Vis kurserforledige.com som: Mobile

Vi afholder en digital MESSE FOR LEDIGE den 19. januar. Skriv dig op her og kom med til messen. 

Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel

Itucation kurser
Kurser for ledige
6 uger
Dansk
Startdato
Århus
18-01-2021  
København
22-02-2021  
08-04-2021  
Fjernundervisning
22-02-2021  
08-04-2021  

Kursusbeskrivelse

6 ugers kursus i Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic & Excel

På dette 6 ugers kursus for ledige opnår du økonomiske kompetencer inden regnskab og økonomistyring, samt praktisk erfaring i e-conomic og Excel. Du bliver undervist i Excel og hvordan du anvender programmet til investering, budgettering, økonomirapportering, finansiering m.m. Derudover får du praktiske færdigheder i e-conomic, hvor du bl.a. lærer at bogføre, samt at udarbejde årsafslutning og kontoplan. 

Under kursusforløbet lærer du ligeledes at arbejde med økonomiske problemstillinger og virksomheders økonomistyring. Du lærer at anvende regneark til opbygning af økonomiske modeller, problemløsning, samt dataindsamling, -validering og -analyse. 

Dit udbytte af kurset

I løbet af kurset 6 uger vil du udvikle dine økonomiske kompetencer inden for regnskab, bogføring, analyse og økonomistyring. Dertil får du praktisk erfaring med at arbejde i Excel og e-conomic, så du kan bruge det i dit næste job. Du lærer at løse konkrete økonomiske problemstillinger, samt at udarbejde pivottabeller og statistik inden for økonomistyring.

Mulighed for sparring med karrierecoach

I løbet af de 6 uger kurset varer, kan du vælge at få vejledning og sparring med Itucations Karrierecoach. Derigennem kan du få friske øjne på dit CV og din ansøgning, så du kan komme tættere på dit næste job. Du har også mulighed for at tage en snakke om din motivation og fremtid på jobmarkedet. Itucations karrierecoach kommer ind på kurset og holder et spændende oplæg om bl.a. erhvervslivet.

Hvorfor vælge Itucation kurser?

Undervisning 5 dage om ugen

Tilknyttet karrierecoach

Høj beskæftigelse efter kursus

Målgruppe

Dette 6 ugers kursus er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Som ledig, har du mulighed for at søge kurset via din a-kasse eller dit jobcenter. Kontakt os for nærmere vejledning. 

Kurset er til dig, der har erfaring med administration, kontor eller måske noget helt tredje og ønsker at kunne tilføje regnskabskompetencer på CV'et. Kurset er ligeledes oplagt til dig, der ønsker at starte egen virksomhed. 

Kursusindhold

Regneark til økonomistyring inkl. Excel

Bogføring og Danløn

e-conomic

Kursusform

Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel er et 6 ugers kursus, hvor der er undervisning hver dag fra kl. 09.00-15.00. Der er altså undervisning 30 timer om ugen og undervisningen veksler mellem teori og praksis. 

Vi stiller undervisningsmateriale og pc til rådighed under kurset. 

Godkendt på positivlisten

National/landsdækkende positivliste

Dette 6 ugers kursus er godkendt på den landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse og kurset kan derfor søges via a-kassen. 

Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel er godkendt med kursusnummer 37526 og kurset hører under erhvervsgruppen: akademisk arbejde.

Listetitel: Regneark til økonomistyring. 

Regional positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på regional positivliste og kurset kan derfor også søges gennem jobcentret. Kurset er godkendt på følgende positivlister:

  • Hovedstaden: nr. 28 (+ nr. 6)
  • Sjælland: nr. 5
  • Nordjylland: side 21
  • Østjylland: side 34
  • Bornholm: nr. 5

Eksamen og diplom

Mulighed for eksamen

Modulet Regneark til økonomistyring er et akademifag på 10 ECTS point. Modulet er hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring og udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Kursusbevis

Efter kursets afslutning vil du modtage et kursusbevis, der indeholder det pensum du har gennemgået i løbet af de 6 uger. 

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget kurset af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på kr. 4.149,82 pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i kursusperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus: kr. 24.898,92 ekskl. moms

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft 365, Server 2016/2019, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Svanevej 22
2400 København Nv

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 9 evalueringer

Jan Kaas
(4)
Kompetente undervisere, fine faciliteter. Bogføringsdelen kunne godt godt udvides. En fordel at kende til grundlæggende Excel inden start.
Jess Haastrup
(5)
5 stjerner er 1 for lidt, på trods af et til tider hektisk program, der skal jo læres en del, så lærte jeg på den korte tid mere om matematik, regnskab og Excel end jeg gjorde igennem min samlede skoletid - det siger alligevel en del. Gode undervisere, generelt lækre faciliteter, dog kunne stole / borde godt ønskes med mere komfort, nu jeg leder...
Vis alt
Peter Bjulf Gindrup
(5)
Ahmet og Niklas var super gode.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 9 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 318 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: