Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-20 af 22
Viser 1-20 af 22
12

Styrk dine jobmuligheder med et kursus for ledige!

CAD / CAM-software bruger "Design" (tegne) værktøjerne til at beskrive enheder og geometrier, der så anvendes af Manufacturing-delen. Denne styrer et værktøj, der skaber den nøjagtige form, man oprindeligt tegnede/definerede i CAD-programmet.

Opdater din viden inden for 2- og 3D konstruktion, digital tegning og byggeri med et CAD/CAM kursus

Udtrykket CAD / CAM er en forkortelse af Computer-Aided Design (CAD) og Computer-Aided Manufacturing (CAM).

CAD/CAM software er udviklet primært med henblik på produktudvikling og design - til fremstillingen af komponenter og forme. Efterhånden bliver det imidlertid også brugt mere og mere af arkitekter.

Vi har flere kursusudbydere, der tilbyder 6 ugers kurser for ledige, der netop handler om 2- og 3D design, digitalt byggeri og tegning.

Så find dit kursus idag - og styrk dit CV samt dine muligheder for at komme tilbage i job.

Planlægning og ledelse af byggeprojekter

Er du specielt interesseret i ledelse af byggeprojekter o.lign., kan du med fordel kigge på vores kurser i projektledelse.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Spørg kurserforledige.com om hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!

Er du allerede i arbejde? Find et cad-cam kursus for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Uddannelse fra Cadskolen - flytt...
Cadskolen tegner fremtiden

Kurset ved Cadskolen var en meget vigtig byggesten i min vej ud af ledighed. Undervisningen var god og veltilrettelagt, havde et tydeligt mål og gik passende hurtigt frem.

Underviseren var engageret og havde en stor og bred viden ikke bare om den software, der blev undervist i, men også om det felt softwaren bliver brugt i, og hvilke krav man kan møde når man skal bruge sine nye kundskaber, ude i virkeligheden.

Læs mere
Helle Majbritt Nielsen, Ledig

"Så har jeg afsluttet et suveræn godt og intenst 6 ugers Revit kursus hos Invent A/S. Tak til Nikolaj for rigtig god undervisning og udfordrende opgaver, så jeg nu er klar til at bruge Revit."

Læs mere
Sæt trumf på dit CV –  Kurser på...

"Efter de 3 moduler hos NTI Academy, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg synes NTI Academy er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Læs mere
Lene Haarby Hansen, kursusdeltager

"Jeg er blevet opdateret på nye funktioner og har lært at benytte det på den rigtige måde fremfor bare selv at prøve mig frem."

Læs mere