Digital markedsføring - Bliv skarp til online markedsføring

Akademi Danmark
6 uger
Dansk
Kurser for ledige
København

Kursusbeskrivelse

Vil du gerne blive klogere på alt det nye indenfor digital markedsføring? Så er et 6-ugers kursus i digital markedsføring og e-handel fra Akademi Danmark lige noget for dig. Kurset er udbudt i samarbejde med Cphbusiness, hvor det også afvikles. Her får du en grundig gennemgang af kanaler, medier og alt det, der omdanner dine besøgende til kunder. Ligesom Akademi Danmark, har Cphbusiness fokus på levere den seneste viden indenfor det givne fagområde, hvorfor du er sikret undervisning med udgangspunkt i opdateret og relevant materiale. 

I samarbejde med Cphbusiness, klæder dette 6-ugers kursus dig på til at varetage en digital marketing-rolle i en virksomhed eller gør dig klar til at springe ud som selvstændig. Du får en grundig indføring i, hvordan du laver din egen hjemmeside og driver trafik til den.

Du lærer at bygge din egen hjemmeside i WordPress, teknikker til at komme til tops i Google og hvordan du laver målrettede reklamer på de sociale medier, der “følger efter” brugerne. Dette samt meget gennemgår vi på tværs af de 14 skemalagte moduler.

Vores forløb er baseret på de mest anvendte digitale kanaler og medier og tager afsæt i aktuelle cases, ny teori og praktiske øvelser. Vi kommer bl.a. rundt omkring:

  • Opbygning af hjemmesider og webshops
  • Markedsføring i søgemaskiner, herunder SEO og Google Ads
  • Markedsføring i sociale medier, bl.a. annoncering på Facebook og LinkedIn
  • Marketing automation og nyhedsbreve
  • Brugervenlighed og konverteringsoptimering
  • Krisekommunikation og omdømmestyring
  • Affiliate markedsføring
  • Dataanalyse med Google Analytics (inkl. certificering)
  • e-jura

Forløbet afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af en skriftlig aflevering. Det er frivilligt at deltage i denne. Gør du det, belønnes du med 10 ECTS-points.

Læs mere om vores 6-ugers forløb i digital markedsføring og e-handel herunder, tal med en underviser eller reservér en plads – helt uforpligtende – allerede nu.

Målgruppe

Målgruppen er personer, der gerne vil blive dygtige til digital markedsføring og e-handel. Du behøver ikke at have nogle digitale forudsætninger for at deltage på dette forløb, da underviseren tilpasser undervisningen til dit niveau.

Der er adgangskrav på kurset: Minimum 2 års erhvervserfaring samt en ungdomsuddannelse.

Opfylder du ikke adgangskravet, kan der være andre muligheder for at blive optaget på kurset. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne!

Eksamen og diplom

Undervisningen er tilrettelagt 2 – 3 dage om ugen fra kl. 9 til kl. 14.

Undervisningsfri dage er selvstudie efter lektieplan og evt. gruppearbejde (frivillig).

Undervisningen foregår hos Cphbusiness Søerne.

Forløbet afsluttes med mundtlig eksamen med intern censor. Det er frivilligt, om du vil deltage på denne.

Gennemfører du kurset, bliver du akkrediteret med 10 ECTS-points.

Pris

Prisen for dette kursus er 25.701,66 kr. 

Få kurset bevilget af a-kassen eller jobcentret
Er du ledig kan du få kurset via din a-kasse eller dit jobcenter. På både den landsdækkende og den regionale positivliste har kurset uddannelseskode 37608.

Har du spørgsmål i denne forbindelse, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi hjælpe dig videre.

Om udbyderen

Akademi Danmark

Ekspertviden og dygtig formidling. Dette er grundstenene i et Akademi Danmark kursus. Læg dertil vores praktikgaranti, karriereservice og moderne faciliteter hos Cphbusiness og du er godt på vej til dit næste drømmejob. Hos Akademi Danmark er vi eksperter i e-handel,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Akademi Danmark

Nansensgade 19
1366 København K

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer

Sia

Jeg har lige været på et rigtig lærerigt og spændende 6-ugers kursus i E-handel. Jeg oplever Gün som en rigtig kompetent og dygtig underviser. Vi er kommet godt rundt om alle emnerne, og de er blevet gennemgået på en forståelig måde. Jeg kan kun anbefale kurset til andre :)

Aske

Efter et seks ugers kursusforløb om Digital Markedsføring står jeg tilbage med masser af ny viden og nogle kompetencer, som jeg er sikker på, at jeg kan drage nytte af i fremtidige ansættelser. Al ære og hæder skal tilegnes min underviser, Gün, der ikke alene er yderst kompetent, men også formår, på bedste pædagogiske vis, at skabe nogle trygge ...

Vis alt
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Aske

Lærerigt kursus med særdeles god underviser

Læs mere