Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5
 

- styrk din sprogegenskaber og dine muligheder for job

Uanset hvad dit behov og niveau er, kan kurserforledige.com hjælpe dig med at finde et kursus, hvor du styrker dine engelsk og tyskegenskaber og dine muligheder for at komme i job.

Tysk og engelsk er blandt de mest brugte sprog i dansk erhvervsliv. Så vil du have adgang til nye markeder, flere kunder, samarbejdspartnere eller arbejdsområder? Med et selvvalgt kursus i sprogkursus i engesk eller tysk styrker du dine sproglige færdigheder. Og du øger du dine muligheder for at arbejde for virksomheder, der operer på tværs af landegrænser.

Baggrund

Flere arbejdspladser lægger vægt på, at medarbejdere har basale engelsk og tyskegenskaber. Måske leder du efter job som receptionist, hvor du skal kommunikere med internationale kunder og samarbejdspartnere, både via telefonen og mails. Eller du søger måske job som produktudvikler, hvor du skal kunne forklare fagspecifikke begreber - og formidle dem på en letforståelig måde.

Grundlæggende eller businesssprog- sprogligt eller mundligt kursus?

Vores kursusudbydere tilbyder sprogkurser på flere forskellige niveauer, lige fra grundlæggende til øvede. Du kan også vælge imellem specifikke mundtlige eller skriftlige kurser. Her kan du enten arbejde med forretningsbreve, korrespondance og medier, eller styrke dine mundtlige egenskaber, som f.eks. udtale, og blive mere sikker i din kommunikation og formidling. Du kan derfor være sikker på, at finde det kursus der passer præcist til dit niveau.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Spørg kurserforledige.com om hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dig.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit 6 ugers selvvalgte sprogkursus!

Ønskeliste
Mere specifikt?
Kundecase
Mette Borgstrøm, tidligere kursi...

"Allerede efter få uger på kurset havde jeg sikret ansættelse i min nuværende stilling som underviser og vejleder i jobsøgning for jobcenter København. Et fremragende branchekursus!"

Læs mere
Søren Johansen, tidligere kursis...

Jeg er sikker på, at kurset ”Bliv Beskæftigelseskonsulent” har været en afgørende faktor for, at jeg i dag har fået drømmejobbet som Job & Uddannelsesrådgiver,

Læs mere
Katrine Wittrup, tidligere kursi...

"Både mig og selv og en anden kursist blev efter 14 dages praktisk ansat i et års vikariat. Vi er så glade!"

Læs mere
Thomas Sofussen, tidligere kursi...

"I dag er jeg ansat som jobkonsulent i Syddjurs Kommune indenfor sygedagpenge og jobfastholdelse. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger til kurset og Erhvervs Konsulenterne"

Læs mere