Filtrer efter
Projektledelse / projektarbejde
Uddannelsesform
By
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 34
1
2
Annoncer

Populære steder

Bliv skarp til projektstyring med et 6 ugers jobrettet kursus

- Led projekter sikkert i havn med et kursus i projektstyring - til dig som lige nu er ledig! 

Vi har hos Kurserforledige.com samlet en lang række kurser inden for projektstyring og projektledelse til dig, der i øjeblikket er ledig og ønsker at vende stærkt tilbage på arbejdsmarkedet! Med et 6 ugers jobrettet kursus får du udvidet dine kompetencer, styrket dit CV og så øger du dine muligheder og chancer til din jobsøgning! 

Få styr på projektmål, målsætninger og rollen som projektleder.

Som projektleder har du ansvar for at projektet afsluttes til tiden og udføres tilfredsstillende. Du skal have styr på målsætninger, projektmål, tidsrammer og kunne styre sikkert udenom eller igennem uforudsete omstændigheder.

Typiske arbejdsopgaver inden for projektledelse inkluderer at holde medarbejdere tilfredse og motiverede. Tidsplanen skal defineres og budgetterne skal sættes og jævnligt evalueres, så projektets omfang altid stemmer overens med den krævede/forventede resultat.

Projektledelse

Grundlæggende eller videregående projektledelse

Med et kursus i projektstyring ved en af vores kursusudbydere, lærer du, hvordan man bedst strukturerer et projekt - fra start til slut. Der findes i dag en meget bred vifte af projekterlederuddannelse og projektstyringskurser, som kan tages over hele landet. Der er alt fra korte grundkurser på 1-2 dage, som gennemgår det grundlæggende i projektstyring – over til længere og mere detaljerede kurser, hvor mange af dem fører til certificering.

Hvor kan du tage et jobrettet kursus i projektledelse? 

Du har både mulighed for at tilmelde dig et kursus med online undervisning og et kursus hvor du skal møde fysisk op. Kurserne med fysisk fremmøde kan du tage i: 

  • København 
  • Kolding
  • Århus
  • Hillerød 
  • Lyngby
  • Aabenraa 
  • Fredericia 

m.m. 

Hvornår og hvem har ret til en 6 ugers jobrettet uddannelse? 

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge om en jobrettet uddannelse. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der kan hjælpe dig tilbage i job!

Er du allerede i arbejde? Kig på vores projektlederkurser rettet imod erhvervsaktive på finduddannelse.dk