Vis kurserforledige.com som: Mobile

Digital messe for ledige

Den 19. januar 2021 indbyder vi til Danmarks første messe for ledige - online! Messen er gratis for dig, der leder efter opkvalificerende kurser eller uddannelser! 

Ligesom på en almindelig messe, har du mulighed for at gå rundt blandt forskellige stande i det virtuelle 3D-miljø, læse om de forskellige muligheder, og snakke eller chatte med repræsentanter fra kursusudbyderne, samtidig med at du sidder trygt hjemme i din egen stue. 

Kursusudbyderne er alle vant til at have ledige på deres kurser, og kan hjælpe dig igennem hele processen.

Vil du gerne med til messe den 19. januar? Vi holder åbent fra 9-17, og hvis du skriver dig op herunder, sender vi et link til dig, når du kan komme ind på platformen. 

Tilmeld dig her

Hvordan fungerer en digital messe?

Vores digitale messe for ledige foregår i et 3D miljø, hvor du har mulighed for at bevæge dig rundt blandt stande, chatte med kursusudbyderne og se webinarer. Næsten ligesom, hvis du havde været til en offline messe.

Se vores guide herunder, hvis du vil få et sneak peak af, hvordan vores messeplatform ser ud. Du kan også læse mere om messen, og hvordan det kommer til at fungere på dagen, hvordan du registrerer dig med videre.

Guide til messe for ledige


Hvem kan du møde på den digitale messe for ledige 2021?

Fælles for alle udbyderne er, at de alle har kurser på en eller flere positivlister, og generelt er vant til at have ledige med på deres kurser og uddannelser. 

Der er både udbydere på Sjælland og Jylland og de udbyder mange forskellige typer af kurser og uddannelser, så det burde være muligt for dig at finde noget der passer, hvad end du leder efter opkvalificering inden for kommunikation, sprog, økonomi, projektledelse, transport, personlig sikkerhed eller udvikling. 

7 udbydere du kan møde

International Communication 

Kursusfabrikken

Erhvervsakademi Aarhus

AMU Vest

Smart Academy

UCN

Incento

UCL