Viser 1-20 af 27
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 27
1
2

Er din store passion markedsføring? Og er du ledig? 

- Bliv skarp på online marketing og markedsføring på nettet - og styrk dine muligheder for job

Hos kurserforledige.com kan du finde lige netop det kursus for ledige, som kan hjælpe dig tilbage på jobmarkedet. Vi har et hav af jobrettede uddannelser inden for markedsføring, som kan styrke din viden og kompetencer i feltet således, at du kan varetage diverse stillinger i denne branche. 

Markedsføring og marketing foregår i dag på mange måder og via mange medier. Du skal kunne administrere sociale medier, som Facebook og Twitter, blogs, hjemmesider, forums og nyhedsbreve - og meget andet.

Det kræver viden og kendskab til forskellige medieplatforme og kanaler. Med et 6 ugers selvvalgt kursus ved en af vores kursusudbydere, er du sikker på at få kompetencer og redskaber til at varetage marketingsopgaver, som at målrette din kommunikation på nettet til din målgruppe, varetage interaktion med brugere via sociale medier og skabe værdi for kunder med brugbar og relevant kommunikation.

markedsføring

Facebook marketing

Har du styr på, hvordan du sælger via Facebook? Facebook er i øjeblikket det største sociale medie i Danmark og rummer et kæmpe potentiale for marketing. Men ved du hvordan du bruger det og laver effektiv marketing? Med vores kursusudbydere kan du få styr på, hvordan du kan styre kampagner på Facebook og hvordan du skaber værdi gennem sociale medier.

Karrieremuligheder i markedsføringsbranchen

Karrieremulighederne inden for markedsføringsbranchen er mange, grundet de utallige områder som du kan beskæftige dig med. Du kan blandt andet tage kurser med fokus på: 

  • Online markedsføring
  • Grafisk design og brugervenlighed
  • Google analytics
  • E-handel
  • Anvendelse af sociale medier

Find et kursus i netop det fokusområde du finder interessant ovenfor!

Hvornår har man ret til en 6 ugers jobrettet uddannelse

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Har du allerede et job? Se vores marketingkurser til erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Mere specifikt?