Microsoft Word

Din vej tilbage på jobmarkedet

Trænger du til at blive bedre til tekstbehandling og dokumenthåndtering med Word? Styrk dine kompetencer med et kursus i Microsoft Word.
Viser 1-20 af 56
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 56

Få styr på tekstbehandling og dokumenthåntering med MS Word

Få brugbare redskaber med Microsoft Word til at oprette, redigere og håndtere dokumenter. Uanset dit niveau, kan vores kursusudbydere hjælpe dig med at styrke dine kompetencer med et kursus i Word.

Lær b.la. hvordan du opretter visuelt overbevisende dokuemter, rediger billeder i dokumenter og hvordan du overfører dokumenter og materiale til andre Microsoft programmer, som f.eks. Access.

Andre Mircosoft kurser, regnskab - eller projektledelse?

Du kan evt. også se andre Microsoft kurser for ledige, 6 ugers kurser i regnskab eller kurser for ledige i projektledelse.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit kursus!

Ønskeliste
Kundecase
Jeg anbefaler kurset til alle
Wattar Gruppen

Sabine Asferg, Sygeplejerske

“Som ledig ønskede jeg både at modtage undervisning som kunne øge mine faglige kompetencer, men samtidig ville jeg gerne arbejde med mig selv som fagperson og menneske. Undervisningen var en blanding af teori, praktiske øvelser og selvrefleksion.

Læs mere
Julie Cowan

"Jeg kan kun anbefale både kurset/uddannelsen og Wattar Gruppen som udbydere."

Læs mere
Khaled El-Cheikh Issa

"Et meget spændende og lærerigt kursus med gode undervisere. Har tilegnet mig mange kompetencer og værktøjer som jeg kan anvende både på personlig plan såvel som professionelt."

Læs mere