Vis kurserforledige.com som: Mobile

Erhvervsøkonomi inkl. e-conomic og Excel

Itucation kurser
6 uger
Kurser for ledige
København, Århus

Kursusbeskrivelse

Få styr på regnskab, e-conomic og Excel med et kursus i erhvervsøkonomi - i praksis

Søger du et kursus, hvor du lærer erhvervsøkonomi, bogføring, regnskab, og samtidig får hands-on erfaring med e-conomic og Excel?

Så er dette regnskabskursus det rette for dig. I løbet af kursets 6 uger lærer du grundlæggende regnskab og bogføring, og samtidig opnår du grundig kendskab til konkurrence- og markedsformer, afsætning, omkostningstyper m.m. Vi starter kurset med det fundamentale, så vi sikrer dig et solidt grundlag for din videre læring på kurset.

ERHVERVSØKONOMI - I PRAKSIS

Dit udbytte af kurset

På dette 6 ugers kursus vil du lære grundlæggende regnskab og bogføring. Samtidig opnår du grundig kendskab til konkurrence- og markedsformer, omkostningstyper, afsætning m.m. Vi starter med det basale, så du er sikret et solidt fundament på din videre vej på kurset.

På kurset får du ligeledes en grundig indføring i e-conomic og Excel. Du lærer bl.a. at bogføre i e-conomic - et økonomisystem, der er brugervenligt og cloud-baseret. Du får hands-on erfaring med Excel, hvor du bl.a. lærer at arbejde med optimering af virksomhedens indtjening med både fast og fleksibel kapacitet. Samtidig lærer du at anvende Excel til opstilling, beregning og vurdering af finansieringsforslag og investeringskalkuler.

Hvorfor skal du tage et kursus i erhvervsøkonomi i praksis?

E-conomic er et økonomisystem, der bruges i dag af tusinder af virksomheder og bogholdere verden over og er en online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. Grundmodulet indeholder både et finans-, debitor-, kreditor- og et fakturamodul, og man kan tilføje flere funktionaliteter løbende. Når systemet er så populært blandt såvel revisorer som entreprenører, skyldes det, at e-conomic er så fleksibelt. Kompetencer inden for dette felt er derfor i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet.

Praktisk information

 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

 • Hos Itucation er der gratis parkering ved huset og adressen ligger i gå-afstand fra Ryparken station 

 • Modulet Erhvervsøkonomi er et akademifag på 10 ECTS-point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring.

Kursusindhold

Regnskab og bogføring i e-conomic

Økonomistyring i Excel

Erhvervsøkonomi inkl. finansiering og investering

Målgruppe

Kurset er til dig, der måske har erfaring inden for økonomi, kontor og administration eller ønsker at arbejde inden for dette område.

Ligeledes er kurset oplagt, hvis du ønsker at starte egen virksomhed. Med økonomiske kompetencer og erfaring inden for e-conomic og Excel, vil dit CV være meget mere attraktivt.

Kursusform

 • Alle ugens 5 dage er der klasseundervisning fra kl. 09.00 til 15.00

 • Undervisningen indbefatter både teori og praktiske øvelser, og er på i alt 30 lektioner om ugen

 • Der er pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele kurset

 • Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen

Eksamen og diplom

Modulet Erhvervsøkonomi er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Godkendt på positivlisten

Godkendt på national positivliste

Dette kursus i erhvervsøkonomi er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse på den nationale positivliste. Dette betyder, at du kan søge kurset via a-kassen. 

Kurset har akademikode 37385 på den landsdækkende positivliste og tilhører erhvervsgruppen; akademisk arbejde.

Listetitel: Erhvervsøkonomi.

Godkendt på regional positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette regnskabskursus. Listenummer 449 på regional positivliste for Hovedstaden.

Pris

 • Søg din a-kasse om kurset:
  Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige (på den nationale positivliste med kursusnummer 37385 og erhvervsgruppen; akademisk arbejde). Det betyder, at du kan få din a-kasse til at betale for kurset, hvis du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse via en AR237-blanket. Spørg din a-kasse, om du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige.

 • Søg dit jobcenter om kurset:
  Er du ikke berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du søge dit jobcenter om kurset via den regionale positivliste (Nr. 449 for Hovedstaden, på side 5 på listen for Fyn, side 11 for Østjylland og side 21 for Vestjylland). Det betyder, at du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget, således at de betaler for dit kursus.

 • Selvbetaling:
  Kontakt os for at høre nærmere.

Video

Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde.

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Evalueringer

Jane L. Holm
(4)
Evaluering efter jeres ønske.
Per Grønager
(5)
Kurset giver en god introduktion til e-conomic og erhvervsøkonomi. Undervisningen er meget kompetent.
.
(4)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Erhvervsøkonomi inkl. e-conomic og Excel

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Erhvervsøkonomi inkl. e-conomic og Excel
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,4)
Baseret på 72 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 302 evalueringer
Se alle evalueringer