Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-20 af 23
Viser 1-20 af 23
12

Lær, hvordan du retter din kommunikation til den rigtige målgruppe gennem forskellige medier - og styrk dine muligheder for at komme tilbage på jobmarkedet!

Formidling på nettet og online kommunikation

Vil du gerne skrive til nettet, arbejde med sociale medier, som twitter og facebook, og online kampagner? Med et kursus for ledige i online kommunikation og formidling kan du varetage arbejdsopgaver som kommunikationsmedarbejder o.lign.

Webredigering - bliv webredaktør

Vil du derimod gerne arbejde med det lidt mere tekniske aspekt ved online kommunikation? Så tag et 6 ugers jobrettet kursus i webredigering og bliv webredaktør!

Vores kursusudbydere tilbyder kurser, hvor du får brugbare redskaber til at varetage stillinger som webredaktør og får atørre forståelse for HTML, hjemmesideredigering, brugervenlighed, design af hjemmeside, billederedigering og kommunikation på nettet.

Journalistisk formidling - journalist kurser

Er du uddannet journalist - eller vil du gerne arbejde specielt med tekster til online magasiner, portaler o.lign? Styrk dine evner til at spotte, vinkle og formidle den gode historie - og lær samtidig basale journalistiske færdigheder, som sproglige virkemidler og hvordan du opbygger en tekst, så den fanger.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage på arbejdsmarkedet!

Har du allerede et arbejde? Find et kommunikationskursus til erhvervsaktive på finduddannelse.dk 

Ønskeliste
Kundecase
Alexandra Ward, Deltager på 6-ug...

"Takket være dette kursus har jeg nu succes med mine digitale platforme, og har forøget mine followers med mange 100 procent"

Læs mere
Malene Bak, Deltager på 6-ugers ...

"Meget levende og entusiastisk undervisning fra alle underviserne"

Læs mere
Khaled El-Cheikh Issa

"Et meget spændende og lærerigt kursus med gode undervisere. Har tilegnet mig mange kompetencer og værktøjer som jeg kan anvende både på personlig plan såvel som professionelt."

Læs mere
Sussie Juul - Aarhus Business Co...

Jeg tager kurset Grundlæggende IT, fordi jeg er arbejdsledig og skal finde noget, der er relevant for mig. Jeg har valgt et kursus, som jeg både kan bruge i nye jobs og derhjemme.

Læs mere