E-handel - Bliv e-købmand på 6 uger

Akademi Danmark
6 uger
Dansk
Kurser for ledige
København

Kursusbeskrivelse

E-handel 6 uger

Bliv e-købmand på 6 uger

Drømmer du om at få din egen webshop eller vil du gerne være i stand til bedre at kunne varetage en e-commerce stilling i en større virksomhed? Så er vores 6 kursus i e-handel skræddersyet til dig. Vi klæder dig på til at skabe omsætning.

E-handel der flytter varer

Selvom det at kunne handle online, efterhånden har en del år på bagen, så er det fortsat et område, der vækster kraftigt. Det er nemt, hurtigt og kan klares hjemme fra sofaen. Der er derfor intet at sige til, at det er så populært, som aldrig før.

Med Akademi Danmarks 6 ugers kursus i e-handel lærer du alt det grundlæggende om at bygge en webshop og drive målrettet trafik til den. Vi stiller domænenavn og serverplads til rådighed, så du kan lave din helt egen platform, hvor kunderne kan se og købe dine produkter. Herefter dykker vi ned i de forskellige kanaler, så du efter endt forløb mestrer markedsføring på såvel søgemaskiner, sociale medier og nyhedsbreve.

På forløbet beskæftiger vi os med forskellige værktøjer, som fx Google Analytics, der hjælper dig med at få et stærkt indblik i dine kunder. Vi arbejder med konverteringsoptimering, herunder brugervenlighed og købspsykologi, så du kan omdanne flere af dine besøgende til kunder.

Indhold

Vores forløb er baseret på de mest anvendte digitale kanaler og medier og tager afsæt i aktuelle cases, ny teori og praktiske øvelser. Vi gennemgår bl.a. emner som: 

 • Wordpress
 • Søgeordsoptimering
 • Annoncering på Facebook
 • Sociale Medier
 • Google Ads
 • Reputation marketing
 • e-jura
 • Krisekommunikation
 • Nyhedsbreve
 • Konverteringsoptimering
 • Affiliate marketing
 • Google Analytics

Praktisk information

Kurset løber i 6 uger og er et fuldtidsstudie, der er normeret til 10 ECTS-points. Der er skemalagt undervisning 2-3 dage om ugen og selvstudie de andre dage. Undervisningen foregår hos Cphbusiness centralt i København. Forløbet afsluttes med mundtlig eksamen (frivillig).

Målgruppe

Målgruppen er personer, der gerne vil blive dygtige til digital markedsføring og e-handel. Du behøver ikke at have nogle digitale forudsætninger for at deltage på dette forløb, da underviseren tilpasser undervisningen til dit niveau.

Der er adgangskrav på kurset: Minimum 2 års erhvervserfaring samt en ungdomsuddannelse.

Opfylder du ikke adgangskravet, kan der være andre muligheder for at blive optaget på kurset. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne!

Eksamen og diplom

Undervisningen er tilrettelagt 2 – 3 dage om ugen fra kl. 9 til kl. 14.

Undervisningsfri dage er selvstudie efter lektieplan og evt. gruppearbejde (frivillig).

Undervisningen foregår hos Cphbusiness Søerne.

Forløbet afsluttes med mundtlig eksamen med intern censor. Det er frivilligt, om du vil deltage på denne.

Gennemfører du kurset, bliver du akkrediteret med 10 ECTS-points.

Pris

Prisen for dette kursus er 25.701,66 kr. 

Få kurset bevilget af a-kassen eller jobcentret
Er du ledig kan du få kurset via din a-kasse eller dit jobcenter. På både den landsdækkende og den regionale positivliste har kurset uddannelseskode 37608.

Har du spørgsmål i denne forbindelse, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi hjælpe dig videre.

Om udbyderen

Akademi Danmark

Ekspertviden og dygtig formidling. Dette er grundstenene i et Akademi Danmark kursus. Læg dertil vores praktikgaranti, karriereservice og moderne faciliteter hos Cphbusiness og du er godt på vej til dit næste drømmejob. Hos Akademi Danmark er vi eksperter i e-handel,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Akademi Danmark

Nansensgade 19
1366 København K

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 8 evalueringer

Lars

Har netop færdiggjort forløbet, e-handel, hos Gün fra Akademi Danmark, og har været yderst tilfreds. Kompetent, godt humør og masser af energi. Kan absolut anbefales.

Lotte

Inden jeg startede på E-handel, kendte jeg ikke til digital markedsføring. Men efter 6 uger med Gün som vores underviser, har jeg nu fået en grundlæggende forståelse for begreberne og en overordnet forståelse til at kunne arbejde med de forskellige værktøjer indenfor SEO og analyser. Gün har ført os igennem med forventninger, hvilket har gjort ...

Vis alt
Lars

Har netop færdiggjort forløbet, e-handel, hos Gün fra Akademi Danmark, og har været yderst tilfreds. Kompetent, godt humør og masser af energi. Kan absolut anbefales.

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Katja

Stor læring og sved på panden

Læs mere
Lars

Kursus i e-handel

Læs mere
Lotte

Inden jeg startede på E-handel

Læs mere
LNH
LNH

Langt udover det sædvanlige....

Læs mere