Kurser for ledige

Produktion af Grafiske Produkter med AI

Compass Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
6 uger
Næste startdato
hver måned (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
6 uger
Næste startdato
hver måned (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Produktion af Grafiske Produkter med AI

Opnå færdigheder inden for grafisk design ved hjælp af Adobe®-programmer og brugervenlighed. Vi tilbyder undervisning i InDesign, Photoshop, Illustrator og AI for at ruste dig til at skabe visuelt imødekommende designs, der forbedrer brugeroplevelsen. Vore erfarne instruktører vil guide dig i anvendelsen af de tre nøgleværktøjer fra Adobe®, så du kan opnå ekspertise inden for grafisk design.

Bliv ekspert inden for grafisk design gennem vores brugervenlige (UI/UX) og grafisk designkursus, hvor du får praktisk erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre fundamentale Adobe®-programmer: Photoshop, InDesign og Illustrator. Vores undervisning baserer sig på en "learning by doing"-tilgang, der sikrer optimalt udbytte af kurset, samtidig med at du tilegner dig alle de nødvendige færdigheder for at excelle inden for grafisk design.

Du vil ikke kun blive undervist i de grundlæggende Adobe®-programmer, men også have adgang til øvelsesvideoer og instruktioner, der gør det muligt for dig at genopfriske dine færdigheder efter kurset. Desuden får du mulighed for at arbejde på dine egne grafiske designprojekter undervejs, hvilket giver dig konkret erfaring og færdige produkter ved kursets afslutning.

Dette kursus svarer til akademiets Grafisk Design-kursus, men med en overbygning inden for UX-brugervenlighed. Som en ekstra fordel vil du også modtage certificering i forbindelse med akademiets Grafisk Design-kursus.

Grafisk Design i 4 moduler

På denne uddannelse vil du blive introduceret til Adobes produkter, som er branchens førende standard. Kurset fokuserer på de tre essentielle værktøjer: InDesign, Photoshop og Illustrator. Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil du have den nødvendige selvtillid og kompetence til at håndtere alle dine grafiske designopgaver. Kurset er opdelt i fire moduler:

  • Adobe InDesign
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • UI/UX, ChatGPT og AI

Du vil få praktisk erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre fundamentale Adobe®-programmer. Udover dette vil du også modtage e-learning om brugeroplevelse og UX, hvilket giver dig mulighed for at skabe visuelt tiltalende designs, der forbedrer brugeroplevelsen. Dette kurssæt åbner døren til en omfattende forståelse og anvendelse af Adobes produkter, og du vil gå væk med værdifulde færdigheder til at skabe imponerende grafisk design.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Start hver måned

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

hver måned

  • Holdundervisning
  • Vejle
  • Dansk

Målgruppe

Kurset er på RAR positivlisten, hvilket betyder, at du kan deltage, hvis du bor på Sjælland, og har tilladelse fra din jobkonsulent på dit jobcenter.

Pris

Prisen for dette kursus er 27.900 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Produktion af Grafiske Produkter med AI
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 10 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Therese Fynbo
30 dec 2023
Virkelig lærerigt og spændende kursus

Jeg nød virkelig at være på kursus i InDesign hos underviseren Eva. Hun var god til at give os masser af tid til at være hands on. Jeg kunne rigtig godt lide, at hun på forhånd ...

Vis alt
5/5
Jannie Jørgensen
30 dec 2023
Indholdsrigt og hyggeligt

Rigtig givende og kompetent undervisning. Fedt kun at være 4 kursister, så der var plads til alle de "dumme" spørgsmål. Eneste lille anke er måske at man ikke sidder rigtig godt...

Vis alt
5/5
Anne
30 dec 2023
Super godt kursus og kanon underviser!

Jeg deltog i kurset med håb om at få en god introduktion til Grafisk design, Adobe og InDesign- og det må man sige, at jeg fik. Eva var meget grundig og engageret. Hun sørgede f...

Vis alt
Compass Academy
Købmagergade 67
1150 København K

Compass Academy

På de certificerede kurser og uddannelser hos Compass Academy lærer du at implementere effektive løsninger i praksis. Dit uddannelsesforløb vil give dig stor tilfredshed, da vi tilbyder kurser, der automatisk skaber værdi med betydelig positiv indvirkning på innovation, kvalitet, leveringstider...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret