Vis kurserforledige.com som: Mobile

Nye kunder via viral markedsføring – online

Aarhus Business College
15 timer
Kurser for ledige
Fjernundervisning
Startdato: Selvvalgt startdato - Fjernundervisning
252 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

markedsføring

Online kursus - Nye kunder via viral markedsføring 

Kurset fokuserer på, hvordan du anvender sociale medier i forhold til virksomhedens online markedsføring. Du får kendskab til fordele og udfordringer ved arbejdet med virksomhedens virale markedsføring samt de forhold, der fungerer, men også de forhold, der ikke fungerer i forhold til virksomhedens strategi for online markedsføring.


Dit udbytte af AMU-kurset Nye kunder via viral markedsføring 

Du bliver fortrolig med viral markedsføring og får kendskab til nogle af de mange forskellige sociale medier, der findes, samt de anvendelsesmuligheder det giver i online markedsføring.

Vi arbejder med Facebooks kommunikation og opnåelseseffekt i forhold til virksomheds strategi. Vi ser nærmere på, hvordan du får optimal effekt ud af virksomhedens Twitter-profil samt skaber et overblik over virksomhedens tweets ved hjælp af tweetdeck. Derudover lærer du, hvordan du opbygger en virksomheds Instagram-profil.

For at skabe overblik over virksomhedens online markedsføringsindsatser og aktiviteter på de social medier, kommer du til at arbejde med Content Calendar.


Indhold på kurset

Undervisningen foregår online med vejledning og feedback på udvalgte opgaver fra en underviser. Der er både teorilæsning og opgaveaflevering.

Du sidder selv og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil og når du vil. Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, kan du altid få hjælp af vores vejleder via chat eller Skype.

Du er altså ikke afhængig af at skulle møde på bestemte datoer, men kan derimod arbejde selvstændigt i dit eget tempo og lave opgaver lige når det passer dig. Kurset afsluttes med en test.


Forudsætninger for at deltage

  • Det er vigtigt, at du kan strukturere din egen tid, fordi du selv styrer forløbet.
  • Vi arbejder i Microsoft Office pakken og Windows.
  • Kurset bliver afholdt uanset antal deltagere, og tilmeldingsfristen er 2 dage før kursusstart.
  • Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.

Målgruppe

Kurset er for alle med interesse for markedsføring via sociale medier. Det er en fordel, hvis du har kendskab til sociale medier, men det er ikke en forudsætning for at deltage i kurset.

Eksamen og diplom

Efter endt forløb får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Prisen for dette kursus er:

Beskæftigede, faglærte og ufaglærte: 252 kroner.

Beskæftigede med videregående uddannelse samt ledige (jobcenterets pris): 1.013,54 kroner.

Om udbyderen

Aarhus Business College

Skræddersyede kurser til ledige

Aarhus Business College giver dig mange kursus- og efteruddannelsesmuligheder, der kan bane vejen til dit næste job. Hvis du er ledig, har du forskellige muligheder for at få ny viden og kompetencer, der kan forbedre dine job- og karrieremuligheder. På Aarhus Business College...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 28
8260 Viby J

 Vis telefonnummer
aabc.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Nye kunder via viral markedsføring – online

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: