Vis kurserforledige.com som: Mobile

6 ugers jobrettet uddannelse ved Wattar Gruppen

Brænder du for at rådgive og vejlede andre, samtidig med at du fremmer egen personlig udvikling, og ønsker du stærke redskaber til at skabe forandringer for dig selv og andre? Se vores kursusudbud, hvor vi tilbyder en 6 ugers jobrettet uddannelse som mentor, et 7-dages kursus i stress og trivsel samt 6 ugers uddannelsen Bliv beskætigelseskonsulent. 

Kognitiv Mentor uddannelse ved Wattar Gruppen

Wattar Gruppen er et kognitivt psykologcenter, og vi tilbyder en 6 ugers jobrettet uddannelse som mentor i København og Køge. 

Som mentor til beskæftigelsesindsatsen tilegner du dig viden, færdigheder og kompetencer, til at kunne kombinere din egen faglighed med mentorfunktionen. Du opnår praktiske færdigheder i kognitiv mentorering, hvilket styrker sine egenskaber til at kunne skabe forandringsprocessor hos dine mentees og forøge deres livskvalitet.

Bliv beskæftigelseskonsulent

Bliv beskæftigelseskonsulent er en 6-ugers udannelse for ledige, og er til dig, der har en interesse i at arbejde med at hjælpe mennesker videre bl.a. ved hjælp af den motiverende samtale og coaching. Udannelsen tager udgangspunkt i arbejdsmarkedet og har særligt fokus på emner som kommunikation, samtaleteknik og motivationsarbejde, hvilket giver uddannelsen en bred anvendelighed. Uddannelsen udbydes både i København og Køge.

Stress- og Trivselsvejleder

Wattar Gruppen tilbyder et 7-dages kursus med fokus på stress og trivsel, hvor du efter endt kursus bliver certificeret Stress- og Trivselsvejleder. Kurset tager afsæt i den kognitive teori og metoder, og giver dig kompetencer til at kunne vejlede, rådgive og coache andre i forbindelse med stress og trivsel fx på en arbejdsplads.

Kognitiv Mentor 2 - overbygningsuddannelse til Kognitiv Mentor

På overbygningsuddannelsen får du udbygget din viden om den kognitive metode og opnår dermed flere praktiske færdigheder og terapeutiske kompetencer, som kvalificerer dig til at anvende kognitiv teori og metode i dit daglige arbejde.

Når du har gennemført Kognitiv Mentor 2, svarer det til, at du har taget den 1-årige uddannelse i Kognitiv Terapi hos Wattar Gruppen. Du kan dermed få direkte adgang til År 2 på den 4-årige uddannelse til Kognitiv Psykoterapeut, hvis du ønsker det.

Om Wattar Gruppen

Wattar Gruppen blev etableret i 1998, men har gennem Fobiskolen og OCD-klinikken rødder tilbage til 1989, hvor skolen startede med gruppebehandling af angst og fobi. I de seneste år har vi udvidet vores arbejdsområde, og i dag anvender vi den kognitive teori og metode inden for undervisning og supervision, beskæftigelsesfremmende arbejde, kurser i personlig udvikling samt terapi, samtaler og coaching.

Stærkt og kompetent team af psykologer

Wattar Gruppen består af et tværfagligt psykologteam med stor erfaring og stærke kompetencer inden for det kognitive felt. Vi er konstant opdateret med den nyeste forskning og viden, hvilket sikrer en høj faglighed og kvalitet i vores daglige arbejde.

Vores undervisere er alle autoriserede psykologer eller andre fagfolk med stor erfaring både som terapeuter og som undervisere. Samtidig lytter vi til vores studerende, og deres feedback gennem årene har gjort vores uddannelser til nogle af markedets bedste og mest veldokumenterede.

Kontakt Wattar Gruppen allerede i dag og hør mere om dine uddannelsesmuligheder!

Vis alle uddannelser fra Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Uddannelser - Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Kurser for ledige
Arbejdsmiljø Længde By Gennemsnit
Stress og trivselsvejleder 7 dage København
4,8 (14)
Coaching
Bliv beskæftigelseskonsulent Flere byer (2)
4,4 (14)
Psykologi
6 ugers Kognitiv Mentoruddannelse 6 uger Flere byer (2)
4,7 (260)
Terapi
Kognitiv Mentor 2 6 uger København
5,0 (2)

Vis alle

Video

Sisse Charlotte Petersen fortæller her om hendes oplevelser med Wattar Gruppens uddannelse til certificeret kognitiv mentor.

Mød vores undervisere

Ulla Wattar - ejer og direktør i Wattar GruppenUlla Wattar

Ulla er ansvarlig for vores uddannelser. Hun er autoriseret psykolog, specialist og supervisor i psykoterapi og ekstern lektor på Københavns Universitet.

Desuden er hun MSc i Advanced Cognitive Behavioural Therapy fra Oxford University, England.

 • Kognitiv teori og metode
 • Generelle psykoterapeutiske færdigheder
 • Sagsvurdering og sagsformulering
 • Social angst
 • Sygdomsangst
 • Tidlige traumer
 • Sorg, krise, traumer
 • Kognitiv gruppebehandling
 • Færdighedstræning
 • Supervision

Mette Albertsen - autoriseret psykolog og supervisor i psykoterapi

mette

 • Kognitiv teori og metode
 • Kognitiv coaching
 • Kognitiv gruppebehandling
 • Angst og angsttilstande
 • Færdighedstræning
 • Implementering i hverdagen
 • Positiv psykologi
 • Sagsformulering i komplekse tilstande
 • Selvomsorg
 • Selvværd og personlig udvikling
 • Terapeutisk relation og sagsformulering
 • Supervision og selvrefleksion

 

Kristian Østergaard Melby - autoriseret psykolog

 • Kognitiv adfærdsterapi: Adfærdseksperimenter, selvrefleksion, Kristian Østergaard Melbyfærdighedstræning
 • Kognitiv coaching: Selvværd og selvtillid
 • Kognitiv 1-årig uddannelse
 • CBT: Færdighedstræning
 • Kognitiv 3-årig uddannelse: Socialpsykologi og spiseforstyrrelser

 

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter og høre mere om deres uddannelser.

Kontaktinformation til Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

 Vis telefonnummer
www.wattar-gruppen.dk


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne for ledige?

Patricia Rosenkilde
(4)
Jeg har fredag d.2. August.2019 afsluttet kurset, Bliv Beskæftigelseskonsulent, hos Watter gruppen. Kurset er sammensat enkelt og ligetil at forstå af de suverænt dygtige undervisere som alle har erfaring inde for området på den ene eller den anden måde. Der er indlagt massere af praksis øvelse i form af rollespil så det ikke bliver triviel ...
Vis alt
PFA
(4)
Det har overordnet været en rigtig god oplevelse at deltage. Vi har været beriget med nogle særdeles dygtige undervisere (specielt Mette, Kristian og Finn Bo). Hvis min vurdering skulle op på en 5 stjerner så jeg gerne, at der kom lidt mere fokus på de "tørre" emner såsom lovgivning, dokumentation, sanktioner, projektledelse mm. som kan bruges ...
Vis alt
Henrik Hansen
(5)
Selv-udvikling så det brager, det har været utroligt lærerigt og nærværende. glæder mig til at komme ud og prøve nogle af teknikkerne af og mærke hvordan det virker. Mvh. Henrik
Få information

Udfyld formularen for mere information om Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Kan du anbefale udbyderen?
Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 310 evalueringer