Viser 1-20 af 37
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 37
12

Er du glad for byggeri, bygningskonstruktion og arkitektur? Og er du ledig?

- styrk dine kompetencer og muligheder med et kursus for ledige!

Vi har hos Kurserforledige.com samlet de forskellige kurser, vores kursusudbydere tilbyder inden for kategorien bygge og anlæg.

Med kurserforledige.com kan du som ledig finde og vælge et kursus inden for byggeri og anlæg, der styrker dine kompetencer og hjælper dig videre i job. Alle vores kursusbydere tilbyder kurser, der udvikler dine redskaber til at varetage stillinger som f.eks. arkitekt og bygningskonstruktør.

Bygge

Digitalt byggeri med Revit, Rhino eller SolidWorks

På styr på brugerflader, 3D modellering, konstruktion og dimensionering med et kursus i f.eks. Rhino, Revit, SolidWorks eller andre 3D konstruktionsprogrammer.

Karrieremulighederne i branchen

Der findes mange forskellige stillinger inden for bygge og anlægs branchen, som kræver forskellige kompetencer og kvalifikationer. Du kan blandt andet komme til at arbejde med bygge - og anlægskonstruktion, veje, energi eller vand og miljø. 

Et arbejde i branchen kræver en hvis form for praktisk viden og kunnen og dernæst også en fysisk form, der tillader dig at udføre dine arbejdsopgaver. Endvidere er det også fordelagtigt at du har en god forståelse for det tekniske, da branchen hele tiden udvikler sig og nye teknologier og udstyr bliver aktuelt. 

Du kan blive ansat i både offentlige såvel som private organisationer og du kan blandt andet få ansvar for at varetage stillinger inden for projektledelse, konstruktion m.m. 

Hvordan kan man tage en kursus i bygge og anlæg? 

På trods af, at du godt kan tage en kursus i bygge og anlæg som en online kursus, er de fleste kurser holdundervisning med fysisk fremmøde, hvilket også skyldes den praktiske tilgang til uddannelserne/kurserne. 

Du kan tage et kursus inden for bygge og anlæg i en lang række danske byer, find et kursus tæt på dig ovenfor! 

Hvem har ret til et 6 ugers jobrettet kursus? 

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge om et jobrettet kursus. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder for at tage et kursus. 

Som ledig kan du melde dig på kurser, som er på positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Hvorvidt du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Planlægning og ledelse af byggeprojekter

Er du specielt interesseret i ledelse af byggeprojekter og lignende, kan du med fordel kigge på vores kurser i projektledelse.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!

Er du allerede i arbejde? Find et kursus i bygge og anlæg for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Uddannelse fra Cadskolen - flytt...
Cadskolen tegner fremtiden

Kurset ved Cadskolen var en meget vigtig byggesten i min vej ud af ledighed. Undervisningen var god og veltilrettelagt, havde et tydeligt mål og gik passende hurtigt frem.

Underviseren var engageret og havde en stor og bred viden ikke bare om den software, der blev undervist i, men også om det felt softwaren bliver brugt i, og hvilke krav man kan møde når man skal bruge sine nye kundskaber, ude i virkeligheden.

Læs mere
Sæt trumf på dit CV –  Kurser på...

"Efter de 3 moduler hos NTI Academy, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg synes NTI Academy er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Læs mere