Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-20 af 21
Viser 1-20 af 21
12

Bliv skarp på online marketing og markedsføring på nettet - og styrk dine muligheder for job

Markedsføring og marketing foregår idag på mange måder og via mange medier. Du skal kunne administrere sociale medier, som facebook og twitter, blogs, hjemmesider, forums og nyhedsbreve - og meget andet.

Det kræver viden og kendskab til forskellige medieplatforme og kanaler. Med et 6 ugers selvvalgt kursus ved en af vores kursusudbydere, er du sikker på at få kompetencer og redskaber til at varetage marketingsopgaver, som at målrette din kommunikation på nettet til din målgruppe, varetage interaktion med brugere via sociale medier og skæbe værdi for kunder med brugbar og relevant kommunikation.

Facebook marketing

Har du styr på, hvordan du sælger via facebook? Facebook er i øjeblikket det største sociale medie i Danmark og rummer et kæmpe potentiale for marketing. Men ved du hvordan du bruger det og laver effektiv marketing? Med vores kursusudbydere kan du få styr på, hvordan du kan styre kampagner på facebook og hvordan du skaber værdi gennem sociale medier.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Har du allerede et job? Se vores marketingkurser til erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Mere specifikt?
Kundecase
Medical English

En gruppe lægesekretærer har netop færdiggjort kurset Medical English på Aarhus Business College. Hør, hvad de har fået med sig videre:

Læs mere
Patrik Lazzarotto, direktør i LA...

"Det fremskynder en oplæringsproces og gør, at man hurtigere i det professionelle bureau kan skabe værdi."

Læs mere
Malene Bak, Deltager på 6-ugers ...

"Meget levende og entusiastisk undervisning fra alle underviserne"

Læs mere
Jesper Kannegaard Pedersen, Digi...

"Jeg har oplevet, at kurset åbnede en række nye muligheder på jobmarkedet."

Læs mere