Certificering i projektledelse - 6 ugers jobrettet uddannelse

Din vej tilbage på jobmarkedet. Med et 6 ugers jobrettet kursus ved vores kursusudbydere kan du blive certificeret projektleder eller få anden certificering. Du kan dermed bevise, at du har kendskab til projektledelse, modeller og teorier.
Filtrer efter
Certificering i projektledelse
Uddannelsesform
By
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7
Annoncer

Reportager indenfor Certificering i projektledelse

Få bevis på dine kompetencer indenfor projektledelse

Har du tidligere eller ingen erfaring med projektledelse og styring? Med vores kursusudbydere kan du få styr på flere områder indenfor projektledelse og strying, som f.eks. planlægning, delmål og udarbejdelse af projektplan. Og med en certificering kan du bevise dine evner - og dermed styrke dine muligheder for at komme i job.

PRINCE2 eller andre modeller?

Vores kursusudbydere kan hjælpe dig med certificering i nogle af de mest anvendte projektledelsesværktøjer og programmer, som f.ek. PRINCE2, IMPA og PMI. Du er derfor sikker på at styrke eksisterende eller oparbejde nye kompetencer indenfor globalt anerkendte projektledelsesværktøjer og programmer.

Så ønsker du at specialisere dig, kan du med fordel kigge på PRINCE2 kurser for ledige - eller måske på vores kurser i grundliggende projektledelse.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage i job!

Er du allerede i arbejde? Find projektlederuddannelser for erhvervsaktive på finduddannelse.dk