Kurser for ledige

Salgspsykologi og grundlæggende salg - med Garuda certificering

Lederne Kompetencecenter , Fjernundervisning
Længde
6 uger
Næste startdato
2 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
6 uger
Næste startdato
2 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Få konkrete værktøjer til at planlægge, gennemføre og evaluere et salg, så du bliver i stand til at handle ud fra forskellige kunders adfærd.

Kurset lærer dig at tilpasse din egen adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper, så du opnår bedre resultater med salg. Du får indsigt i kommunikationsstrategi og i udarbejdelse af salgsstrategier. Kurset vil gøre dig mere bevidst om din egen position og rolle som slagsleder.  

Få succes som salgsleder

 • Bliv bevidst om din adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper
 • Få værktøjer til at håndtere stress i salgssituationer
 • Få redskaber til at målstyre dit salg
 • Få 10 ECTS-point fra AU i international handel og markedsføring

Akademifaget forløb:

Undervisningsform

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg og øvelser. Du arbejder med selvstudie og opgaveløsning i de perioder, hvor du ikke er til undervisning. Du slutter akademifaget af med en eksamen.

Eksamen

Eksamensformen er en mundtlig prøve kombineret med en erhvervscase. Når du består eksamen, får du 10 ECTS point på akademiniveau fra akademiuddannelsen i International handel og markedsføring. Du får råd og vejledning af din vejleder under forløbet.

Undervisere:

Anders Amstrup:

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere hos Ledernes Kompetencecenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han har haft mere end 60 ledere i coachingforløb.

Paul Nolan:

Paul har flere års erfaring som leder, både nationalt og internationalt, samt med lederudvikling. Han træner ledere på både det taktiske, operationelle og strategiske niveau. Paul er cand.mag fra Aarhus Universitet og har en MSDS fra CBS SIMI.

Garuda certificeringen

Inkluderet i uddannelsen er en certificering i at bruge Garuda FokusProfilen. Fokusprofilen kan give dig et klart syn på dig selv og forbedrer din evne til at aflæse andre. Med den vished kan du kommunikere fra et rodfæstet ståsted og skabe budskaber, der tiltaler og motiverer din modtager.

Med certificeringen som supplement til salgpsykologi og grundlæggende salg, har du et godt fundament og et praktisk redskab til at tilpasse din adfærd og dine salgsargumenter til forskellige kundetyper. Det øger chancen for bedre salgsresultater.

Startdato

1 tilgængelig startdato

2 september, 2024

 • Online
 • Fjernundervisning
 • Dansk
 • Ansøgningsfrist: Senest en uge før kursusstart.

Tilmelding til kurset

Hvad er adgangskravene?

For at blive optaget skal du have to års erhvervserfaring eller mere. Du skal også have gennemført en af nedenstående uddannelser:

 • Relevant erhvervsuddannelse (EUD)
 • Grunduddannelse for voksne (GVU)
 • Gymnasial uddannelse (HF, STX, HTX, HHX)
 • Anden relevant uddannelse på mindst samme eller højere niveau end ovenstående

Opfylder du ikke adgangskravene?

Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes til at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel kompetence vurdering.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Uddannelsen er normeret til fuld tid, men der er ikke undervisning hver dag. Du bør afsætte tid til at læse og arbejde med opgaver og eksamensforberedelse mellem modulerne.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, der har minimum to års erhvervserfaring samt enten en relevant erhvervs- , grund- eller gymnasialuddannelse eller en relevant uddannelse på mindst samme niveau.

Pris

Kurset bevilges af dit jobcenter/a-kasse. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Salgspsykologi og grundlæggende salg - med Garuda certificering
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Lederne Kompetencecenter
Vermlandsgade 65
2300 København S

Kurser for ledige - udnyt din tid med et 6 ugers uddannelsesforløb

Vi har et bredt udvalg af godkendte kurser og uddannelser for ledige, så du kan udnytte din ledighedsperiode til at udvikle nye færdigheder. Vores kurser til ledige kan vare op til 6 uger, og er alle godkendte forløb fra den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret