håndter pressen
 • Sociale medier

Fagets undervisning er praksisnær, og den veksler mellem oplæg fra underviseren, diskussioner samt opgaver og øvelser. De foregår både individuelt, i teams og på klassen. Vi lægger stor vægt på, at den enkelte involverer sig og deltager aktivt i undervisningen.

Individuel kommunikations- og karriererådgivning

Som en del af uddannelsen får du mulighed for at få individuel kommunikations- og karriererådgivning. Formålet med rådgivningen er at sikre bedre jobmuligheder og at forbedre din offentlige online profil. Til rådgivningen vil du blandt andet få tilbudt en konstruktiv gennemgang af dit CV, din online profil og eventuelle jobansøgninger. Du får også sparring på foreliggende kommunikationsopgaver. 

Optagelseskrav

Ledig

Hvis du er ledig i 1. ledighedsperiode (de første 9 måneder) og enten har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller lign.) eller en erhvervsfaglig uddannelse (fx grafiker, frisør, gartner, murer, butiksassistent eller kontorassistent) kan du søge fagene bevilget af din A-kasse.

Hvis du er ledig i 1. ledighedsperiode og har en kort videregående uddannelse (typisk en erhvervsakademiuddannelse) og samtidig har en erhvervsfaglig uddannelse, kan du også søge fagene bevilget af din A-kasse.

Er du ud over 1. ledighedsperiode, er du for højt uddannet jævnfør ovennævnte, eller har du brugt dine 6 ugers jobrettet uddannelse kan du søge fagene bevilget af dit jobcenter.

I job

Der er undervisning ca. to dage om ugen, som er baseret på case-studier og konkret opgaveløsning. Forløbene er derfor også interessante for dig der er i job. Fagene er for alle, der enten betaler selv eller får faget betalt af deres arbejdsgiver

Undervisning og eksamen

Du afslutter faget med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i et individuelt, kort projekt på max. 8 sider. Faget er akademifaget 'kommunikation i praksis', som er en del af akademiuddannelsen i kommunikation og formidling. Faget giver 10 ECTS-point, og en samlet akademiuddannelse giver 60 ECTS-point. 

Pris

Kommunikation i praksis findes på den jobrettede positivliste såvel som den regionale positivliste. Uddannelsen er derfor gratis for dig, hvis din a-kasse eller jobcenter bevilger forløbet.

Er du i tvivl om dine muligheder, anbefaler vi, at du tager kontakt til dit jobcenter.

Erhvervsakademi Aarhus

6 ugers jobrettet uddannelse for ledige hos EA Aarhus

Kurser for ledige på akademiniveau

Er du ledig med behov for nye kompetencer, som du kan bruge med det samme? Så tag 6 ugers jobrettet uddannelse hos Erhvervsakademi Aarhus og styrk dine job- og karrieremuligheder! Erhvervsakademi Aarhus er et af landets største erhvervsakademier. Her kan du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes

 

Kontaktinformation til Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus

Sønderhøj 30
8260 Viby

 Vis telefonnummer
www.eaaa.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Kommunikation i praksis

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: