Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-20 af 23
Viser 1-20 af 23
12

Er du glad for byggeri, bygningskonstruktion og arkitektur? Og er du ledig?
- styrk dine kompetencer og muligheder med et kursus for ledige!

Byplanlægning og bæredygtigt byggeri?

Vi har her samlet de forskellige kurser, vores kursusudbydere tilbyder inden for kategorien bygge og anlæg.

Med kurserforledige.com kan du som ledig finde og vælge et kursus inden for byggeri og anlæg, der styrker dine kompetencer og hjælper dig videre i job. Alle vores kursusbydere tilbyder kurser, der udvikler dine redskaber til at varetage stillinger som f.eks. arkitekt og bygningskonstruktør.

Digitalt byggeri med Revit, Rhino eller SolidWorks

På styr på brugerflader, 3D modellering, konstruktion og dimensionering med et kursus i f.eks. Rhino, Revit, SolidWorks eller andre 3D konstruktionsprogrammer.

Planlægning og ledelse af byggeprojekter

Er du specielt interesseret i ledelse af byggeprojekter o.lign., kan du med fordel kigge på vores kurser i projektledelse.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Spørg kurserforledige.com om hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!

Er du allerede i arbejde? Find et kursus i bygge og anlæg for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Uddannelse fra Cadskolen - flytt...
Cadskolen tegner fremtiden

Kurset ved Cadskolen var en meget vigtig byggesten i min vej ud af ledighed. Undervisningen var god og veltilrettelagt, havde et tydeligt mål og gik passende hurtigt frem.

Underviseren var engageret og havde en stor og bred viden ikke bare om den software, der blev undervist i, men også om det felt softwaren bliver brugt i, og hvilke krav man kan møde når man skal bruge sine nye kundskaber, ude i virkeligheden.

Læs mere
Sæt trumf på dit CV –  Kurser på...

"Efter de 3 moduler hos NTI Academy, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg synes NTI Academy er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Læs mere
Lene Haarby Hansen, kursusdeltager

"Jeg er blevet opdateret på nye funktioner og har lært at benytte det på den rigtige måde fremfor bare selv at prøve mig frem."

Læs mere
Marie Jespersen, Kursusdeltager

"Det er et par år siden, at jeg har tegnet i Revit, så kurset har virkelig styrket min tegnetekniske kunnen og givet mig indblik i, hvordan jeg udnytter de forskellige funktioner i Revit bedst og mest effektivt muligt, så jeg føler mig godt rustet til at starte i det nye job."

Læs mere