Viser 1-11 af 11
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-11 af 11

Styrk dine jobmuligheder med et kursus i CAD/CAM for ledige!

- Kom stærkt tilbage på jobmarkedet med et oprustet CV! 

CAD / CAM-software bruger "Design" (tegne) værktøjerne til at beskrive enheder og geometrier, der så anvendes af Manufacturing-delen. Denne styrer et værktøj, der skaber den nøjagtige form, man oprindeligt tegnede/definerede i CAD-programmet.

CAD

Opdater din viden inden for 2- og 3D konstruktion, digital tegning og byggeri med et CAD/CAM kursus

Udtrykket CAD / CAM er en forkortelse af Computer-Aided Design (CAD) og Computer-Aided Manufacturing (CAM).

CAD/CAM software er udviklet primært med henblik på produktudvikling og design - til fremstillingen af komponenter og forme. Efterhånden bliver det imidlertid også brugt mere og mere af arkitekter.

Vi har flere kursusudbydere, der tilbyder 6 ugers kurser for ledige, der netop handler om 2- og 3D design, digitalt byggeri og tegning.

Så find dit kursus inden for CAD / CAM i dag - og styrk dit CV samt dine muligheder for at komme tilbage i job.

Karrieremuligheder 

CAD / CAM bliver brugt i ingeniørområdet, hvorfor færdigheder inden for området er fordelagtigt. Et arbejde som for eksempel civilingeniør, hvor du til dagligt skal designe, planlægge, konstruere vil du få enorm stor gavn af et kendskab til CAD / CAM. 

Du kan både vælge at tage kurset med online undervisning eller med fysisk fremmøde. Ønsker du et kursus, som tilbyder fysisk fremmøde kan du ovenfor se, hvilke byer du kan tage et CAD / CAM kursus i. 

Hvornår har man ret til at tage et 6 ugers jobrettet kursus?

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge om en jobrettet uddannelse. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Planlægning og ledelse af byggeprojekter

Er du specielt interesseret i ledelse af byggeprojekter o.lign., kan du med fordel kigge på vores kurser i projektledelse.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Spørg kurserforledige.com om hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Hos Kurserforledige.com ønsker vi dig al held og lykke med jobsøgningen!

Er du allerede i arbejde? Find et cad-cam kursus for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste