Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-20 af 25
Viser 1-20 af 25
12

Lær, hvordan du retter din kommunikation til den rigtige målgruppe gennem forskellige medier - og styrk dine muligheder for at komme tilbage på jobmarkedet!

Formidling på nettet og online kommunikation

Vil du gerne skrive til nettet, arbejde med sociale medier, som twitter og facebook, og online kampagner? Med et kursus for ledige i online kommunikation og formidling kan du varetage arbejdsopgaver som kommunikationsmedarbejder o.lign.

Webredigering - bliv webredaktør

Vil du derimod gerne arbejde med det lidt mere tekniske aspekt ved online kommunikation? Så tag et 6 ugers jobrettet kursus i webredigering og bliv webredaktør!

Vores kursusudbydere tilbyder kurser, hvor du får brugbare redskaber til at varetage stillinger som webredaktør og får atørre forståelse for HTML, hjemmesideredigering, brugervenlighed, design af hjemmeside, billederedigering og kommunikation på nettet.

Journalistisk formidling - journalist kurser

Er du uddannet journalist - eller vil du gerne arbejde specielt med tekster til online magasiner, portaler o.lign? Styrk dine evner til at spotte, vinkle og formidle den gode historie - og lær samtidig basale journalistiske færdigheder, som sproglige virkemidler og hvordan du opbygger en tekst, så den fanger.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage på arbejdsmarkedet!

Har du allerede et arbejde? Find et kommunikationskursus til erhvervsaktive på finduddannelse.dk 

Ønskeliste
Kundecase
Signe Iversen, Deltager på 6-uge...

"MEGET Høj kompetence! Fed energi og imødekommendehed - modiggørelse og deling af så mange værktøjer"

Læs mere
Ditte Sylvester, kursist

"Jeg kan varmt anbefale kurset ’kommunikation i praksis’. Efter 6 ugers intens undervisning har jeg fået meget med mig, som jeg kan bruge i hverdagen og på min arbejdsplads."

Læs mere
Khaled El-Cheikh Issa

"Et meget spændende og lærerigt kursus med gode undervisere. Har tilegnet mig mange kompetencer og værktøjer som jeg kan anvende både på personlig plan såvel som professionelt."

Læs mere
Tanja Smedegaard, kursist

"I min løntilskudsstilling som pr- og marketingmedarbejder hos teatret Hvid Støj Sceneproduktion var det, jeg lærte på kurset, uundværligt. Både Adobe-pakken, wordpress-delen og det grafiske udtryk - jeg har brugt det hele. Og jeg bruger det igen i min nye stilling som Marketing Assistant."

Læs mere