Kurser for ledige

Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser

ZBC, Landsdækkende
Længde
2 dage
Næste startdato
21 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
2 dage
Næste startdato
21 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser

Efter kurset kan du anvende viden om bæredygtig udvikling og grøn omstilling i hotel-og restaurantvirksomhed. Du kan se bæredygtige tendenser og muligheder for bæredygtig brancheudvikling. Endvidere kan du kan kommunikere og gæsteforklare om hotellets/restaurantens bæredygtige profil og løsninger til gæster.

Bæredygtighed inden for værtskab, service og oplevelser er blevet stadig vigtigere i dagens samfund, hvor bevidstheden om miljømæssige og sociale udfordringer vokser. Inden for hotel- og restaurantbranchen spiller bæredygtighed en central rolle, da disse virksomheder har en betydelig indvirkning på miljøet og samfundet.

At integrere bæredygtighedsprincipper i værtskab, service og oplevelser handler ikke kun om at minimere negativ påvirkning, men også om at skabe værdi for både virksomheden og dens interessenter. Det handler om at tænke langsigtet og om at finde balance mellem at opfylde nutidens behov uden at kompromittere fremtidige generationers muligheder.

Målgruppe

Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til servering, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være tjener, receptionist, gastrom m.fl.

Pris

AMU-målgruppe:
DKK 416,00


Ikke AMU-målgruppe/fremmøde:
DKK 1.551,50

Startdato

1 tilgængelig startdato

21 maj, 2024

  • Holdundervisning
  • Danmark

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
ZBC
Sealandia Park 6-8
4100 Ringsted

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret