Viser 1-20 af 45
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 45
1
2
3

Er du glad for IT, online medier og kommunikation? Og er du samtidig ledig?

- så tag et kursus for ledige inden for IT!

Hos kurserforledige.com kan du som ledig finde og vælge et IT-kursus, der styrker dine kompetencer og hjælper dig videre i job. Alle vores kursus udbydere tilbyder kurser, der giver dig redskaber til at varetage stillinger inden for IT branchen som f.eks. webredaktør og online kommunikationsmedarbejder.

Kurserne er inden for disse områder: Microsoft programmer som Access, Explorer, Excel og PhotoShop, Flash og Dreamweaver, webdesign, online kommunikation og webredigering.

Er du interesseret i stillinger som webredaktør og kommunikationsmedarbejder eller vil du gerne arbejde med online kommunikation, online marketing og grafik, er det her, du kan finde et kursus, der kan styrke dit CV og hjælpe dig videre i job.

IT

Webredigering og online medier

Information rejser hurtigt rundt i verden - via tv, smartphones, internettet og sociale medier. Vil du gerne være klogere på netop Facebook, Twitter, apps til Android og iPhones, CMS systemer og hjemmesideredigering? Med et 6 ugers jobrettet kursus i IT styrker du netop dit CV og dine muligheder for at arbejde med web, kommunikation og online medier.

Karrieremuligheder

Karrieremulighederne inden for IT branchen er særdeles gode. Først og fremmest er det en branche, som har set enorm vækst, hvilket betyder at efterspørgslen af IT medarbejdere naturligvis også bliver større. Derfor pynter IT kompetencer rigtig godt på CV'et. 

Derudover findes der også et hav af områder inden for branchen, hvilket betyder at mulighederne er mange! 

Du kan blandt andet tage et 6 ugers kursus inden for: 

 • AI
 • Programmering
 • Microsoft Azure
 • Office-pakken
 • Illustrator, PhotoShop og InDesign 
 • Grundlæggende IT
 • Online markedsføring

Hvad er en 6 ugers jobrettet uddannelse?

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Hvor kan man tage et 6 ugers jobrettet kurser inden for IT? 

Du kan både vælge at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse online som holdundervisning eller med fysisk fremmøde. Fysisk fremmøde kan du tage i følgende byer alt efter, hvilket kursus du vælger: 

 • København 
 • Hillerød
 • Odense
 • Aalborg
 • Århus
 • Fredericia 
 • Kolding

Adobe og Microsoft kurser

Er du specielt interesseret i web design og grafik, kan du med fordel kigge på vores kurser inden for Adobe eller kurser i Microsoft programmer.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!

Er du allerede i arbejde? Find et IT kursus for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Relaterede kategorier