5-dages kursus i Digital Markedsføring

Solid System
Startdato
Vejle
Kontakt for opstart  
8.900 DKK
Fjernundervisning
Kontakt for opstart  
8.900 DKK

Kursusbeskrivelse

5-dages kursus i Digital Markedsføring, Webshop + SEO

Dette 3 ugers lynkursus henvender sig til dig, som ønsker at opkvalificere dig inden for e-handel. Du lærer bl.a. at opbygge virksomhedens webshop. Dette giver dig mulighed for at søge job indenfor Digital Salg og Markedsføring.

Mange danske virksomheder søger idag en Marketing Manager, E-commerce Manager, Content Manager, SEO Manager, Webshop ansvarlig eller Sales Manager i E-handel. Dette kursus hjælper dig med at få job indenfor disse fag eller fungere som en ekstra kvalifikation til dit nuværende fag.

Der stilles ingen krav til dit IT-kendskab, idet de hjælper dig med at bruge de værktøjer, der er tilgængelige for at du kan drive virksomhedens webshop, online handel eller digitale markedsføring.

Du lærer at:

  • Opbygge en online forretning
  • Finde de rigtige produkter
  • Lave en strategiplan og marketing budget
  • Sælge mere online
  • Bruge SoMe til markedsføring

Undervisning i deres lokaler i Vejle eller 100% online fjernundervisning - Det er op til dig!

De har lokaler centralt i Vejle. Undervisningen vil være en kombination selvstudie, online videoer og praktiske onlinemøder samt personlig sparring.

FJERNUNDERVISNING

Hvis du vælger fjernundervisning vil der være mulighed for at tilpasse uddannelsen efter din hverdag, som består af løbende online møder samt hjemmeopgaver.

Tilskud fra Jobcentret eller A-kassen

De hjælper dig også med at lave ansøgningen til Jobcentret eller A-kasse, således du kan få dækket dine udgifter til uddannelsen / kurset.

Sprog

Dansk eller engelsk

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som pt. er ledig, men har en plan om at komme tilbage i job ved brug af digitale værktøjer. Det kan være du allerede arbejder med salg og marketing, men ønsker at opkvalificere dig i den digitale verden.

Kurset henvender sig også til dig, som enten er faglært eller ufaglært, og som gerne vil have flere kompentencer online.

I den sidste uge af kurset, vil de hjælpe dig med at lave en liste over de virksomheder, som du ønsker at henvende dig til. Ved hjælp af dine digitale færdigheder, vil du bedre kunne målrette din kommunikation for at få en jobsamtale eller for at få nye kunder.

Pris

Prisen for kurset 3 ugers kursus i Online Marketing er 8.900 DKK. 

Om udbyderen

Om Solid System

Solid System leverer IT produkter med udgangspunkt i brugerens behov. Vi ønsker at være landsdækkende med de bedste produkter og priser på det danske marked. Med udgangspunkt i et højt fagligt og service niveau, ønsker vi at imødekomme kundens nye...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om 5-dages kursus i Digital Markedsføring
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Solid System

Lerbækvej 31
7100 Vejle

 Vis telefonnummer

Få information

Udfyld formularen for mere information om 5-dages kursus i Digital Markedsføring

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.