Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-11 af 11
Viser 1-11 af 11
 

Menneskelige ressourcer og udvikling af medarbejdere

Hvad enten du er uddannet inden for eller har arbejdet med HR, før du blev ledig, giver et 6 ugers selvvalgt kursus i HR og personale dig brugbare redskaber til at varetage HR-opgaver, motivering af medarbejdere, udvikling af personale og administration.

HR & Personale

Her finder du kurser og efteruddannelser, som du kan bruge til at effektivisere din personaleledelse og bevidst forbedre dine medarbejderes præstationer. Du lærer blandt andet om rekruttering og fastholdelse af arbejdskraft.

Barsel, ferie og fravær

Barns sygdom: Medarbejdere der er omfattet af en overenskomst, kan holde barns 1. sygedag med betaling.

Barsel, graviditet og orlov: Gravide, forældre til nyfødte børn og adoptivforældre har ret til orlov.

Barselsfond: Loven om obligatorisk barselsfond betyder, at samtlige medarbejdere i virksomheden skal være omfattet af en barselsordning.

Begravelse: Frihed til at gå til begravelse i arbejdstiden eller løn under fravær i forbindelse med begravelse er ikke en generel rettighed.

Ferie: Alle medarbejdere har ret til 5 ugers ferie. I Ferieloven er beskrevet, hvorledes ferien optjenes og afholdes. i de fleste overenskomster findes desuden regler om ferie, der supplerer reglerne i Ferieloven.

Feriefridage: Feriefridage er fridage med løn udover de 5 ugers ferie i Ferieloven. Kun medarbejdere, der er omfattet af en særlig kollektiv overenskomst, har ret til dette. Virksomheden skal udbetale kompensation for ikke afholdte feriefridage.

Frihed med betaling ved børns hospitalsindlæggelse: De fleste overenskomster indeholder bestemmelser om, at en medarbejder har ret til frihed med betaling, når de indlægges på hospital sammen med deres syge barn. Medarbejderne skal dog være indehavere af forældremyndigheden, og barnet skal være under 14 år.

Helligdage og overenskomstmæssige fridage: Reglerne for helligdage og overenskomstmæssige fridage adskiller sig for forskellige grupper af medarbejdere.

Kompetenceudvikling: I 2007 blev der på forskellige overenskomstområder oprettet en kompetenceudviklingsfond, som virksomhederne betaler til. Fonden yder støtte til medarbejdernes kompetenceudvikling.

Personalejura

  • Ansættelse og overenskomster
  • Barsel
  • Afskedigelser
  • PU-samtaler
  • Løn og gageadministration
  • Funktionærloven
  • Udenlandske medarbejdere
  • Udstationering
  • Sygefravær

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine behov? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine ønsker.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde dit HR-kursus!

Er du allerede i arbejde? Find HR kurser for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Stine Holm, Ergoterapeut og kand...

"Jeg har også gennemgået en personlig udvikling og fået opbygget et stærkt netværk til de andre kursister.”

Kundecase
Mikkel, deltager på Camp Future ...

”Hvis du er træt af deltage i det ene kursus efter det andet, som lover dig at du vil blive "kompetenceafklaret", uden resultat, så skal du tage på Camp Future"

Læs mere
Josefine, deltager på Camp Futur...

”Camp Future er et helt igennem fantastisk kursus"

Læs mere
Anders, deltager på Camp Future ...

”Jeg er ret overbevist om at dette er det bedste kursus man kan komme på gennem jobcenteret"

Læs mere