PhotoShop

Din vej tilbage på jobmarkedet

Få banebrydende værktøjer til billederedigering - og styrk dine muligheder for job! Vil du gerne arbejde med billederedigering, 3D animering og tegnefunktioner? Opdater din viden med et 6 ugers selvvalgt kursus for ledige i Adobe PhotoShop.
Viser 1-20 af 55
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 55

Skab dynamiske billeder og 3D-design med Adobe PhostoShop.

Er du uddannet indenfor IT - eller har du arbejdet med billederedigering? Så kan du med fordel tage et Adobe PhotoShop kursus for ledige med vores kursusudbydere.

Med Adobe PhotoShop kan du lave billeder, der næsten siger mere end tusind ord. Med vores kursusudbydere kan du f.eks. lære, hvordan du b.la.:

  • laver 3D animationer
  • bliver bedre til grafiske effekter
  • arbejder med lys og konstrater i billedredigering
  • hvordan du forbedrer billeder til web og trykte medier
  • skaber billeder med tekster

Kurser i kommunikation og formidling - eller marketing?

Er du specielt interesseret i web kommunikation og formidling, kan du med fordel kigge på vores 6 ugers kursus i kommunikation eller vores kurser for ledige i online marketing.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!

Ønskeliste
Kundecase
Ulla Nørgaard

"Det er et unikt tilbud, der giver mig en vej tilbage på arbejdsmarkedet, som jeg ikke havde overvejet til at begynde med. Jeg kan anbefale andre at gøre det samme – se ud over begrænsningerne og fokuser i stedet på muligheden for videreuddannelse."

Læs mere
Rikke Henriksen, kursist

"Jeg kan anbefale kurset ’kommunikation i praksis’, uanset om du skal arbejde med administration eller digital kommunikation. Med fra kurset får man de teoretiske baggrunde sammen med praktiske erfaringer gennem cases og opgaver. Kurset gav en forståelse for, hvordan man kan anvende og formidle kommunikation i sit daglige arbejde."

Læs mere
Ditte Sylvester, kursist

"Jeg kan varmt anbefale kurset ’kommunikation i praksis’. Efter 6 ugers intens undervisning har jeg fået meget med mig, som jeg kan bruge i hverdagen og på min arbejdsplads."

Læs mere
Lina Holm-Jacobsen

"Jeg kan kun give kurset mine varmeste anbefalinger. Underviserne er kompetente og motiverede, og grundbogen til kurset er velskrevet og let at arbejde ud fra, selv for en nybegynder."

Læs mere