Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder

Wattar Gruppen
Kurser for ledige
7 dage
Dansk
Startdato
København
TBA  
17.640 DKK
Fjernundervisning
TBA  
17.640 DKK

Kursusbeskrivelse

Uddan dig til Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder og få praktiske færdigheder

Når du har færdiggjort kurset, bliver du certificeret Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder fra Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter. Kurset er på den regionale positivliste for Sjælland #349 samt den regionale positivliste for hovedstaden #398.

Kursets formål

Formålet med Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder kurset er at give dig kognitiv viden, færdigheder og kompetencer til at udføre vejledende rådgivende og coachende funktioner indenfor stress- og trivselsområdet.
Kurset tager afsæt i kognitiv teori og metode, positiv psykologi og mindfulness. Kurset giver dig teoretisk viden om og praktiske færdigheder i emner relateret til stress og trivsel.

Efter endt kursus vil du være en fagligt velfunderet kognitiv samtalepartner, så dine fokuspersoner kan nå deres mål, udnytte deres potentialer, arbejde med personlige strategier og mestre daglige udfordringer.

Kognitiv teori og metode

Kurset er baseret på kognitiv teori og metode, som tager udgangspunkt i, at der er en sammenhæng mellem vores tanker, følelser og adfærd. Den måde, vi opfatter og tolker verden på, påvirker vores følelser og handlinger.  Ved at undersøge dine tankemønstre kan du opnå mere fokus på anvendelige og hensigtsmæssige tanker og derved styre uden om negative tanker. Derved får du frihed til at kunne handle mere målrettet.

Stress- og tilsynsvejleder uddannelse

Kursets undervisere

På kurset i Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder møder du undervisere og trænere, som fortrinsvist er kognitivt uddannede psykologer, med stor erfaring som undervisere og specialister i undervisningsemner relateret til stress og trivsel.

Målgruppe

Kurset har en bred anvendelighed og giver dig redskaber, så du efter endt kursus vil være i stand til at bruge de elementer, som er relevante for lige netop din fremtidige beskæftigelsesretning.

Kurset henvender sig til dig, der har fokus på mennesker og trivsel, og som anvender samtalen som et redskab i dagligdagen. Kurset henvender sig også til deltagere, som ønsker at skifte jobspor.

Eksamen og diplom

Når du har færdiggjort kurset, bliver du certificeret Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder fra Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter.

Om udbyderen

Uddannelse og kurser ved Wattar Gruppen

Brænder du for at rådgive og vejlede andre, samtidig med at du fremmer egen personlig udvikling, og ønsker du teori, viden, kompetencer og redskaber til at skabe forandringer for dig selv og for andre i både dit arbejdsliv og privatliv....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Wattar Gruppen

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

 Vis telefonnummer
www.wattar-gruppen.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,4

Baseret på 26 evalueringer

Celest Apollonia Johansen

Jeg vil som det første i in evaluering sige (Hvor er er glad for jeg tog dette kursus, jeg har lært så meget om mig selv nu og forstår nu hvad det vil sige at få stress). Når det hermed er sagt vil jeg også rose alle behandlerne i har hver jeres måde at arbejde og lære fra jer på tak for jer . hvis jeg skulle påpege noget i dette kursus vil jeg...

Vis alt
Vivian Liberati

Et rigtig godt kursus med dygtige og kompetente undervisere. Kurset er fyldt med godt materiale og værktøjer. Jeg vil dog sige at 7 dage med alt den viden man får, er alt for kombineret desværre. Kurset ville give langt større effekt, hvis Kurset varighed var minimum 3-4 uger, så man kan nå at synke, reflekterer og få integreret det hele.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,4)
Baseret på 26 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 462 evalueringer
Se alle evalueringer