Kurser for ledige

Projektledelse (AU i Ledelse)

Længde
60 timer
Længde
60 timer
Få mere information om uddannelsen 👍

Projektledelse (AU i Ledelse)

Forbered, gennemfør og afslut dine projekter med succes

Din ledelsesforståelse og dit kendskab til forskellige projektværktøjer er vigtige redskaber, når du står over for mulige projektudfordringer – især hvis du skal navigere i rollen som både projektleder og leder uden formelt personaleansvar. Lyder dette som noget for dig? Så tag dette akademimodul i projektledelse hos UCL.

Dit udbytte med et akademimodul i projektledelse

Tilgangen til projektledelsesteorierne giver dig en stor forståelse, som du nemt kan omsætte til dine nuværende og fremtidige projekter, uanset om du er projektleder eller –medarbejder.

Som projektleder bliver din ledelsesforståelse koblet til de centrale teorier og værktøjer, som sætter dig bedre i stand til at forstå både din egen og dine medarbejders rolle i projekter.

Som projektmedarbejder får du et værdifuldt indblik i projektlederens maskinrum, mindset og den disciplin, som projektledelse er. Det styrker jeres samarbejde og giver dig større mulighed for refleksion og forståelse omkring din egen rolle i projekter.

Indhold og form på akademimodulet

Projektledelse er et ”værktøjsfag”, hvor du prøver kræfter med et fiktivt projekt, som du og dine medstuderende skal arbejde med.

Projektet afspejler virkeligheden med et stort fokus på gruppedynamik, feedback og refleksion. Det giver dig uvurderlig viden og erfaring, som du efterfølgende kan sætte i spil.

På akademimodulet vil du lære om:

  • Klassisk, systemisk og agil projektledelse
  • Kommunikation i et projektperspektiv
  • Værktøjer til forståelse af sprog og forskellige roller i projekter
  • Viden om forskellige former for menneskesyn

Modulet kan tages som en del af akademiuddannelsen i ledelse eller som et enkelt fag. Projektledelse er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Modulet er til dig, kommende eller nuværende projektleder/deltager, eller dig, der gerne vil have en større forståelse for projekternes betydning i din virksomhed.

Pris

Prisen for dette akademimodul i 5450 kroner inkl. moms.

Jeg vil gerne kontaktes

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Projektledelse (AU i Ledelse)
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Seebladsgade 1
5000 Odense C

6 ugers kurser og uddannelsesforløb for ledige

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole udbyder kompetencegivende uddannelsesmuligheder for ledige med ret til seks ugers uddannelse. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er i dag et moderne videns- og kompetencecenter, der udvikler målrettede uddannelser i tæt samarbejde med store og mellemstore virksomheder over...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret