Kurser for ledige

AVG modul

Kursustrappen Frederiksberg, i Frederiksberg
Længde
13 uger
Længde
13 uger
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

AVG

AVG modul

Styrk din rolle som formidler og underviser

Har du indsigt i, hvad der gør din præsentation eller undervisning god? Få de bedste værktøjer, find dine styrker og få nye kompetencer med en uddannelse i voksenpædagogik.

Kursustrappen Frederiksberg kvalificerer deltagerne til at instruere, formidle og undervise andre voksne på vores 120 timers voksenpædagogiske uddannelse (AVG).

Kursustrappen har udbudt uddannelsen gennem mange år og har dybt specialiserede undervisere. Vi er i dag den eneste i landet, der tilbyder uddannelsen som tilstedeværelsesundervisning med fremmøde.

Uddannelsen er både praktisk og teoretisk, da vi omsætter teorien til praktisk træning. Deltagerne træner at stå foran en gruppe fra allerførste dag. De får masser af konstruktiv feedback, der kan bruges til at tilrettelægge hvad en god præsentation, undervisning eller formidling skal indeholde. Vi styrker dig i at møde dine voksenkursister, der hvor de er, så de lærer præcist det, de har allermest brug for.

På uddannelsen lærer deltagerne at:

  • Planlægge og gennemføre oplæg og præsentationer
  • Udføre levende deltagerorienteret undervisning
  • Stå foran en deltagergruppe
  • Skabe et trygt og samtidig udfordrende læringsmiljø
  • Håndtere kritik og vanskelige situationer i undervisningen
  • Give og modtage anerkendende feedback
  • Styre et forløb og skabe gode dialoger
  • Sætte sig selv i spil og kunne skifte mellem forskellige underviseroller
  • Styrke sin personlig gennemslagskraft

Hvorfor vælge Kursustrappen Frederiksberg?

Erfarne og dygtige undervisere

Godkendt uddannelsesbevis til fx kørelæreruddannelsen

Unikt læringsmiljø med mulighed for praktiske øvelser og feedback

Målgruppe

Det er deres erfaring, at både erfarne formidlere, undervisere, specialister og generalister, gennemgår en personlig og professionel udvikling, der øger deres kompetencer inden for et meget bredt spektrum af jobfunktioner.

Deltagere på uddannelsen sidder i job som fx: teamledere, projektledere, fagspecialister, tillidsrepræsentanter, netværksfaciltatorer, kørelærere, undervisere og instruktører.

Eksamen og diplom

Forløbet afsluttes ikke med en eksamen. Men det er muligt at supplere uddannelsen med en eksamen i "Undervisningsplanlægning og didaktik” og opnå 10 ECTS-point. 

For at bestå uddannelsen og få sit AVG-bevis, kræver det:

  • at du deltager i undervisningen. Ved mere end 10% fravær, skal du skrive en eller flere afløsningsopgaver efter aftale med underviseren (gebyr 700 kr.). 
  • at du planlægger og gennemfører 2 undervisningsøvelser. Hvis du er fraværende ved en undervisningsøvelse, skal du gennemføre den på et andet tidspunkt (gebyr 700 kr.).
  • at du besvarer opgaverne undervejs.

Pris

Prisen for det samlede forløb er 24.000 kr. inkl. uddannelsesmaterialer og forplejning. Vi anbefaler at tage det samlede forløb - men det er muligt at tage enkelte moduler, hvis man har behov for det. Prisen er 4.500 kr./modul

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om AVG modul
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Kursustrappen Frederiksberg
Kong Georgs Vej 11
Frederiksberg

Kursustrappen tilbyder voksenpædagogiske kurser, der kvalificerer til undervisning og formidling. Kursustrappen Frederiksberg ligger i hjertet af Frederiksberg – tæt på metro og anden offentlig transport. Vi er tilbyder fællesskaber til mennesker der mødes i vores mange forskellige aktiviteter, der spænder...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret