Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Itucation kurser?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 318 evalueringer

Tine
(5)
Et godt kursus, som giver et fornuftigt indblik i kommunikation samt en grunddig indgang til office-pakkens mest brugte programmer. Det bedste på kurset er dog underviseren, som er yderst kompetent med et godt og smittende humør. Kan bestemt anbefales.
Jan Kaas
(4)
Kompetente undervisere, fine faciliteter. Bogføringsdelen kunne godt godt udvides. En fordel at kende til grundlæggende Excel inden start.
Pia
(4)
Et meget lærerigt og spændende kursus. Glæder mig til at bruge det i mit fremtidige job. Gode undervisere og var på et utrolig godt hold med skønne medstuderende. Tak :)
Peter
(5)
Godt kursus hvor der gives en grundig introduktion til systemet, og efterfølgende gennemføres en større opgave som sikre at vi som kursister er fortrolige med alle grundlæggende transaktioner i systemet. Meget dygtige undervisere.
Heidi
(4)
Rigtig godt og lærerigt kursus. Kan varmt anbefales til andre ledige. Foregår i et trygt og imødekommende miljø udført af kompetente og sympatiske undervisere.
Birgitte Knudsen
(4)
6 intensive uger, super undervisning. Meget lærerigt.
Jess Haastrup
(5)
5 stjerner er 1 for lidt, på trods af et til tider hektisk program, der skal jo læres en del, så lærte jeg på den korte tid mere om matematik, regnskab og Excel end jeg gjorde igennem min samlede skoletid - det siger alligevel en del. Gode undervisere, generelt lækre faciliteter, dog kunne stole / borde godt ønskes med mere komfort, nu jeg leder...
Vis alt
Safaa Abdul Halim
(5)
Underviser Lars og de andre medarbejer i itucation var meget dygtige til både undervisning og til at hjælpe med alt hvad man har brug for inden for It verden samt jobansøgninger og Cv’er. Tak til en super dygtigt itucation-team.
Nadica
(4)
Goder undervisere og floter lokaler
Tina-Maria Larsen
(4)
Det var et rigtigt fint og udbytterigt kursus, som jeg i den grad vil kunne bruge fremadrettet - ikke mindst p.g.a. Lasse Rune Hansens undervisningsmetoder.
Kim
(4)
Efter afslutningen af mit kursus, skulle jeg straks i virksomhedspraktik. Da virksomheden erfarede at jeg have gennemført kursus i Digital Markedsføring og fået 12 til eksamen, fik jeg i opdrag at udvikle og udarbejde en digital strategi for virksomheden. Det må da siges at være "value for the money".
Peter Bjulf Gindrup
(5)
Ahmet og Niklas var super gode.
Madhu Bhambra
(5)
God kursus material og gode underviser.
Betina Broe
(4)
Kursets underviser er super gode. Mener at der er behov for at der er tid til mere dybdegående forståelse for forløbet i Excel og div. opg, vi har været igennem. Vi var mange der måtte stå af da vi ikke kunne følge med når der blev undervist (tavle) samtidig med at vi skulle lave formler i vores eget Excel, det gik alt for stærkt
Jonna
(4)
Let fordøjeligt kursus, alle kan følge med. Gode undervisere og skønt personale. Desværre lidt for meget fokus på de kursister der vælger eksamens opgaven. Der mp godt være flere planlagte øvelser i fællesskab for kursister som har fravalgt eksamen
Ulla Svane Skov
(5)
Utroligt tålmodige og kompetente lærere, der sørger for at alle er med. Dejligt at komme helt tilbage i basislæren vedr bogholderi, og også ifm Officepakken. Og det hele sluttes af med en sjov opgave hvor vi skal bruge lidt at det hele vi har lært.
Lisbeth
(4)
Spændende kursus, har givet mig et skub i den rigtige retning 👍🏻🙂
Rikke Lerager
(5)
Jeg har i mine 6 uger hos itucation kun mødt komponente og dygtigt underviser samt personale. Jeg er efter disse 6 uger blevet klogere og mere sikker på min viste fært i arbejdsmarkedet. Jeg vil til en hver tid anbefale itucation til andre og håbe de er lige så heldige at får Ahmet som underviser.
Hanne Nepper
(5)
Super veltilrettelagt kursus, som kommer godt omkring de ting, som du får brug for ude i erhvervslivet.
Leif Lange
(4)
Dygtige undervisere, og meget lærerigt kursus. Excel er i forhold til kursusbeskrivelse, på et meget højt niveau, hvilket gjorde at en del kursister faldt fra, så her gik man nok for hurtigt frem. Så var det et problem at de mange opgaver der skulle laves derhjemme krævede at man havde en rigtig pc med Office installeret på. De der havde en Appe...
Vis alt
Susanne Jensen
(5)
Det har været et godt kursus. Super dygtig lærer. Dog syntes jeg at det er pakket for meget sammen. Der er så meget Excel at man godt kan lavet et kursus på 6 uger til det. Excel delen gik alt for hurtigt. Der kunne godt være nogen mere e-conomic.
Christian Olesen
(5)
KÆMPE ros til underviser Ahmet Rigtigt godt kursus 👍👍👍
Laila
(4)
Kender man ikke til Office får man her en meget grundig gennemgang så alle kan følge med. Man bliver også introduceret til kommunikation og forskellige teorier på området på en meget grundig måde.
Johnny Quvang
(5)
Jeg fik en rigtig grundig gennemgang i både e-conomic og Navision
Tina Britt Sørensen
(4)
En "øjenåbner" for muligheder i fremtiden. Og, trods vores lærer ikke ville kaldes "lærer", så giv ham et kæmpeklap på skulderen. Han er da et menneske fyldt med empati og tålmodighed (det sidste ikke mindst). God sommer til jer alle.