Kurser for ledige

Fejlfinding på automatiske maskiner og anlæg, trin 1

Længde
2 uger
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
2 uger
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Indhold på kurset Fejlfinding på automatiske maskiner og anlæg, trin 1 

AMU-mål 44647 - Automatiske anlæg, el-lære og relæteknik

  • Deltageren kan udføre korrekt måling af strøm, spænding og modstand med et multimeter samt vurdere de enkelte måleresultater.
  • Deltageren kan udvælge komponenter, opbygge og afprøve mindre relæstyringer for start/stop funktioner, tidsrelæer, reversering og gensidig spærring.
  • Deltageren kan montere og afprøve en 3-faset kortslutningsmotor samt fejlfinde på motoren.
  • Deltageren kan anvende/ajourføre dokumentation efter Dansk Standard i forbindelse med nævnte styringer.

AMU-mål 44648 - El-introduktion for maskinreparatører, el-lære

  • Deltageren opnår viden om sammenhængen mellem strøm, spænding, modstand og effekt samt kendskab til forsyningsnet og elektromagnetisme.
  • Deltageren kan udføre relevante målinger med multimeter og kan foretage beregning af de enkelte måleresultater. Endvidere opnår deltageren viden om anvendelsen af kondensatorer og dioder.
  • Deltageren kan anvende de mekaniske endestop og induktive aftastere der forefindes på en PLC styring samt tabeller for dimensionering af mindre motorinstallationer.
  • Deltageren kan arbejde efter de sikkerheds- og miljømæssige krav, der stilles i forbindelse med el-arbejder samt overholde stærkstrømsbekendtgørelsens krav til personlig sikkerhed

Kurset er for reparatør, montør eller har anden servicefunktion, smed, maskinarbejder, mekaniker, vvs-montør, elektronikfagtekniker, elektrofagtekniker m.fl.

AMU-mål 44650 - Automatiske anlæg, pneumatik fejlfinding, som også er en del af kursusforløbet "Fejlfinding på automatiske maskiner og anlæg trin 1", udbydes i perioden 02.11.2015 - 06.11.2015 - læs mere på hjemmesiden.

Fejlfindingskurserne giver kompetencer til at arbejde med installation og vedligeholdelse af maskiner og produktionsanlæg. Kurserne giver dig mulighed for at samarbejde med operatører, værkfører og ingeniører, når virksomhedens produktionsapparater skal optimeres.

Der findes en lang kursusrække inden for fejlfinding på automatiske maskiner og anlæg, og kursusrækken giver dig mulighed for at beskæftige dig med en mangfoldighed af teknikker, fx. robotter og vision systemer, relæ-teknik, pneumatik, elektroniske styringer og PLC, men også motorer til fx. CNC-styrede værkstøjsmaskiner.

Desuden får du kendskab til processer, dokumentation, målemetoder

Målgruppe

Uddannelsesforløbet henvender sig til reparatør, montør eller har anden servicefunktion, smed, maskinarbejder, mekaniker, vvs-montør, elektronikfagtekniker, elektrofagtekniker m.fl.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fejlfinding på automatiske maskiner og anlæg, trin 1
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Tech College Aalborg
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg

Tag kurser og efteruddannelse på Nordjyllands største erhvervsskole

Vi har en lang række kurser inden for blandt andet grafisk design, online marketing, billedbehandling, foto, el, VVS, automatik, epoxy m.fl. - branchekurser for dig, der allerede er faglært inden for et bestemt fag. - jobforberedende kurser for dig, der...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret