PhotoShop

Din vej tilbage på jobmarkedet. Få banebrydende værktøjer til billederedigering - og styrk dine muligheder for job! Vil du gerne arbejde med billederedigering, 3D animering og tegnefunktioner? Opdater din viden med et 6 ugers selvvalgt kursus for ledige i Adobe PhotoShop.
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsesform
By
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 48
1
2
3
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Skab dynamiske billeder og 3D-design med Adobe PhostoShop.

Er du uddannet indenfor IT - eller har du arbejdet med billederedigering? Så kan du med fordel tage et Adobe PhotoShop kursus for ledige med vores kursusudbydere.

Med Adobe PhotoShop kan du lave billeder, der næsten siger mere end tusind ord. Med vores kursusudbydere kan du f.eks. lære, hvordan du b.la.:

  • laver 3D animationer
  • bliver bedre til grafiske effekter
  • arbejder med lys og konstrater i billedredigering
  • hvordan du forbedrer billeder til web og trykte medier
  • skaber billeder med tekster

Kurser i kommunikation og formidling - eller marketing?

Er du specielt interesseret i web kommunikation og formidling, kan du med fordel kigge på vores 6 ugers kursus i kommunikation eller vores kurser for ledige i online marketing.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!