Mentorix

Mentorix styrker dine kompetencer online!

På Mentorix hjemmeside finder du dit næste online kursus. Vores speciale er projekt,-program og porteføljeledelse, men vi har også andre kurser. Vores kursusprodukter gør det muligt at tilbyde læring til dig som ledig.

Vi har med et nyt og optimeret online kursuskatalog uddannet cirka 10.000 kursister.  

Undervisning på højt niveau

Vores online undervisere scorer i gennemsnit 4,7 ud af 5 point i kursisternes evalueringer. Kombinationen af praktisk erfaring med projektledelse og digital læring gør det muligt for os at levere landets bedste digitale kursusprodukter indenfor projektledelse.


Omkostningseffektive løsninger

Vi har en dokumenteret højere beståelsesprocent på online kurser sammenlignet med traditionelle klassekurser. Så gør det ikke noget, at vi samtidig kan tilbyde billigere produkter end vores konkurrenter, og give kursisterne den fleksibilitet, som en travl hverdag kræver.

Digital læring

Vi har fokus på e-learning og bruger den nyeste teknologi sammen med veldokumenterede pædagogiske læringsmetoder. Med tanken om at virksomheders behov er forskellige, har Mentorix International udarbejdet flere løsninger inden for kursustyper.

Blended learning

Vi kombinerer de bedst egnede metoder i vores undervisningsforløb, så indlæringen bliver optimeret. Vores Blended Learning består af en kombination af online læring og virtuelle undervisning. Kursisterne kan kommunikere på tværs af tid og sted samtidig med at de kan lære hver for sig – og sammen.

Virksomhedstilpassede forløb

Vi tilbyder også komplette og kundetilrettede forløb. Vores metoder er solide og gennemarbejdede og de kan kombineres og skræddersys til vores kunders behov. Vores konsulenter og undervisere har et særdeles solidt fundament baseret på mange års praktisk erfaring inden for projektverdenen på både konsulent- og kundesiden.

E-learning

Vi oplever mere og mere, at vores kunder har fokus på tids- og omkostningsbesparelse ved uddannelse af deres medarbejdere. Derfor tilbyder vi fleksible læringsforløb med ren e-learning bestående af selvstudier og onlinetest. Vores e-learning løsning gør det nemt for vores kunder at tilbyde medarbejderne kompetenceudvikling gennem deres eget intranet.
Mentorix international er de første i Danmark som tilbyder:

  • PRINCE2® på dansk, engelsk som e-learning
  • AgilePM® som e-learning/ Agile Project Management
  • MSP® programledelse som e-learning
  • Management of Risk som e-learning
  • Management of Portfolio som e-learning
  • ITIL® 4 som e-learning/ IT Service Management
Vis alle uddannelser fra Mentorix

Hvorfor vælge Mentorix?

Høj kvalitet på alle online produkter

Akkrediteret materiale og undervisning

Beståelsesprocent på 98%

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Mentorix
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Mentorix


 Vis telefonnummer


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Ayaan
Nana

It is really a useful course that it is gives me alot of information. The service was so good, they replaief fastly. Thanks

Få information

Udfyld formularen for mere information om Mentorix

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Kan du anbefale udbyderen?
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer