Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Itucation - Kurser for ledige?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 324 evalueringer

Tine
Et godt kursus, som giver et fornuftigt indblik i kommunikation samt en grunddig indgang til office-pakkens mest brugte programmer. Det bedste på kurset er dog underviseren, som er yderst kompetent med et godt og smittende humør. Kan bestemt anbefales.
André Hänsche Nielsen
Man lærer en masse programmer at kende som kan bruges til digital markedsføring - man kommer dog ikke helt i dybden med nogle af dem på grund af den sparsomme tid. Samtidig med det, lærer man masser af nyttig teori om digital marketingstrategi, målgrupper, og hvordan man bedst kan bruge de forskellige digitale kanaler
Birgitte Sørensen
Jeg kunne absolut intet it da jeg startede , men Niklas og Ahmed havde også tid til begyndere. De er også fantastiske undervisere. Urs er utrolig flink men mangler desværre lidt erfaring, men han vil gerne så det skal nok komme. Var faktisk lidt trist mandag morgen ville gerne have været ind til jer.
Fawad
Mansoor er virkelige en sød og dygtige lære . Jeg har læret meget ud af de uger jeg har været På kursus .
Jørgen Mathow-Juhl
Der var en god blanding af teori og praksis. Det var også intensivt, så jeg var bombet når jeg gik hjem. Men rigtig god underviser, som gav sig fuldt ud.
Anette
Jeg har lige været på kursus i regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel i seks uger (september/oktober 2019). Det har været hæsblæsende med formler og funktioner, som A gjorde en fantastisk indsats for at få alle til at forstå. Han helmede ikke, før alle var med. N gjorde også en fantastisk indsats for at forklare bogføringsregler og...
Vis alt
Jan Kaas
Kompetente undervisere, fine faciliteter. Bogføringsdelen kunne godt godt udvides. En fordel at kende til grundlæggende Excel inden start.
Pia
Et meget lærerigt og spændende kursus. Glæder mig til at bruge det i mit fremtidige job. Gode undervisere og var på et utrolig godt hold med skønne medstuderende. Tak :)
Peter
Godt kursus hvor der gives en grundig introduktion til systemet, og efterfølgende gennemføres en større opgave som sikre at vi som kursister er fortrolige med alle grundlæggende transaktioner i systemet. Meget dygtige undervisere.
Heidi
Rigtig godt og lærerigt kursus. Kan varmt anbefales til andre ledige. Foregår i et trygt og imødekommende miljø udført af kompetente og sympatiske undervisere.
Birgitte Knudsen
6 intensive uger, super undervisning. Meget lærerigt.
Jess Haastrup
5 stjerner er 1 for lidt, på trods af et til tider hektisk program, der skal jo læres en del, så lærte jeg på den korte tid mere om matematik, regnskab og Excel end jeg gjorde igennem min samlede skoletid - det siger alligevel en del. Gode undervisere, generelt lækre faciliteter, dog kunne stole / borde godt ønskes med mere komfort, nu jeg leder...
Vis alt
Safaa Abdul Halim
Underviser Lars og de andre medarbejer i itucation var meget dygtige til både undervisning og til at hjælpe med alt hvad man har brug for inden for It verden samt jobansøgninger og Cv’er. Tak til en super dygtigt itucation-team.
Nadica
Goder undervisere og floter lokaler
Tina-Maria Larsen
Det var et rigtigt fint og udbytterigt kursus, som jeg i den grad vil kunne bruge fremadrettet - ikke mindst p.g.a. Lasse Rune Hansens undervisningsmetoder.
Kim
Efter afslutningen af mit kursus, skulle jeg straks i virksomhedspraktik. Da virksomheden erfarede at jeg have gennemført kursus i Digital Markedsføring og fået 12 til eksamen, fik jeg i opdrag at udvikle og udarbejde en digital strategi for virksomheden. Det må da siges at være "value for the money".
Peter Bjulf Gindrup
Madhu Bhambra
God kursus material og gode underviser.
Betina Broe
Kursets underviser er super gode. Mener at der er behov for at der er tid til mere dybdegående forståelse for forløbet i Excel og div. opg, vi har været igennem. Vi var mange der måtte stå af da vi ikke kunne følge med når der blev undervist (tavle) samtidig med at vi skulle lave formler i vores eget Excel, det gik alt for stærkt
Jonna
Let fordøjeligt kursus, alle kan følge med. Gode undervisere og skønt personale. Desværre lidt for meget fokus på de kursister der vælger eksamens opgaven. Der mp godt være flere planlagte øvelser i fællesskab for kursister som har fravalgt eksamen
Ulla Svane Skov
Utroligt tålmodige og kompetente lærere, der sørger for at alle er med. Dejligt at komme helt tilbage i basislæren vedr bogholderi, og også ifm Officepakken. Og det hele sluttes af med en sjov opgave hvor vi skal bruge lidt at det hele vi har lært.
Lisbeth
Spændende kursus, har givet mig et skub i den rigtige retning 👍🏻🙂
Rikke Lerager
Jeg har i mine 6 uger hos itucation kun mødt komponente og dygtigt underviser samt personale. Jeg er efter disse 6 uger blevet klogere og mere sikker på min viste fært i arbejdsmarkedet. Jeg vil til en hver tid anbefale itucation til andre og håbe de er lige så heldige at får Ahmet som underviser.
Hanne Nepper
Super veltilrettelagt kursus, som kommer godt omkring de ting, som du får brug for ude i erhvervslivet.