Microsoft Outlook

Din vej tilbage på jobmarkedet

Bliv bedre til at administrere e-mails og kalenderstyring med Outlook - og styrk din profil. Uanset dit niveau og kendskab til Microsoft Outlook, kan vores kursusudbydere hjælpe dig med at styrke din profil og øge dine muligheder for job.
Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
12

Administrer e-mails og kalenderstyring med MS Outlook

Flere af vores kursusudbydere kan hjælpe dig med at blive bedre til kalenderstyring og at administrere e-mails med et Outlook kursus.

Lær f.eks. hvordan du håndterere, søger og grupperer e-mails i din indbakke og dermed øger din effektivitet. Du kan også blive klogere på, hvordandu bombiner flere e-mail-konti, kalendere og adressekartoteker for nemt at administrere dem fra en enkelt centraliseret visning. Med Outlook kan du desuden administrere dine møder med den en planlægningsvisning og få vist flere Outlook-kalendere, Windows Live eller andre delte kalendere.

Du kan også se tilgængeligheden for en person, og kontakte vedkommende ved hjælp af en række kommunikationsmetoder.

Andre Mircosoft kurser - eller projektledelse?

Du kan evt. også se andre Microsoft kurser for ledige eller kurser for ledige i projektledelse.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit kursus!

Ønskeliste
Kundecase
Julie Cowan

"Jeg kan kun anbefale både kurset/uddannelsen og Wattar Gruppen som udbydere."

Læs mere
Jeg anbefaler kurset til alle
Wattar Gruppen

Sabine Asferg, Sygeplejerske

“Som ledig ønskede jeg både at modtage undervisning som kunne øge mine faglige kompetencer, men samtidig ville jeg gerne arbejde med mig selv som fagperson og menneske. Undervisningen var en blanding af teori, praktiske øvelser og selvrefleksion.

Læs mere
Khaled El-Cheikh Issa

"Et meget spændende og lærerigt kursus med gode undervisere. Har tilegnet mig mange kompetencer og værktøjer som jeg kan anvende både på personlig plan såvel som professionelt."

Læs mere