Viser 1-20 af 107
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 107
1
2
3
4
...
6

Udforsk dine muligheder for kurser for ledige i København

Er du ledig? Så kan du muligvis været berettiget til en 6 ugers jobrettet uddannelse, der kan være din tilbage på jobmarkedet.

Hvad er 6 ugers jobrettet uddannelse?

Seks ugers jobrettet uddannelse er en ret for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede med færrest faglige kompetencer.

Kurserne er designet til at opkvalificere ledige og øge deres chancer for ansættelse.

Kurser for ledige København: Hvad er mine muligheder?

Rundt omkring i Danmark finder du et stort udvalg af relevante kurser for ledige. Hvis du er ledig, og bosiddende i Hovedstadsområdet, er der også her gode muligheder for at finde en relevant 6 ugers uddannelse.

Der findes nemlig en bred vifte af kurser for ledige København, der er tilpasset de aktuelle behov på arbejdsmarkedet. Dette gælder uanset om du er ude efter relevante kurser og uddannelser, der styrker dine IT-færdigheder, dine sprogkundskaber, om du vil vide mere om ledelse og/eller projektledelse eller noget helt fjerde. I København finder du et stort udbud af forskellige kurser, så du som ledig kan vælge den helt rigtige retning for din fremtidige karriere.

Økonomien med kurser for ledige

Der findes forskellige uddannelsesordninger for ledige. Fælles for langt de fleste af dem er, at du får det betalt af enten din a-kasse eller dit jobcenter hvis du er berettiget til forløbet, og hvis du har fået kurset godkendt af enten din a-kasse eller dit jobcenter. Det er dermed en god mulighed for at investere i dig selv og din fremtidige karriere, samtidig med at du holder dig beskæftiget i din ledighedsperiode. Det er ikke alene godt for dig selv, det viser også noget overfor en potentielt kommende arbejdsgiver, at du investerer i opkvalificering og sørger for, at du får nye, relevante kompetencer på dit CV.

Faglig og personlig udvikling

Kurser for ledige og 6 ugers jobrettet uddannelse tilbyder ikke alene faglig opkvalificering - du kan også opleve en personlig udvikling ved forløbet. Du vil for eksempel kunne opleve den personlige udvikling som en "sidegevinst", men der findes også kurser, hvor personlig udvikling er en helt naturlig del af forløbet. For eksempel finder du kurser for ledige i København inden for coaching, konflikthåndtering, kommunikation og lignende kurser, hvor personlig udvikling er en helt naturlig del af forløbet, hvor du ikke kun vil kunne anvende din nye viden professionelt, du vil også kunne bruge det i dit privatliv.

Find kurser for ledige i København

Leder du efter kurser for ledige i København? Udforsk dine muligheder i listen ovenfor og bliv klogere på udbuddet i Hovedstadsområdet.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Hos kurserforledige.com ønsker vi dig held og lykke med dit kursus og din jobsøgning!

Ønskeliste