Salgspsykologi og grundlæggende salg - med Garuda certificering

Lederne Kompetencecenter
Kurser for ledige
6 uger
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: Senest en uge inden kursusstart.
Startdato
Fjernundervisning
31-03-2023 09:00  
02-11-2023 09:00  

Kursusbeskrivelse

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Få konkrete værktøjer til at planlægge, gennemføre og evaluere et salg, så du bliver i stand til at handle ud fra forskellige kunders adfærd.

Kurset lærer dig at tilpasse din egen adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper, så du opnår bedre resultater med salg. Du får indsigt i kommunikationsstrategi og i udarbejdelse af salgsstrategier. Kurset vil gøre dig mere bevidst om din egen position og rolle som slagsleder.  

Få succes som salgsleder

  • Bliv bevidst om din adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper
  • Få værktøjer til at håndtere stress i salgssituationer
  • Få redskaber til at målstyre dit salg
  • Få 10 ECTS-point fra AU i international handel og markedsføring

Akademifaget forløb:

Undervisningsform

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg og øvelser. Du arbejder med selvstudie og opgaveløsning i de perioder, hvor du ikke er til undervisning. Du slutter akademifaget af med en eksamen.

Eksamen

Eksamensformen er en mundtlig prøve kombineret med en erhvervscase. Når du består eksamen, får du 10 ECTS point på akademiniveau fra akademiuddannelsen i International handel og markedsføring. Du får råd og vejledning af din vejleder under forløbet.

Undervisere:

Anders Amstrup:

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere hos Ledernes Kompetencecenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han har haft mere end 60 ledere i coachingforløb.

Paul Nolan:

Paul har flere års erfaring som leder, både nationalt og internationalt, samt med lederudvikling. Han træner ledere på både det taktiske, operationelle og strategiske niveau. Paul er cand.mag fra Aarhus Universitet og har en MSDS fra CBS SIMI.

Garuda certificeringen

Inkluderet i uddannelsen er en certificering i at bruge Garuda FokusProfilen. Fokusprofilen kan give dig et klart syn på dig selv og forbedrer din evne til at aflæse andre. Med den vished kan du kommunikere fra et rodfæstet ståsted og skabe budskaber, der tiltaler og motiverer din modtager.

Med certificeringen som supplement til salgpsykologi og grundlæggende salg, har du et godt fundament og et praktisk redskab til at tilpasse din adfærd og dine salgsargumenter til forskellige kundetyper. Det øger chancen for bedre salgsresultater.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, der har minimum to års erhvervserfaring samt enten en relevant erhvervs- , grund- eller gymnasialuddannelse eller en relevant uddannelse på mindst samme niveau.

Tilmelding til kurset

Hvad er adgangskravene?

For at blive optaget skal du have to års erhvervserfaring eller mere. Du skal også have gennemført en af nedenstående uddannelser:

  • Relevant erhvervsuddannelse (EUD)
  • Grunduddannelse for voksne (GVU)
  • Gymnasial uddannelse (HF, STX, HTX, HHX)
  • Anden relevant uddannelse på mindst samme eller højere niveau end ovenstående

Opfylder du ikke adgangskravene?

Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes til at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel kompetence vurdering.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Uddannelsen er normeret til fuld tid, men der er ikke undervisning hver dag. Du bør afsætte tid til at læse og arbejde med opgaver og eksamensforberedelse mellem modulerne.

Pris

Kurset bevilges af dit jobcenter/a-kasse. 

Om udbyderen

Kurser for ledige - udnyt din tid med et 6 ugers uddannelsesforløb

Vi har et bredt udvalg af godkendte kurser og uddannelser for ledige, så du kan udnytte din ledighedsperiode til at udvikle nye færdigheder. Vores kurser til ledige kan vare op til 6 uger, og er alle godkendte forløb fra den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Salgspsykologi og grundlæggende salg - med Garuda certificering
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Lederne Kompetencecenter

Vermlandsgade 65
2300 København S

 Vis telefonnummer
www.lederne.dk/kompetencecenter


Få information

Udfyld formularen for mere information om Salgspsykologi og grundlæggende salg - med Garuda certificering

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer