Diplomuddannelse

Kurser for ledige fra diplomuddannelsernes fagmoduler. Vil du gerne opdatere dine eksiterende kompetencer - eller vil du gerne prøve kræfter med et nyt arbejdsområde? Tag et fagmodul fra en diplomuddannelse og styrk dine nuværende kompetencer eller bliv klædt på til at gå ind i et nyt arbejdsfelt.
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsesform
By
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-16 af 16
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Opdater din profil med en diplomuddannelse

- tag en diplomuddannelse på 6 uger

Diplomuddannelser henvender sig til voksne med en kort eller mellemlang videregående uddannelse.

Diplomuddannelser er opbygget som deltidsuddannelser over to år, og der opkræves deltagerbetaling. Dog kan du som ledig få dine uddannelsesomkostninger dækket af dit jobcenter. Læs mere om muligheden for at få dækket udgifter til 6 ugers kurser.

Uddannelsernes opbygning varierer, men består typisk af et antal moduler samt et afgangsprojekt.

Diplomuddannelse i kommunikation, webredigering og IT - eller ledelse?

Vores kursusudbydere til byder flere forskellige kurser og diplomuddannelser inden for en række områder. Du kan f.eks. kigge på vores kurser og uddannelser for ledige i kommunikation og formidling, 6 ugers kurser i webredigering og IT - eller vores 6 ugers kurser i projektledelse.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde din 6 ugers selvalgte uddannelse!