Akademi Danmark

Ekspertviden og dygtig formidling. Dette er grundstenene i et Akademi Danmark kursus. Læg dertil vores praktikgaranti, karriereservice og moderne faciliteter hos Cphbusiness og du er godt på vej til dit næste drømmejob.

Hos Akademi Danmark er vi eksperter i e-handel, digital markedsføring og online kommunikation. Ønsker du at uddanne dig til e-købmand og arbejde med digitale medier, så klæder vi dig godt på til din nye karriere.

På et Akademi Danmark-forløb kommer vi hele vejen rundt. Du stifter bekendtskab med at opbygge og vedligeholde en webshop, samt hvordan du driver trafik til den. Vil du blive dygtig til SEO, Google Ads, Facebook annoncering og markedsføring via nyhedsbreve, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Vis alle uddannelser fra Akademi Danmark

Uddannelser

Kurser for ledige
Markedsføring Længde By Gennemsnit
E-handel - Bliv e-købmand på 6 uger 6 uger København
5,0 (8)
Online marketing
Digital markedsføring - Bliv skarp til online markedsføring 6 uger København
5,0 (2)

Kontaktinfo

Akademi Danmark

Nansensgade 19
1366 København K

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 10 evalueringer

Lars

Har netop færdiggjort forløbet, e-handel, hos Gün fra Akademi Danmark, og har været yderst tilfreds. Kompetent, godt humør og masser af energi. Kan absolut anbefales.

Sia

Jeg har lige været på et rigtig lærerigt og spændende 6-ugers kursus i E-handel. Jeg oplever Gün som en rigtig kompetent og dygtig underviser. Vi er kommet godt rundt om alle emnerne, og de er blevet gennemgået på en forståelig måde. Jeg kan kun anbefale kurset til andre :)

Lotte

Inden jeg startede på E-handel, kendte jeg ikke til digital markedsføring. Men efter 6 uger med Gün som vores underviser, har jeg nu fået en grundlæggende forståelse for begreberne og en overordnet forståelse til at kunne arbejde med de forskellige værktøjer indenfor SEO og analyser. Gün har ført os igennem med forventninger, hvilket har gjort ...

Vis alt
Kan du anbefale udbyderen?
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 10 evalueringer