Vis kurserforledige.com som: Mobile

Brug af pc på arbejdspladsen – online

Aarhus Business College
3 dage
Kurser for ledige
Fjernundervisning
Startdato: Selvvalgt startdato - Fjernundervisning
564 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

pc

Lær at bruge pc på arbejdspladsen

Vi bevæger os ind i en tid, hvor stort set alt arbejde foregår elektronisk, og det er højst sansynligt nødvendigt for dig at vide hvordan man bruger en pc. Hvis du har brug for grundlæggende kendskab til computerens system og funktioner, så skal du tage dette E-learing kursus, som lærer dig hvordan du bruger pc'en på arbejdspladsen. 


Dit udbytte af AMU-kurset Brug af pc på arbejdspladsen

Du kommer til at arbejde med brug af pc på arbejdspladsen og får en grundlæggende viden om hardware og software. Du får kendskab til computertyper og indstillinger af de forskellige enheder. Du kommer til at stifte bekendtskab med både dokumenthåndering og anvendelse af tekstbehandlingsprogrammet Word. Ligesom du får kendskab til styresystem, arbejdsforhold og -former, netværk og virusbeskyttelse.

Du lærer at…

 • kende til pc’ens enheder og forskellige computertyper
 • kunne foretage personlige indstillinger af musen, skærmen og tastaturet m.fl.
 • kende til stifinder, gemme, lagre, kopiere og flytte dokumenter samt oprette mapper til dokumenter
 • kende til Word og foretage formateringer i Word
 • kende til styresystem, brugergrænseflade og sammenhæng mellem hard- og software
 • kende til arbejdsforhold og nye arbejdsformer samt netværk
 • kende til virus og virusbeskyttelse.Indhold på kurset

Kurset omhandler brug af pc på arbejdspladsen. Du får kendskab til pc’ens forskellige bestanddele og forskellige computertyper. Du kommer til at foretage indstillinger af forskellige enheder på pc’en fx musen, skærmen og tastaturet.

Endvidere kommer du til at arbejde med dokumenthåndtering både i forhold til at gemme og lagre dokumenter, men også i forbindelse med omdøbe, kopiere og flytte dokumenter. Du kommer til at oprette mapper til dokumenter og anvende stifinder til at søge efter dokumenter.

Du kommer til at arbejde med tekstbehandling i form af Word på et grundlæggende niveau i forhold til indskrivning og formatering af tekst. Ydermere kommer du til at arbejde med pc’ens styresystemer og sammenhæng mellem hard- og software.

Du kommer til at arbejde med netværk, både klienter og servere, typer af netværk, forbindelser i netværk samt fordele og ulemper ved et netværk. Du stifter bekendtskab med arbejdsforhold og arbejdsformer.

Afslutningsvis kommer du til at arbejde med virus og virusbeskyttelse herunder kendskab til og opsættelse af antivirusprogrammer.

Kurset består af 8 moduler fra 2-4 times varighed:

 • Pc’en på arbejdspladsen
 • Indstillinger af enheder
 • Dokumenthåndtering
 • Office-pakken
 • Hvad er et styresystem?
 • Arbejdsforhold, netværk og arbejdsformer
 • Virus og virusbeskyttelse
 • Afsluttende case

Undervisningen foregår online med vejledning og feedback på udvalgte opgaver fra en underviser. Der er både teorilæsning og opgaveaflevering.

Kurset er et onlineforløb, og du vil løbende få feedback både med kommentarer fra underviser, vejledende løsninger samt godkendt/ikke godkendt på opgaver.

Du er altså ikke afhængig af at skulle møde på bestemte datoer, men kan derimod arbejde selvstæn­digt i dit eget tempo og lave opgaver lige når det passer dig.


Forudsætninger for at deltage

Det er vigtigt, at du kan strukturere din egen tid, fordi du selv styrer forløbet.

Vi arbejder i Microsoft Office pakken og Windows.

Kurset bliver afholdt uanset antal deltagere, og tilmeldingsfristen er 2 dage før kursusstart.

Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.

Målgruppe

Kurset er for dig, der gerne vil  have et grundlæggende kendskab i at arbejdet med PC. Undervisningen foregår på et grundlæggende niveau.

Eksamen og diplom

Efter endt forløb får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Om udbyderen

Aarhus Business College

Skræddersyede kurser til ledige

Aarhus Business College giver dig mange kursus- og efteruddannelsesmuligheder, der kan bane vejen til dit næste job. Hvis du er ledig, har du forskellige muligheder for at få ny viden og kompetencer, der kan forbedre dine job- og karrieremuligheder. På Aarhus Business College...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 28
8260 Viby J

 Vis telefonnummer
aabc.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Brug af pc på arbejdspladsen – online

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: