Jeg anbefaler kurset til alle

Wattar Gruppen

“Som ledig ønskede jeg både at modtage undervisning som kunne øge mine faglige kompetencer, men samtidig ville jeg gerne arbejde med mig selv som fagperson og menneske. Undervisningen var en blanding af teori, praktiske øvelser og selvrefleksion. Jeg oplevede, at de forskellige elementer gik hånd i hånd og bidrog til en harmonisk opbygning af kurset. Jeg anbefaler kurset til alle, der har brug for en forståelse af menneskets evne til at ændre tanker, holdning og vaner i deres arbejde.

Som sygeplejerske med 23 års erfaring og et bredt CV, har jeg fået tilføjet en ny værktøjskasse til mit arbejde med og for patienten/borgeren. Samtidig har jeg lært mig selv bedre at kende og oplevet et fantastisk sammenhold og samspil på kurset. Underviserene var meget gode til at samarbejde, inddrage kursisterne og være med til at skabe et miljø, hvor alle følte sig anerkendt og værdsat”.

Sabine Asferg, Sygeplejerske

****

“Et kursus i kognitiv terapi gav mig bedre forudsætninger for at stille spørgsmål, der både kan udfordre og forandre mine egne tankemønstre samt de mennesker jeg arbejder med til dagligt.”

Kristine Kristensen, cand.mag i Arabisk og boligsocial-medarbejderLæs mere om Wattar Gruppen

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med Wattar Gruppen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.