Filtrer efter
Medier og kommunikation
Uddannelsesform
By
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 24
1
2
Annoncer

Populære steder

Brænder du for kommunikation men er i øjeblikket ledig? 

- så tag et 6 ugers jobrettet kursus og bliv klar til jobmarkedet! 

Lær, hvordan du retter din kommunikation til den rigtige målgruppe gennem forskellige medier - og styrk dine muligheder for at komme tilbage på jobmarkedet!

kommunikation

Formidling på nettet og online kommunikation

Vil du gerne skrive til nettet, arbejde med sociale medier, som Twitter og Facebook, og online kampagner? Med et kursus for ledige i kommunikation og formidling kan du varetage arbejdsopgaver som kommunikationsmedarbejder o.lign.

Webredigering - bliv webredaktør

Vil du derimod gerne arbejde med det lidt mere tekniske aspekt ved kommunikation? Så tag et 6 ugers jobrettet kursus i webredigering og bliv webredaktør!

Vores kursusudbydere tilbyder kurser, hvor du får brugbare redskaber til at varetage stillinger som webredaktør og får atørre forståelse for HTML, hjemmesideredigering, brugervenlighed, design af hjemmeside, billederedigering og kommunikation på nettet.

Journalistisk formidling - journalist kurser

Er du uddannet journalist - eller vil du gerne arbejde specielt med tekster til online magasiner, portaler o.lign? Styrk dine evner til at spotte, vinkle og formidle den gode historie - og lær samtidig basale journalistiske færdigheder, som sproglige virkemidler og hvordan du opbygger en tekst, så den fanger.

Karrieremuligheder inden for kommunikation

Kommunikation er en branche i udvikling, hvilket også betyder at du har gode muligheder for at komme hurtigt tilbage på jobmarkedet, både i offentlige og private organisationer. Der findes også mange områder inden for kommunikation som f.eks. tv, radio. web, markedsføring m.m. og alle disse områder inden for branchen har behov for dygtige og kompetente kommunikatører. 

Hvor kan man tage en jobrettet uddannelse i kommunikation og formidling? 

Du kan både vælge dit kursus som et online kursus eller med fysisk fremmøde, alt efter hvad, der passer ind i din hverdag og dine behov. Du kan blandt andet tage et 6 ugers jobrettet online kursus i: 

 • Bookingsystemer og sociale medier
 • Kommunikation i praksis
 • Digital markedsføring

Derudover kan du inkl. ovenstående kurser også tilmelde dig andre kurser med fysisk fremmøde rundt omkring i Danmark: 

 • København 
 • Århus
 • Odense 
 • Kolding
 • Roskilde
 • Charlottenlund
 • Hillerød
 • Slagelse
 • Herning
 • Lyngby

Der er altså rig mulighed for at finde et kursus enten i nærheden af dig, eller at tage kurset online! 

Hvem har ret til et 6 ugers jobrettet kursus? 

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig godt  tilbage på arbejdsmarkedet!

Har du allerede et arbejde? Find et kommunikationskursus til erhvervsaktive på finduddannelse.dk