Sæt trumf på dit CV – Kurser på alle niveauer

Sæt trumf på dit CV – Kurser på alle niveauer

 

"NTI Academy har været meget imødekommende med at prøve noget nyt, nemlig at give ene undervisning i Revit til mig, hvor det meste var hjemmestudie hver dag og med ½ dags undervisning enten i Horsens eller som fjernundervisning.

Det blev 8 uger, som jeg aldrig vil glemme, for det gav mig nyt mod, fik mig videreuddannet og den måde at bliver undervist på kan varmt anbefales alle, som har den mulighed. Jeg blev udstyret med ny selvtillid, fordi jeg stadigvæk kunne se og føle, at jeg kunne lære nyt.

Jeg var så heldig, at jeg fik et nyt super job efter endt kursus.

Jeg kan varmt anbefale NTI Academy til alle, da jeg føler, de sætter sig ind i hvad den enkelte har brug for."

Liselotte

*******************

"Jeg syntes det var et helt fantastisk kursus. Da jeg kom første dag, havde jeg ingen forudsætninger for at sidde bag en skærm og arbejde. Men efter de 3 moduler hos NTI Academy, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg syntes NTI Academy er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Ronni

*******************

"Det imponerede mig hvor hurtigt læreren fik folk ind i programmet og dets opbygning.

Kurset var bygget op omkring 3 skoledage med 2 afleveringsopgaver, og 7 dage hvor folk arbejdede hjemmefra med de lærte funktioner og opgaver.

Afleveringsopgaverne, som blev givet i slutningen af hver skoledag, omhandlede de funktioner vi lærte de pågældende dage. Det handlede om at lære de forskellige funktioner at kende, og blive fortrolig med dem.

Jeg opdagede virkelig hvor mange aspekter der er i Revit. Selv efter 4 års nærmest konstant brug, opdagede jeg, at der stadig var flere områder i programmet, som jeg faktisk aldrig havde berørt.

Jeg kom helt ned fra min høje hest og ned på jorden. For jeg måtte erkende, at jeg kun havde skrabet lidt i overfladen af Revit.

Jeg var meget imponeret over lærerens niveau. Jeg mindes ikke der var et spørgsmål han ikke kunne svare på, og han havde altid svar på rede hånd, når folk betvivlede programmets muligheder og alsidighed.

Det var et meget professionelt gennemført kursus, med stort udbytte, for både begynderen såvel som den avancerede bruger.

Og jeg vil med stor glæde deltage i nye kurser fra NTI Academy."

Thomas

*******************Læs mere om NTI Academy

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med NTI Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.