Dokumentation og evaluering af pæd./sosuarbejde

ZBC
3 dage
Kurser for ledige
Roskilde
Startdato: Løbende opstart - Roskilde
1.806,95 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Dokumentation og evaluering af pæd./sosuarbejde

Deltagerne kan indgå i arbejdet med at dokumentere og evaluere målene i pædagogisk arbejde eller social- og sundhedsarbejde. De har kendskab til forskellige former for dokumentation som en måde at præcisere og udvikle opstillede mål og metoder på.

Dit udbytte af kurset

 • Du får kendskab til forskellige former for dokumentation, du kan bruge til at præcisere og udvikle opstillede mål og metoder.
 • Du får praksisnære værktøjer, du kan bruge arbejdet med at dokumentere og evaluere målene i enten dit pædagogiske arbejde eller sociale- og sundhedsfaglige arbejde.

Beskrivelse

Deltageren kan indgå i arbejdet med at dokumentere og evaluere målene i pædagogisk arbejde eller social- og sundhedsarbejde. Deltageren har kendskab til forskellige former for dokumentation som en måde at præcisere og udvikle opstillede mål og metoder på og kan inddrage de retslige og etiske aspekter i valget af dokumentationsformer.

Deltageren kan indgå i arbejdet med at iagttage, beskrive og analysere egen daglig praksis med henblik på en vurdering af, om denne leder frem mod de opstillede mål og en udvikling af praksis.

Deltageren kan videregive observationer til relevante samarbejdspartnere og indgå i dialog med disse om fremtidige handlemuligheder.

  Målgruppe

  Pædagogmedhjælpere, dagplejere, klubmedarbejdere, omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere og -assistenter og andre med lignende jobfunktioner.

  Pris

  AMU-pris: 0,00 kr. 

  Uden for målgruppe: 1.806,95 kr. 

  Om udbyderen

  ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Få information

  Få svar på dine spørgsmål om Dokumentation og evaluering af pæd./sosuarbejde
  Kom i kontakt med udbyderen
  Ingen omkostninger eller forpligtigelser

  Kontaktinfo

  ZBC

  Sealandia Park 6-8
  4100 Ringsted

   Vis telefonnummer
  kurser.zbc.dk


  Få information

  Udfyld formularen for mere information om Dokumentation og evaluering af pæd./sosuarbejde

  Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
  Evalueringer
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.