Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-5 af 5
Viser 1-5 af 5
 

Styrk din engelskegenskaber og dine muligheder for job

- tag et engelskkursus for ledige

Engelsk er et de mest udbredte sprog i verden. Vil du have adgang til engelsktalende markeder, flere kunder, samarbejdspartnere eller arbejdsområder? Så tag et selvvalgt kursus i engelsk! Ved at styrke dine sproglige færdigheder, øger du dine muligheder for at arbejde i organisationer, firmaer og virksomheder, der operer på tværs af landegrænder.

"Du skal være god til engelsk i skrift og tale"

Flere arbejdspladser lægger vægt på, at medarbejdere har basale engelskkompetencer. Måske leder du efter job som receptionist, hvor du skal kommunikere med internationale kunder og samarbejdspartnere, både via telefonen og mails. Eller du søger måske job som produktudvikler, hvor du skal kunne forklare fagspecifikke begraber - og formidle dem på en letforståelig måde.

Grundlæggende eller business engelsk - sprogligt eller mundligt kursus?

Vores kursusudbydere tilbyder flere forskellige slags engelskkurser, lige fra grundlæggende til øvede engelskkurser. Du kan også vælge imellem specifikke mundtlige eller skriftlige kurser. Her kan du enten arbejde med skriftlig kommunikation på engelsk, som forretningsbreve, korrespondance og medier, eller styrke dine mundtlige engelskegenskaber, som f.eks. udtale, og blive mere sikker i din kommunikation og formidling.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit engelskkursus!

Ønskeliste
Mere specifikt?
Kundecase
Sussie Juul - Aarhus Business Co...

Jeg tager kurset Grundlæggende IT, fordi jeg er arbejdsledig og skal finde noget, der er relevant for mig. Jeg har valgt et kursus, som jeg både kan bruge i nye jobs og derhjemme.

Læs mere
Medical English

En gruppe lægesekretærer har netop færdiggjort kurset Medical English på Aarhus Business College. Hør, hvad de har fået med sig videre:

Læs mere
Jorge Garibaldi - Underviser i P...

Trænger dine medarbejdere til øget trivsel og arbejdsglæde? Skal de undgå stress og dyrke skjulte potentialer?

Det er noget af det, positiv psykologi kan bidrage til.

Læs mere
Mette Michelsen - Aarhus Busines...

Jeg tager kurset Grundlæggende regnskab, fordi jeg gerne vil have en bedre forståelse, når det gælder regnskab og bogføring.

Læs mere