Excel

Tag næste skridt i karrieren

Få styr på regneark og tal - opdater din profil med et kursus i Microsoft Excel. Flere af vores kursusudbydere tilbyder Excel kurser for ledige. Find dit Excel kursus idag og øg dine muligheder for at komme i job igen.
Viser 1-20 af 67
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 67

Bliv skarp til Excel og regneark

- opdater dine kompetencer med et kursus for ledige

Med et kursus i Mircrosoft Excel bliver du i stand til at analysere, administrere og dele oplysninger på flere måder. Du får kendskab til effektive funktioner og værktøjer i Excel og lærer b.la.:

  • filtrere og sortere store mængder af data
  • lave tabeller, pivottabeller og pivotdiagrammer
  • oprette og administrere projektmapper

Vores kursusudbydere tilbyder flere forskellige kurser i Excel, lige fra helt grundlæggende kurser i Excel til udvidet kurser med fokus på økonomistyring og regnskab.

Mircosoft kurser, regnskab - eller projektledelse?

Du kan også se andre Microsoft kurser for ledige, 6 ugers kursus i regnskab eller kurser for ledige i projektledelse.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit kursus!

Ønskeliste
Kundecase
Ulla Nørgaard

"Det er et unikt tilbud, der giver mig en vej tilbage på arbejdsmarkedet, som jeg ikke havde overvejet til at begynde med. Jeg kan anbefale andre at gøre det samme – se ud over begrænsningerne og fokuser i stedet på muligheden for videreuddannelse."

Læs mere
Uddannelse fra Cadskolen - flytt...
Cadskolen tegner fremtiden

Kurset ved Cadskolen var en meget vigtig byggesten i min vej ud af ledighed. Undervisningen var god og veltilrettelagt, havde et tydeligt mål og gik passende hurtigt frem.

Underviseren var engageret og havde en stor og bred viden ikke bare om den software, der blev undervist i, men også om det felt softwaren bliver brugt i, og hvilke krav man kan møde når man skal bruge sine nye kundskaber, ude i virkeligheden.

Læs mere
Lina Holm-Jacobsen

"Jeg kan kun give kurset mine varmeste anbefalinger. Underviserne er kompetente og motiverede, og grundbogen til kurset er velskrevet og let at arbejde ud fra, selv for en nybegynder."

Læs mere
Ditte Sylvester, kursist

"Jeg kan varmt anbefale kurset ’kommunikation i praksis’. Efter 6 ugers intens undervisning har jeg fået meget med mig, som jeg kan bruge i hverdagen og på min arbejdsplads."

Læs mere