Viser 1-20 af 45
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 45
1
2
3

Styrk din profil med et 6 ugers jobrettet kursus i ledelse og organisation

- bliv skarp på forandringsledelse, teamledelse og selvledelse 

Hos Kurserforledige.com kan du nemt og overskueligt vælge en kursusudbyder, der tilbyder kurser, med fokus på både teori og praksis. Du får brugbare ledelsesværktøjer, samtidig med, at du opnår kompetencer til at varetage ledelsesmæssige arbejdsopgaver, som blandt andet medarbejderudvikling, samtaler, konflikthåndtering og kommunikation. Med et jobrettet kursus i ledelse får du mulighed for at styrke dit CV til din jobsøgning! 

ledelse

Forandringsledelse

Har du mod på at lede en afdeling, gruppe eller organisation igennem forandringer? I dag er forandringer og organisationsændringer en del af hverdagen - og det kræver b.la. fleksibilitet og at man er omstillingsparat. Kan du inspirere andre til at komme igennem forandringer og vende dem til noget positivt? 

Coaching og LEAN ledelse

Se vores 6 ugers kurser i coachende lederskab eller  kurser for ledige i LEAN ledelse, hvis du gerne vil specialisere dig.

Hvor kan man tage en jobrettet uddannelse i ledelse? 

Ønsker du at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse inden for ledelse er der to måder du kan gøre dette på - som online kursus og med fysisk fremmøde. Drømmer du om et online kursus inden for ledelse kan du blandt andet tilmelde følgende kurser: 

 • Ledelse i praksis
 • Forandringsledelse
 • LEAN ledelse
 • Digital mødeledelse
 • Det strategiske lederskab 

m.m. 

Ønsker du at tage et kursus, som tilbyder fysisk fremmøde kan du finde kurser i: 

 • Fredericia
 • Kolding
 • Aabenraa
 • Vejle
 • København
 • Odense
 • Næstved

m.m. 

Hvem har ret til et 6 ugers jobrettet kursus? 

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Er du dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Hos Kurserforledige.com ønsker dig al held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage i job!

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Har du allerede et job? Se vores lederkurser til erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste