Kurser for ledige

Dokumentation og evaluering af pæd./sosuarbejde

ZBC, i Roskilde
Længde
3 dage
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Dokumentation og evaluering af pæd./sosuarbejde

Deltagerne kan indgå i arbejdet med at dokumentere og evaluere målene i pædagogisk arbejde eller social- og sundhedsarbejde. De har kendskab til forskellige former for dokumentation som en måde at præcisere og udvikle opstillede mål og metoder på.

Dit udbytte af kurset

  • Du får kendskab til forskellige former for dokumentation, du kan bruge til at præcisere og udvikle opstillede mål og metoder
  • Du får praksisnære værktøjer, du kan bruge arbejdet med at dokumentere og evaluere målene i enten dit pædagogiske arbejde eller sociale- og sundhedsfaglige arbejde

Beskrivelse

Deltageren kan indgå i arbejdet med at dokumentere og evaluere målene i pædagogisk arbejde eller social- og sundhedsarbejde. Deltageren har kendskab til forskellige former for dokumentation som en måde at præcisere og udvikle opstillede mål og metoder på og kan inddrage de retslige og etiske aspekter i valget af dokumentationsformer.

Deltageren kan indgå i arbejdet med at iagttage, beskrive og analysere egen daglig praksis med henblik på en vurdering af, om denne leder frem mod de opstillede mål og en udvikling af praksis.

Deltageren kan videregive observationer til relevante samarbejdspartnere og indgå i dialog med disse om fremtidige handlemuligheder.

    Startdato

    1 tilgængelig startdato

    Løbende opstart

    • Holdundervisning
    • Roskilde

    Målgruppe

    Pædagogmedhjælpere, dagplejere, klubmedarbejdere, omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere og -assistenter og andre med lignende jobfunktioner. 

    Pris

    AMU-pris: 0,00 kr. 

    Uden for målgruppe: 1.806,95 kr. 

    Få information

    Få information

    Få svar på dine spørgsmål om Dokumentation og evaluering af pæd./sosuarbejde
    Kom i kontakt med udbyderen
    Ingen omkostninger eller forpligtigelser

    reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
    ZBC
    Sealandia Park 6-8
    4100 Ringsted

    ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...

    Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

    Sponsoreret