Microsoft Office

Din vej tilbage på jobmarkedet. Styrk dine kompetencer med et kursus i Microsoft Office. Uanset dit niveau og kendskab til office programmerne, kan du finde et kursus, der passer til dine behov og ønsker.
Filtrer efter
MS Office
Uddannelsesform
By
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-13 af 13
Annoncer

Populære steder

Få styr på MS Office - og styrk dine evner idag

Med vores kursusudbydere kan du få helt styr på de nyeste versioner af de forskellige Office programmer. Du kan finde kurser for ledige i hele Office pakken, eller kurser, der koncentrerer sig om enkelt programmer, som Word, Excel, PowerPoint eller Access.

Hos vores udbydere lærer du at oprette rapporter, databaser, dokumenter, regneark og præsentationer, der bliver lagt mærke til. Og du får kendskab til brugbare og effektive værktøjer i MS Office, derhjælper dig med at udtrykke dine ideer mere kreativt.

Så opdater din viden idag med et 6 ugers selvvalgt kursus i et eller hele Office pakken.

Web design og grafik med Adobe eller online kommunikation og formidling

Leder du efter et mere spcifikt kursus i f.eks. web design og grafik, kan du med fordel kigge på vores kurser for ledige i for Adobe eller 6 ugers jobrettede kurser i online kommunikation og formidling.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!

Er du allerede i arbejde? Find et Office kursus for erhvervsaktive på finduddannelse.dk