Vis kurserforledige.com som: Mobile

Erhvervsøkonomi inkl. e-conomic og Excel

Itucation kurser
6 uger
Kurser for ledige
København
Startdato: Kontakt for information - København

Kursusbeskrivelse

Få styr på regnskab, e-conomic og Excel med et kursus i erhvervsøkonomi - i praksis

Søger du et kursus, hvor du lærer erhvervsøkonomi, bogføring, regnskab, og samtidig får hands-on erfaring med e-conomic og Excel?

Så er dette regnskabskursus det rette for dig. I løbet af kursets 6 uger lærer du grundlæggende regnskab og bogføring, og samtidig opnår du grundig kendskab til konkurrence- og markedsformer, afsætning, omkostningstyper m.m. Vi starter kurset med det fundamentale, så vi sikrer dig et solidt grundlag for din videre læring på kurset.

ERHVERVSØKONOMI - I PRAKSIS

Dit udbytte af kurset

På dette 6 ugers kursus vil du lære grundlæggende regnskab og bogføring. Samtidig opnår du grundig kendskab til konkurrence- og markedsformer, omkostningstyper, afsætning m.m. Vi starter med det basale, så du er sikret et solidt fundament på din videre vej på kurset.

På kurset får du ligeledes en grundig indføring i e-conomic og Excel. Du lærer bl.a. at bogføre i e-conomic - et økonomisystem, der er brugervenligt og cloud-baseret. Du får hands-on erfaring med Excel, hvor du bl.a. lærer at arbejde med optimering af virksomhedens indtjening med både fast og fleksibel kapacitet. Samtidig lærer du at anvende Excel til opstilling, beregning og vurdering af finansieringsforslag og investeringskalkuler.

Hvorfor skal du tage et kursus i erhvervsøkonomi i praksis?

E-conomic er et økonomisystem, der bruges i dag af tusinder af virksomheder og bogholdere verden over og er en online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. Grundmodulet indeholder både et finans-, debitor-, kreditor- og et fakturamodul, og man kan tilføje flere funktionaliteter løbende. Når systemet er så populært blandt såvel revisorer som entreprenører, skyldes det, at e-conomic er så fleksibelt. Kompetencer inden for dette felt er derfor i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet.

Tilbud om sparring med karrierecoach

Som en del af kurset, kan du vælge at sparre med Itucations karrierecoach. Herigennem kan du få friske øjne på både CV og ansøgning. Samtidig har du mulighed for en snak om motivation og fremtid på jobmarkedet. Itucations karrierecoach kommer også ind på kurset og holder et spændende oplæg om erhvervslivet.

Praktisk information

 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

 • Hos Itucation er der gratis parkering ved huset og adressen ligger i gå-afstand fra Ryparken station 

 • Modulet Erhvervsøkonomi er et akademifag på 10 ECTS-point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring.

Hvorfor vælge Itucation kurser?

Undervisning 5 dage om ugen

Tilknyttet karrierecoach

Høj beskæftigelse efter kursus

Målgruppe

Kurset er til dig, der måske har erfaring inden for økonomi, kontor og administration eller ønsker at arbejde inden for dette område.

Ligeledes er kurset oplagt, hvis du ønsker at starte egen virksomhed. Med økonomiske kompetencer og erfaring inden for e-conomic og Excel, vil dit CV være meget mere attraktivt.

Undervisning på denne selvvalgte uddannelse

Godkendt på national positivliste

Dette kursus i erhvervsøkonomi er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse på den nationale positivliste. Dette betyder, at du kan søge kurset via a-kassen. 

Kurset har akademikode 37385 på den landsdækkende positivliste og tilhører erhvervsgruppen; salg, indkøb og markedsføring.

Listetitel: Erhvervsøkonomi.

Godkendt på regional positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette regnskabskursus.

Kurset er godkendt på følgende regionale positivlister:

 • Hovedstaden: nr. 26 (+ nr. 2)
 • Sjælland: nr. 2
 • Sydjylland: side 1
 • Bornholm: nr. 2

Kursusindhold

Regnskab og bogføring i e-conomic

Økonomistyring i Excel

Erhvervsøkonomi inkl. finansiering og investering

Kursusform

 • Alle ugens 5 dage er der klasseundervisning fra kl. 09.00 til 15.00

 • Undervisningen indbefatter både teori og praktiske øvelser, og er på i alt 30 lektioner om ugen

 • Der er pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele kurset

 • Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen

Eksamen og diplom

Modulet Erhvervsøkonomi er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Pris

 • Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften på DKK 4.149,82 pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

  Den samlede pris for dette 6 ugers kursus:  24.898,92 ekskl. moms

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Svanevej 22
2400 København Nv

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,4

Baseret på 72 evalueringer

Jane L. Holm
(4)
Evaluering efter jeres ønske.
Per Grønager
(5)
Kurset giver en god introduktion til e-conomic og erhvervsøkonomi. Undervisningen er meget kompetent.
.
(4)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Erhvervsøkonomi inkl. e-conomic og Excel

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,4)
Baseret på 72 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 318 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: