Vis kurserforledige.com som: Mobile

Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel

Itucation kurser
Kurser for ledige
6 uger
Startdato
Århus
02-09-2019  
København
23-09-2019  
04-11-2019  

Kursusbeskrivelse

6 ugers kursus i Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic & Excel

På dette 6 ugers kursus for ledige opnår du økonomiske kompetencer inden regnskab og økonomistyring, samt praktisk erfaring i e-conomic og Excel. Du bliver undervist i Excel og hvordan du anvender programmet til investering, budgettering, økonomirapportering, finansiering m.m. Derudover får du praktiske færdigheder i e-conomic, hvor du bl.a. lærer at bogføre, samt at udarbejde årsafslutning og kontoplan. 

Under kursusforløbet lærer du ligeledes at arbejde med økonomiske problemstillinger og virksomheders økonomistyring. Du lærer at anvende regneark til opbygning af økonomiske modeller, problemløsning, samt dataindsamling, -validering og -analyse. 

Dit udbytte af kurset

I løbet af kurset 6 uger vil du udvikle dine økonomiske kompetencer inden for regnskab, bogføring, analyse og økonomistyring. Dertil får du praktisk erfaring med at arbejde i Excel og e-conomic, så du kan bruge det i dit næste job. Du lærer at løse konkrete økonomiske problemstillinger, samt at udarbejde pivottabeller og statistik inden for økonomistyring.

Målgruppe

Dette 6 ugers kursus er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Som ledig, har du mulighed for at søge kurset via din a-kasse eller dit jobcenter. Kontakt os for nærmere vejledning. 

Kurset er til dig, der har erfaring med administration, kontor eller måske noget helt tredje og ønsker at kunne tilføje regnskabskompetencer på CV'et. Kurset er ligeledes oplagt til dig, der ønsker at starte egen virksomhed. 

Video

Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde.

Kursusindhold

Regneark til økonomistyring inkl. Excel

Bogføring og Danløn

e-conomic

Kursusform

Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel er et 6 ugers kursus, hvor der er undervisning hver dag fra kl. 09.00-15.00. Der er altså undervisning 30 timer om ugen og undervisningen veksler mellem teori og praksis. 

Vi stiller undervisningsmateriale og pc til rådighed under kurset. 

Eksamen og diplom

Mulighed for eksamen

Modulet Regneark til økonomistyring er et akademifag på 10 ECTS point. Modulet er hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring og udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Kursusbevis

Efter kursets afslutning vil du modtage et kursusbevis, der indeholder det pensum du har gennemgået i løbet af de 6 uger. 

Godkendt på positivlisten

National/landsdækkende positivliste

Dette 6 ugers kursus er godkendt på den landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse og kurset kan derfor søges via a-kassen. 

Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel er godkendt med kursusnummer 37526 og kurset hører under erhvervsgruppen: akademisk arbejde.

Listetitel: Regneark til økonomistyring. 

Regional positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på regional positivliste og kurset kan derfor også søges gennem jobcentret. Kurset er godkendt med listenummer 406 (Hovedstaden) og 24 (Sjælland). 

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget kurset af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på kr. 4.068,45 pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i kursusperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus: kr. 24.410,70. ex. moms

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Evalueringer

Rikke Lerager
(5)
Jeg har i mine 6 uger hos itucation kun mødt komponente og dygtigt underviser samt personale. Jeg er efter disse 6 uger blevet klogere og mere sikker på min viste fært i arbejdsmarkedet. Jeg vil til en hver tid anbefale itucation til andre og håbe de er lige så heldige at får Ahmet som underviser.
Leif Lange
(4)
Dygtige undervisere, og meget lærerigt kursus. Excel er i forhold til kursusbeskrivelse, på et meget højt niveau, hvilket gjorde at en del kursister faldt fra, så her gik man nok for hurtigt frem. Så var det et problem at de mange opgaver der skulle laves derhjemme krævede at man havde en rigtig pc med Office installeret på. De der havde en Appe...
Vis alt
Susanne Jensen
(5)
Det har været et godt kursus. Super dygtig lærer. Dog syntes jeg at det er pakket for meget sammen. Der er så meget Excel at man godt kan lavet et kursus på 6 uger til det. Excel delen gik alt for hurtigt. Der kunne godt være nogen mere e-conomic.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 302 evalueringer
Se alle evalueringer