Efter endt fødevarehygiejne kursus kan du:
- Anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder.
- Anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion.
- Kende mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer.
- Kende de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning.
- Kende gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer.
- Efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kende betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer.
- Kende til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.
Kurserne er relevante for ledige medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der ønsker at arbejde med fremstilling af levnedsmidler/fødevarer til salg.
Kundecase

"Allerede efter få uger på kurset havde jeg sikret ansættelse i min nuværende stilling som underviser og vejleder i jobsøgning for jobcenter København. Et fremragende branchekursus!"
Læs mere