Vis kurserforledige.com som: Mobile

Erhvervsøkonomi inkl. e-conomic og Excel

Itucation kurser
Afvikles af: Itucation kurser plus
Uddannelsestype: Kurser for ledige
Længde: 6 uger
Uddannelsen er på: Dansk
Startdato
København
13-08-2018  
24-09-2018  
Århus
13-08-2018  

Kursusbeskrivelse

Erhvervsøkonomi - i praksis

Regnskab, e-conomic og Excel

6 ugers kursus for ledige

På dette 6 ugers kursus vil du lære grundlæggende regnskab og bogføring. Samtidig opnår du grundig kendskab til konkurrence- og markedsformer, omkostningstyper, afsætning m.m. Vi starter med det basale, så du er sikret et solidt fundament på din videre vej på kurset.

På kurset får du ligeledes en grundig indføring i e-conomic og Excel. Du lærer bl.a. at bogføre i e-conomic - et økonomisystem, der er brugervenligt og cloud-baseret. Du får hands-on erfaring med Excel, hvor du bl.a. lærer at arbejde med optimering af virksomhedens indtjening med både fast og fleksibel kapacitet. Samtidig lærer du at anvende Excel til opstilling, beregning og vurdering af finansieringsforslag og investeringskalkuler.

E-conomic er et økonomisystem, der bruges i dag af tusinder af virksomheder og bogholdere verden over og er en online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. Grundmodulet indeholder både et finans-, debitor-, kreditor- og et fakturamodul, og man kan tilføje flere funktionaliteter løbende. Når systemet er så populært blandt såvel revisorer som entreprenører, skyldes det, at e-conomic er så fleksibelt. Kompetencer inden for dette felt er derfor i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet.

Kursets indhold

Erhvervsøkonomi 

Du bliver undervist i afsætningsbegrebet, omkostningstyper, samt markeds- og konkurrenceformer. Du vil ligeledes blive undervist i totalbudgettets bestanddele og samtidig lærer du at beregne og vurdere investeringers rentabilitet, finansieringsforslag, samt virksomhedens indtjening med fast og fleksibel kapacitet. 

E-conomic

Du lærer at anvende e-conomic til udarbejdelse af kontoplan og årsafslutning. Samtidig lærer du at benytte følgende moduler: kreditor, debitor, lager, finans, projektstyring og indscanning. Du bliver undervist i hvordan du går fra bilag til bogføring, samt hvordan e-conomic integrerer med Danløn, Excel og banken.

Excel

Du bliver undervist i Excel, hvor du bl.a. lærer at udarbejde analyser, samt resultat-, balance- og
likviditetsbudget. Derudover opnår du grundig viden og kompetencer til udarbejdelse af investeringskalkuler, finansieringsforslag, pivottabeller, grafer og funktioner, herunder HVIS, dato og navigering.

Praktisk information

  • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.
  • Hos Itucation er der gratis parkering ved huset og adressen ligger i gå-afstand fra Ryparken station 
  • Modulet Erhvervsøkonomi er et akademifag på 10 ECTS-point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring.

Målgruppe

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige.
Hvis du er ledig, kan du søge din a-kasse og/eller dit jobcenter om at få bevilget kurset.

Video

Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde.

Kursusform

I København:
Faget er på 30 timer om ugen, og vi gennemfører efteruddannelsen over 6 uger fra kl. 9-15. Der er undervisning 5 dage om ugen.

Der veksles mellem teori og praksis.

I Aarhus:

Der er undervisning 4 dage om ugen plus en selvstudiedag. Der veksles mellem teori og praksis.

Eksamen og diplom

Det er muligt at gå til eksamen i modulet Erhvervsøkonomi og opnå 10 ECTS point.
Det er frivilligt, om man ønsker at tilmelde sig eksamen.

(Tilmelding til eksamen foregår i begyndelsen af kurset.)

Pris

  • Søg din a-kasse om kurset: Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige (på den nationale positivliste med kursusnummer 37385 og erhvervsgruppen; akademisk arbejde). Det betyder, at du kan få din a-kasse til at betale for kurset, hvis du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse via en AR237-blanket. Spørg din a-kasse, om du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige.
  • Søg dit jobcenter om kurset: Er du ikke berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du søge dit jobcenter om kurset via den regionale positivliste (Nr. 449 for Hovedstaden, på side 5 på listen for Fyn, side 11 for Østjylland og side 21 for Vestjylland). Det betyder, at du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget, således at de betaler for dit kursus.
  • Selvbetaling: Kontakt os for at høre nærmere.

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Udfyld dine kontaktdetaljer, hvis du vil vide mere om Erhvervsøkonomi inkl. e-conomic og Excel.

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Vi hjælper dig igennem tilmeldingen

Errors
Valgfrit

Kontaktinfo

Itucation kurser

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Evalueringer

Thomas   |   08-10-2017
Jeg blev meget positivt overrasket over måden, hvorpå undervisningen generelt foregik på. Man havde én underviser og to til, at hjælpe de studerende. -Dog var faget "Statistik" svært, at følge med i, da undervisningen gik meget hurtigt og emnet var svært. Der blev tit en hel del uro i klassen og det var svært, at følge med i undervisningen, m...
Vis alt
          (4)
Michael Juel Pedersen   |   06-10-2017
God gennemgang af exel, pivottabeller, kurver og grafer. God og lærerig bogføring generelt og opfølgning i e-conomic. Gennemgang af lønberegning og rapportering i Danløn.
          (4)
N.C. Jacobsen   |   30-09-2017
Det har været et super spændende 6 ugers kursus, hvoraf tre af underviserne var helt fantastiske. Fagligt rigtig dygtige, med smil på læben og som gjorde alt i deres magt for at ALLE på holdet var med! De helmede ikke før alle forstod, hvad der blev gennemgået. En enkelt underviser var også utrolig dygtig, rent fagligt, men det var svært at f...
Vis alt
          (4)