Microsoft Outlook

Din vej tilbage på jobmarkedet

Bliv bedre til at administrere e-mails og kalenderstyring med Outlook - og styrk din profil. Uanset dit niveau og kendskab til Microsoft Outlook, kan vores kursusudbydere hjælpe dig med at styrke din profil og øge dine muligheder for job.
Viser 1-18 af 18
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-18 af 18

Administrer e-mails og kalenderstyring med MS Outlook

Flere af vores kursusudbydere kan hjælpe dig med at blive bedre til kalenderstyring og at administrere e-mails med et Outlook kursus.

Lær f.eks. hvordan du håndterere, søger og grupperer e-mails i din indbakke og dermed øger din effektivitet. Du kan også blive klogere på, hvordandu bombiner flere e-mail-konti, kalendere og adressekartoteker for nemt at administrere dem fra en enkelt centraliseret visning. Med Outlook kan du desuden administrere dine møder med den en planlægningsvisning og få vist flere Outlook-kalendere, Windows Live eller andre delte kalendere.

Du kan også se tilgængeligheden for en person, og kontakte vedkommende ved hjælp af en række kommunikationsmetoder.

Andre Mircosoft kurser - eller projektledelse?

Du kan evt. også se andre Microsoft kurser for ledige eller kurser for ledige i projektledelse.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit kursus!

Ønskeliste