Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-12 af 12
Viser 1-12 af 12
 

Få styr på MS Office - og styrk dine evner idag

Med vores kursusudbydere kan du få helt styr på de nyeste versioner af de forskellige Office programmer. Du kan finde kurser for ledige i hele Office pakken, eller kurser, der koncentrerer sig om enkelt programmer, som Word, Excel, PowerPoint eller Access.

Hos vores udbydere lærer du at oprette rapporter, databaser, dokumenter, regneark og præsentationer, der bliver lagt mærke til. Og du får kendskab til brugbare og effektive værktøjer i MS Office, derhjælper dig med at udtrykke dine ideer mere kreativt.

Så opdater din viden idag med et 6 ugers selvvalgt kursus i et eller hele Office pakken.

Web design og grafik med Adobe eller online kommunikation og formidling

Leder du efter et mere spcifikt kursus i f.eks. web design og grafik, kan du med fordel kigge på vores kurser for ledige i for Adobe eller 6 ugers jobrettede kurser i online kommunikation og formidling.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!

Er du allerede i arbejde? Find et Office kursus for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Sussie Juul - Aarhus Business Co...

Jeg tager kurset Grundlæggende IT, fordi jeg er arbejdsledig og skal finde noget, der er relevant for mig. Jeg har valgt et kursus, som jeg både kan bruge i nye jobs og derhjemme.

Læs mere
Medical English

En gruppe lægesekretærer har netop færdiggjort kurset Medical English på Aarhus Business College. Hør, hvad de har fået med sig videre:

Læs mere
Mette Michelsen - Aarhus Busines...

Jeg tager kurset Grundlæggende regnskab, fordi jeg gerne vil have en bedre forståelse, når det gælder regnskab og bogføring.

Læs mere
Jorge Garibaldi - Underviser i P...

Trænger dine medarbejdere til øget trivsel og arbejdsglæde? Skal de undgå stress og dyrke skjulte potentialer?

Det er noget af det, positiv psykologi kan bidrage til.

Læs mere