Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Erhvervsøkonomi inkl. e-conomic og Excel?

Gennemsnit 4,4

Baseret på 72 evalueringer

Jane L. Holm
(4)
Evaluering efter jeres ønske.
Per Grønager
(5)
Kurset giver en god introduktion til e-conomic og erhvervsøkonomi. Undervisningen er meget kompetent.
.
(4)
Jan D gregersen
(5)
Meget lærerigt kursus, med virkeligt kompetente undervisere.
Susi Orup
(5)
Et super godt kursus, kan varmt anbefale kurset. Gode undervisere og forhold.
Sanna
(4)
Gik en anelse stærkt, især hos den ene underviser
Bente Jensen
(5)
Rigtig godt kursus. Skulle man ændre noget, så skulle det måske løbe over længere tid, så al den nye læring kunne nå at bundfælde sig. Der blev hele tiden fyldt ny viden på. Men jeg er blevet en del klogere.
Charlotte
(5)
Som sagt var det virkelige søde og kompetente undervisere, som udviste tålmodighed, når nogle af os var lidt langsomme i opfattelsen 😜endvidere var vi et rigtig godt hold med stor holdånd.
Helena
(5)
Mere tid til investering og finansiering. Ellers dejligt at lære noget. Dejligt der var computer på Itucation, så man ikke selv skal transportere pc frem og tilbage, dejligt alle havde de samme programmer. Godt hold, dygtige lærere.
Jesper Calmann-Hinke
(2)
Undervisningen går meget stærkt og hvis man ikke ved en pind om det, kan det ikke anbefales til andre.
Steen Andersen
(4)
Kurset vel tilrettelagt. Dygtige undervisere. Eneste minus var at kaffeautomaten var i udu en stor del af kurset. Positivt at man så fik lidt mere motion af at bevæge sig lidt mere hen til den anden kaffeautomat.
Mette
(4)
Føler jeg er blevet klædt godt på til søge flere stillinger efter dette 6 ugers jobrettet kursus i Erhverhvsøkønomi incl. Excel og E-conomic. Super lærer og godt undervisnings materiale. Kunne sagtens have brugt nogle flere uger til at lære mere.
Jimmy Madsen
(5)
Kurset var lige som beskrevet, med Dygtige lærere.. :-)
Thomas
(4)
Jeg blev meget positivt overrasket over måden, hvorpå undervisningen generelt foregik på. Man havde én underviser og to til, at hjælpe de studerende. -Dog var faget "Statistik" svært, at følge med i, da undervisningen gik meget hurtigt og emnet var svært. Der blev tit en hel del uro i klassen og det var svært, at følge med i undervisningen, m...
Vis alt
Michael Juel Pedersen
(4)
God gennemgang af exel, pivottabeller, kurver og grafer. God og lærerig bogføring generelt og opfølgning i e-conomic. Gennemgang af lønberegning og rapportering i Danløn.
N.C. Jacobsen
(4)
Det har været et super spændende 6 ugers kursus, hvoraf tre af underviserne var helt fantastiske. Fagligt rigtig dygtige, med smil på læben og som gjorde alt i deres magt for at ALLE på holdet var med! De helmede ikke før alle forstod, hvad der blev gennemgået. En enkelt underviser var også utrolig dygtig, rent fagligt, men det var svært at f...
Vis alt
Majbritt Jensen
(4)
6 uger med fantastiske, dedikerede undervisere og en øjenåbner for helt basale bogføringsprincipper som eksempelvis debet/kredit. Har i mange år blot gjort tingene, men fik nu en gennemgribende og dygtig gennemgang/forklaring - tak for det 👍🏼
Yasmin
(4)
God kursus for regnskab.
Yasin Hanci
(4)
Et godt kursus, men med stor afvigelse kompetencenæssigt. Der var folk der kunne bruge et pc kørekort, hvorfor vi brugte meget tid på folk skulle downloade mapper mv.
...
(5)
...
Zenib Mustafa
(4)
Alt i alt et Super god kursus. Et lille minus på grund af Erik i statistik, finansering og budgettering. Han er ikke god til at formidle viden videre til nogen der ikke er på hans eget niveau.
Mona Roug
(5)
Forrygende 6 ugers kursus er slut. Mansoor og hans team af undervisere kan kun få mine varmeste anbefalinger. Jeg har tidligere deltaget på et lignende kursus hos en anden udbyder. Det kursus blegner fuldstændig i forhold til det, Itucation leverer. Rigtig gode omgivelser, topengageret administration og dybt engagerede undervisere. Næste gang j...
Vis alt
Narine
(5)
Jeg lærte en række nye ting og lærerne virkede meget kvalificerede.
Mona
(5)
Jeg har lige været på et 6 ugers forløb, Økonomistyring i praksis, inkl bogføring i e-conomic. Der var rigtig meget at lære, men Mansoor vores underviser var super dygtig og gjorde det både sjovt og spændende. Han fik alle med uanset tidligere erfaring. Kontorpersonalet var engageret i os kursister og man følte sig virkelig velkommen. Lokalet vi...
Vis alt
Susi Plaugmann
(4)
Rigtig god underviser. Men ikke nok sparring ifm. eksamenscase. En del tastaturer der godt kunne tåle udskiftning.