Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6
 

Et godt arbejdsmiljø sikrer en bedre trivsel på jobbet

Arbejdsmiljø dækker mange områder som f.eks. psykisk, fysisk og kemisk arbejdsmiljø. Endvidere er arbejdsmiljøet den tekniske og sociale udvikling af arbejdspladsen, som kan bidrage til den enkeltes sikkerhed på kort sigt samt til dens fysiske og psykiske sundhed på længere sigt.

Tag et arbejdsmiljø kursus

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine behov? Udfyld en kursus forespørgsel og få hjælp til at finde et kursus for ledige, der passer til dig - uanset om der er tale om et kursus i psykisk eller fysisk arbejdsmiljø eller noget helt andet.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der kan hjælpe dig til en positiv vej tilbage på arbejdsmarkedet!

Ønskeliste
Kundecase
Jeg anbefaler kurset til alle
Wattar Gruppen

Sabine Asferg, Sygeplejerske

“Som ledig ønskede jeg både at modtage undervisning som kunne øge mine faglige kompetencer, men samtidig ville jeg gerne arbejde med mig selv som fagperson og menneske. Undervisningen var en blanding af teori, praktiske øvelser og selvrefleksion.

Læs mere
Khaled El-Cheikh Issa

"Et meget spændende og lærerigt kursus med gode undervisere. Har tilegnet mig mange kompetencer og værktøjer som jeg kan anvende både på personlig plan såvel som professionelt."

Læs mere
Julie Cowan

"Jeg kan kun anbefale både kurset/uddannelsen og Wattar Gruppen som udbydere."

Læs mere