Viser 1-20 af 67
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 67

Visuel kommunikation og æstetik

Har du en interesse for og erfaring med visuel kommunikation, grafisk design og planlægning? Vi har flere kursusudbydere, der tilbyder 6 ugers kurser for ledige, der netop handler om 3D design, grafik og visuel formidling. Du kan f.eks. finde flere kurser, hvor du arbejder specifikt med Adobe, Rhino, Revit, CAD/CAM og and 3D programmer.

Så find dit kursus idag - og styrk dit CV samt dine muligheder for at komme tilbage i job.

Planlægning af byggeprojekter og vejkonstruktion

Er du uddannet bygningskonstruktør eller har du arbejdet med bygge- eller vejplanlægning? Flere af vores kursusudbydere har kurser for ledige, hvor du kan få opdateret din viden inden for f.eks. byplanlægning, digitalt byggeri eller bæredygtig energirenovering.

Transport og sikkerhed

Er du buschauffør, vognmand eller taxichauffør? Mange af vores kursusudbydere tilbyder kurser og efteruddannelse inden for f.eks. handicaptransport, taxikørsel og lastbilkørsel.

Størtedelen af kurserne vil indeholde både teoretiske og praktiske øvelser, som f.eks. virksomhedsbesøg, caseopgaver og networking.

Få opdateret din viden og færdigheder i f.eks. CAD/CAM eller Bygge & Anlæg

Du kan også se andre kurser for ledige inden for Transport.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit kursus!

Er du allerede i arbejde? Find tekniske kurser for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Uddannelse fra Cadskolen - flytt...
Cadskolen tegner fremtiden

Kurset ved Cadskolen var en meget vigtig byggesten i min vej ud af ledighed. Undervisningen var god og veltilrettelagt, havde et tydeligt mål og gik passende hurtigt frem.

Underviseren var engageret og havde en stor og bred viden ikke bare om den software, der blev undervist i, men også om det felt softwaren bliver brugt i, og hvilke krav man kan møde når man skal bruge sine nye kundskaber, ude i virkeligheden.

Læs mere
Kundecase

Dygtige og særdeles kompetente undervisere!

Læs mere
Kundecase

Tak for en god og lærerig oplevelse i skønne omgivelser, samt alle ansatte.

Læs mere
Kundecase

Rigtig dygtig undervisere. Fantastiske lokaliteter. Super skønt personale!

Læs mere